Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Ohoh, ja leitigi üles!? No nüüd hakkab pappi voolama nagu pullikakat nende suust, keda iga päev kirutakse... ja tiiger saab veel pikemaid hüppeid teha!
Ühe teise seigaga seoses tuli meelde üks aastatetagune lugu.
Tegevuskoht siis väike elektroonikatööstus.
Anti ühele töötajale ports trükkplaate monteerida. Suht lihtsad plaadid, mõnekümne detailiga, jupid montaaziraamis peale panna ja käsitsi kinni joota.
OK. Mõne aja pärast siis asjad valmis.
Hakatakse neid siis kontrollima, selgub, et lüüdid valepidi peal. Anti see ports siis tegijale tagasi: tee korda!
Kümmekonna minuti pärast tulebki, ja teatab rõõmsalt: korras!
Kontrollija kah kohe ei taibanud, et nats liiga kiiresti käis see parandamine, aga hiljem tundus asi ikkagi kahtlane ja hakkas lähemalt uurima.
Selgus, et inimene võttis lihtsalt võttis konde näpu vahele, ja keeras jõuga seda plaadil 180 kraadi. Asja lihtsustas see, et olid sellised kõverate koibadega lüüdid, mis plaadist mõni mill kõrgemale jäävad.
Kunde oleks peaaegu saanud trobikonna lühisesse keeratud kondedega plaate.
Один из старейших в Рунете информационно-аналитических порталов об интернет-провайдинге. С 2001 г. портал аккумулирует отраслевые обзоры и новости, техническую документацию, маркетинговый опыт телеком-компаний. В рамках портала работает самый большой русскоязычный форум связистов, ежегодно проводится крупнейшая в стране "Конференция российских операторов связи", которая собирает до 300 руководителей телеком-компаний от Магадана до Петрозаводска.
Jootsin ka siis oma vilkuvate LED-ide skeemi ja juhtus miskit moodi nii, et kolb läks vastu paremat põske. (põsel kuskil 5cm pikkukne ovaalne põletatud ala) Kui näete kedagi siukest siis võitea arvata, et see olen mina .
Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!
Jootsin ka siis oma vilkuvate LED-ide skeemi ja juhtus miskit moodi nii, et kolb läks vastu paremat põske. (põsel kuskil 5cm pikkukne ovaalne põletatud ala) Kui näete kedagi siukest siis võitea arvata, et see olen mina .
Minul juhtus paar nädalat tagasi selline äpardus:
Harilikul pliiatsil tuli tinast üks pikk jupp ära, meenus et kui kasutada hariliku tinasi ja neist voolu läbi lasta, hakkab asi helendama. Krokodillid külge ja aku taha! Natuke tossas, käis pauk ja lendas tuliseid tükke. Üks täpselt silma alla. Kangesti vedas, et silma ei läinud, väga napilt tõesti. Umbes nädal aega oli kärn peal. Õnneks märgatavat armi ei jäänud.
Loo moraal on see, et tavalise hariliku tina ei ole sama mis täidetava (mehaanilise) hariliku oma.
Hea küll, eelnevalt mõtlesin siiski hariliku pliiatsi SÜTT.
EDIT: Tuleb välja et ma siiski mõtlesin GRAFIITI. Jube see maailm kui õpetatakse mida mõelda.
viimati muutis kasutaja denry12; 20 m 2009, 00:39.
Comment