Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Naljakad juhtumised ning äpardused -õnnetused

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
    Emajõgi viiakse tunneliga Ülemiste järve.
    See Ülemiste järve veevärk on juba niigi pikk süsteem.
    Hakkab pihta Soodla veehoidlast, edasi on Soodla-Aavoja kanal, Aavoja(Aruoja) veehoidla, sealt edasi kanal Kaunissaare veehoidlasse, sealt edasi Jägala-Pirita kanal, Vaskjala-Ülemiste kanal.

Kõik head ujumiskohad ja kalastuskohad Keegi isegi on omale Aavoja kanali äärde hauaplatsi organiseerinud...avastasime rattamatka ajal.
    http://hparchive.com/
    https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitust
      Auk on hea mõte - lisaraskuseks tuleks vaadi puhul kasutada vett – nagu allveelaeval. Istud vaati, lased põhjaaugu kaudu õige nivoo sisse ja siis paned varba ette.
      A.R. võiks raskuse jaoks lisaraha teenida Emajõe paadimeest mängides. Mõne Tartu silla remondi korral oleks see päris hea business.
      ; Aga need, kes varbaliigutamisega hiljaks jäävad, täidavad ~2 nädalaga oma gaase täispundunud kehaga ja ulbivad enne Praagat pinnale või jäävad Emajõe soodes kõrkjatesse kinni. Eks lutsudel, va libedikel on lõunalauast hea meel! Edasi lahkuvad järgijäänud luud hajutatult mööda jõge allavoolu ja ... JOKK igaveseks! Oli ja enam ei ole! Kuhu jäi, keegi ei tea, ei mäleta, niikui Siimon I, 10M$!

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
        Aga kui nüüd siia see paberivabrik tuleb siis kolitakse Ülikool Läti Valka ja Emajõgi viiakse tunneliga Ülemiste järve. Seal on vajalik veepuhastusjaam olemas.Nii räägivad kõik need inimesed kas on paberitööstusest mööda juhtunud minema.
        90-ndate algul oli küll plaan Peipsi järv lisaks veehaardesse kaasata. Hiljem süvendati võimsate pumpadega Ülemiste järve veepuhastusjaama poolset külge.

Comment

Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitust
          See Ülemiste järve veevärk on juba niigi pikk süsteem.
          Hakkab pihta Soodla veehoidlast, edasi on Soodla-Aavoja kanal, Aavoja(Aruoja) veehoidla, sealt edasi kanal Kaunissaare veehoidlasse, sealt edasi Jägala-Pirita kanal, Vaskjala-Ülemiste kanal.

Kõik head ujumiskohad ja kalastuskohad Keegi isegi on omale Aavoja kanali äärde hauaplatsi organiseerinud...avastasime rattamatka ajal.
          Oi, ASTV-l on rohkem neid pinnavee systeemi kuuluvaid veehoidlaid ja kanaleid. Paunkyla on kusjuures yks neist, vesi tuleb J2galast ja lastakse vajadusel Piritasse ja sealt juba edasi Ylemistesse. Paunkyla on tegelikult liitj2rv mitmest looduslikust j2rvekesest.
          V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.

Comment

Erinevalt tänapäevasest sidest oli nõukaajal sidega pidevalt probleeme. Telefonijaamad olid releedega ja esines igasuguseid probleeme. Päris tihti oli ühenduses 2 paari rääkijaid või mõni kanal oli väga nõrk ja kõne vaevukuuldav. Tihti esines ka kõnede katkestusi.
            Maal oli side tollal eriti kehv – mõnda suunda ei õnnestunudki kaugekõned.

