Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Mul on hiired kõrvalhoonetes ja poest ei jõua neile „toitu“ osta. Süüa peavad nad talvel saama, muidu närisid mul garaažis 2 õlikanistrit ja auto turvavöö läbi ja teevad muud pahandust. Majas neid ei ole, kuna sai paksem betoonpõrand alla valatud, vana paekivi vundament kahelt poolt kinni valatud ja välisseina vooder on tehtud Columbia kivist. Erinevad liitekohad on kaetud värvitud tsinkplekiga ja ligi nad ei pääse.
Enne seda oli neil täielik pidu – mutikäikudest ja põrandaalusest tuulutusest ronisid põranda alla, närisid põrandasse augud ja ronisid seina vahelt pööningule. Ei lasknud isegi kassil öösel magada. Kass on muidugi tubli hiirepüüdja, tark ja koolis käinud ning teab, et soe õhk tõuseb üles. Seepärast magabki ta talvel kas soojamüüri peal või seinakappide otsas korvis Kui toas langeb temperatuur alla +20°C, siis poeb teki alla või nõuab kütmist.
Ma valmistan juba pikemat aega hiirtele ise talvetoitu. See koosneb jahust, kipsipulbrist, vähesest suhkrust ja kaerahelvestest. Söögikausi kõrvale panen veeanuma, muidu hakkavad kuivast toidust köhima. Kordan veel korra paari nädala pärast ja siis on nad selleks talveks kadunud.
Ostsin autosse USB adapteri.
Kasutusjuhendi esimene lause on: "Ainult siseruumides kasutamiseks".
Ja viimane lause on: "Ärge jätke lapsi järelevalveta ...".
Põrandaküttega kõlarid on ju audiofiilide unistus. Tänu eelsoojendusele on T-S parameetrid õiged kohe alates võimu sisselülitamisest ja esimesest noodist
Sama kogemus. 90ndate alguses kukkus mulle sülle Odissei 001 võimendi. Lõpud läbi. Sai siis otsitud "mingid" transid lõppu asemele (ega valida polnud kõiksugu KT80x) läks. Mängis. Kuid huvitav oli see, et kui (tunduvalt) kõvemaks keerata,hakkas üks kanal kergelt prääksuma. Kuna kõvasti kuulata nagunii korteris tohi, ning transse pole saada, mõtlesin, et juu see nende tüüpide erinevusest on. Las olla. Miski aasta aega lausa kuulasin. Siis pudenes kuskilt mulle ootamatult 4xKT808. Mõütlesin,kaua võib, vahetasin lõpud ära. Sama viga, transid terved. Jootsin nii, nagu enne transid olid. Aga hakkasin pingeid mõõtma, üldiselt ok,mõned millivoldid vahet. Hakkan juhtmeid ajama. Ühe transi B ja E vahetuses. Ja juba arvatavasti tehasest. Pärast hakkas tööle. Tugeva tagasisidega võimendi on imeline.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
Mul on olemas uusi 24V mikromootoreid. Ükskord ammu tahtsin ka proovida, et palju siis pinget ja voolu generaatorina välja annab ning millistel pööretel. Ühendasin kahe mootori võllid muhviga vastastikku kokku ja mootorile andsin reguleeritava pinge peale. Võtsin generaatori karakteristiku üles. See oli 90-date lõpus, täpseid andmeid ei mäleta. Kui mootoril oli toide 24V, siis oli generaatoril kuskil 17V..18V.
Hiirtele sobiva mikro tuulegeneraatori saaks küll ehitada nende baasil
Mul on olemas uusi 24V mikromootoreid. Ükskord ammu tahtsin ka proovida, et palju siis pinget ja voolu generaatorina välja annab ning millistel pööretel. Ühendasin kahe mootori võllid muhviga vastastikku kokku ja mootorile andsin reguleeritava pinge peale. Võtsin generaatori karakteristiku üles. See oli 90-date lõpus, täpseid andmeid ei mäleta. Kui mootoril oli toide 24V, siis oli generaatoril kuskil 17V..18V.
Hiirtele sobiva mikro tuulegeneraatori saaks küll ehitada nende baasil
No vaata kui sa tahad et see üle 100% kasuteguriga käima läheks, siis sa pead need võllid elastselt ühendama, kummipaelaga näiteks. See annab sobiva faasinihke nii et generaator hakkab kvantsupist auke välja tõmbama
Comment