Millise mootoriga saaks panna liikuma fotoka mööda relssi,trossi mida iganes mööda.Mootori kiirus peaks olema selline nagu teol.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Fotoka slow motion + time-lapse
Collapse
X
-
Vs: Fotoka slow motion + time-lapse
Näiteks sellisega : http://dx.com/p/28ybt-48-stepper-mot...48819&u=126409
Mina olen sellest reduktoriga stepperist kõige rohkem 17 RPM 'i kätte saanud, kõige aeglasem - kasvõi 1 pööre miljardi aasta jooksul. Kuna ülekanne vahel, siis liiguta kasvõi 50 kg raskust.
Stepperit juhid Arduino'ga http://dx.com/p/arduino-uno-rev3-dev...t-board-120464
Kiiruse võid analoog sisendi kaudu liugtakkistiga sisse anda.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
Selle asja nimi on Timelapse Dolly. Osta, või tee ise.. mõned näited on juba teemas olemas.
Milapse tegi ühe laheda dolly..
Comment
-
Midagi sellist jah tahaks teha.Näiteid on palju netis.Kaamera koos objektiiviga kaalub vast 3 kg vbl.Pole kunagi kaalunud aga ega kerge ta ei ole.Tegemist DSLR aparaadiga.Kust saaks sellise siini, alumiinium profiili?
Kodumainekoht kust osta aga millist.Ise mõtlesin,et äkki servo mootor.Liikuma peaks hästi aeglaselt.Samas on mõte ka stepper mootorit kasutada sest siis saab lihtsalt arvutada liikumist. Liigub impulssidena ehk siis kraadide kaupa.viimati muutis kasutaja insippo; 18 m 2013, 08:00.
Comment
-
Steeperi kasutamise korral oleks kindlasti ka reduktorit vahele vaja - muidu kipub see stepperi tiksumine konstruktsiooniga resonantsi minema, testitud
Samuti on stepperi voolud aeglasel pöörlemisel päris suured. (Voolu määrab vaid mähise aktiivtakistus.)
Reduktoriga keerad stepperit mõne veerandpöörde võrra ja siis ootad veidi. (Reduktori otsas teeb see mõni kraad korraga.)
Kelgu saad suhteliselt lihtsalt alumiiniumist nurk-rauaga ja rulluisu ratastega valmis ehitada.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
Comment
-
Mõtlesin isegi alumiinium nurgad ja rulluisu rattad võtta kasutusele.See on see kõige lihtsam osa.Mootoreid on igasuguseid aga reduktoriga on juba raskem või siis mootor koos reduktoriga kohe.Midagi siit äkki ? http://www.ittgroup.ee/index.php/et/...uktorid?sef=hc
Comment
-
Seal üleval see dx.com link ongi reduktoriga stepperid. Kui google pildi otsingusse panna "stepper arduino", siis enamusel piltidel ongi need samad stepperid.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
Comment
-
Ostsin sealt ülevalt lingilt selle 3,9€ mootori koos daiveriga ära.Tahaks lihtsalt panna selle mootori nööri kerima tasakesi kui teem näiteks iga 30 sek tagant pilti.Toide tuleb juhtmega maast aku küljest või, et äkki väike aku.Palju selline mootor ikka voolu võtab?
Comment
Comment