Ükskord soovis mulle head uut aastat 1. jaanuari varahommikul vana tuttav TPI ajast. Side oli kehvavõitu ja ta küsis minult selle kvaliteedi kohta. Ma ütlesin, et nagu nõukogude armees - side on sitt ja luure lonkab. Ta hakkas naerma ja ütles, et ega enne sidekvaliteet ei parane, kui hakkame kasutama Always sidet. Uimase peaga ei taibanud kohe ära, nimetus oli küll kuidagi tuttav. Ütlesin, et ja-jah, ise ei tahtnud lolliks jääda ja asja uurida. Püüdsin meenutada igasuguseid sideliike. Tuttav hakkas naerma ja rääkis, et tema pojaga juhtus selle Alwaysiga naljakas lugu

Tema 5 aastane poeg oli kirjutanud jõuluvanale kirja, et tahab saada Always sidemeid.
            Ema päris seepeale väga murelikult – poiss vastas, et siis viib issi mind ujulasse ujuma. TV olevat olnud reklaam, kus tänu sidemetele saab ka ujuda. Mul oli siis asi selge ja sain teist korda naerda.

Comment

Soovite elektrivahvlit(!)?
              Nüüd on see võimalus.

Comment

Rolleri ja mopeedi varuosad: https://osta-ee.postimees.ee/mootorr...l?_src=listing

Comment

Kaablite töötlemine.

Comment

Comment

Komplekt varuosi mootorrattale "OSTA.EE" ???
                      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Komplekt, ostad mida näed: kui midagi näha pole, siis ostad ilmselt õhku?

Või otsitakse selgeltnägijaid - Tere. Kõiki asju ei peagi alati mõistma ja ei saagi mõista. Kõike head

Comment

RAWOM=Random Access Write Only Memory.

http://hparchive.com/
                          https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitust

RAWOM=Random Access Write Only Memory.

http://repeater-builder.com/molotora...r/25120-bw.pdf
                            Selle upgrade vist: https://en.wikipedia.org/wiki/Write-only_memory_(joke)
                            Erilahendused.
                            PS või mail.

Comment

Mulle meenus seoses selle telefonijutuga selle vabariigi algusaegne juhtum.
                              Mul ei töötanud kodus lauatelefon. Helistasin töölt rikkest Eesti sõnaga algavale telefonifirma dispetšerile – ütlesin, et olen tööülesannete tõttu tegelenud kohaliku telefonijaamaga ja viga on tõenäoliselt jaamas. Lubati kohe hakata asjaga tegelema. 3 päeva pärast tuli telefonimees mulle koju. Mõõtis korra testriga pistikupesa ja ütles, et mu telefon on rikkis. Ma ütlesin, et mul on neid tervelt 3 tk. ja kas siis kõik läksid üheaegselt rikki ja isegi need 2, mis polnud ühendatud? Mees lahkus sõnagi lausumata. Ootasin terve nädala ja ei midagi. Helistasin uuesti dispetšerile. Eelmine mees polnud talle infot jätnud ja üldse on neil kahesugused mehed – ühed tegelevad jaamade ja teised liinide ning telefonidega. Kuna liinirikkeid on rohkem, siis sellest alustataksegi. Läks veel nädal ja ei midagi. Dispetšer ajas jälle mingit jama, et mind polnud kodus kui mees käis. Ma ütlesin, et viga on ju nüüd kaablis või jaamas ja need ju minu kodus ei asu. Ma pole ühtegi remondimeest ka näinud - võib-olla sellepärast, et enam posti otsas olevaid telefoniliine ei kasutata, kaablid on tänapäeval maa all ja sellepärast ilmselt maa-alust töömeest ei näegi
                              Lõpuks lubasin kirjutada asjast ajalehele. Peaaegu kuu oli ilma sideta möödunud. Kirjutasingi pika humoorika loo ja viisin ühe ajalehe toimetusse. Toimetaja luges läbi ja naeris ennast kõveraks ning lubas avaldada. Aga see lugu ei ilmunudki, kuid järgmine päev töötas telefon jälle. Ilmselt vajas toimetus ka töötavaid lauatelefone ja ei tahtnud torkida?

Comment

Kaks pensionääri omavahel:
                                "Olen 75 aastat vana, aga tunnen end kui tudeng."
                                "Kisub naistesse, mis?"
                                "Ei, söögi jaoks ei jätku jälle raha."

Comment

Working...
                                X