Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Soovitage GSM valvet (ebay.co.uk, amazon.co.uk)?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovitage GSM valvet (ebay.co.uk, amazon.co.uk)?

Tere!

Tekkis soov panna maja ühte tuppa (seal, kus peamiselt tehnika jms) GSM valve (ilma teenus/kuutasuta variant). Hakkasin uurima vastavaid Eesti firmasid, kes seda tehikat müügiks pakuvad ning vaatasin ka, mis on saadaval ka ebay.co.uk-s ning amazon.co.uk-s ning kohe oli näha, et välismaa saitidel vägagi sarnased tooted pea kaks korda odavamad (kindlasti osad neist siiski ka mingid hullud hiinakad, seega madalam hind põhjendatud).

Siit küsimus: kas keegi on ehk hiljuti endale mõne sellise välismaalt tellinud ning oskab mõnda konkreetset müüat/toodet soovitada? Hinnalaeks oleks mul 80-100 eurot ning sisuliselt võiks olla tegu näiteks millegi sellisega: http://gsmvalve.planet.ee/11-gsm-valve-110eur.html

edit: tegelikult on kindlasti tähtis ka see igasugune lubatud sageduste asi, selle peale ennem ei mõelnudki.

Suured tänud igasuguse abi eest!

Vs: Soovitage GSM valvet (ebay.co.uk, amazon.co.uk)?

kui suur iseehitaja oled? sellise ühe toa valve saab lihtsatest vahenditest ise ka ehitada. sageduste asi on tähtis siis, kui üleni hiinakat tellida tahad, aga selle sageduste teema hakkab alles siis pihta, kui see sul tollist üldse läbi tuleb (enamasti ilma CE märgiseta asjad peab toll kinni ja jääd rahast ilma).

Siin foorumis on erinevaid gsm valve teemasid vanast mobiiltelefonist mitmeid, võid uurida.

Comment

Tänud vastuse eest. Tegelikult nii spetsiifilised teadmised puuduvad, muidu ehitaks küll ise jah Nendest CE märgistustest olen teadlik, väljastpoolt EU-d ei telliks seetõttu kindlasti.

Uurisin siinseid foorumi teemasid, kuid ühtegi sellist head varianti ei leidnud, v.a see mis ma üleval juba viitasin. Kuid nagu ma juba ütlesin, siis täpselt selliseid (vähemalt välimuse järgi müüakse ebay-s uuena ka 50 eur-iga).

Comment

edit: aa, sorri, mingi raadiomoodul sellele täitsa tegelikult olemas ja sealsamas müügil

Leidsin nüüd sellise asja nagu ELDES EPIR, mis oleks peaaegu isegi ok: http://www.oomipood.ee/product/eldes...ikrofoniga&f=a

Oskab keegi kommenteerida, kui raske oleks sellele üks sireen ja suitsuandur juurde lisada? Oleksin täitsa valmis ise need sinna juurde ehitama, kui ei ole raske.
        viimati muutis kasutaja overture; 27 m 2013, 13:37.

Comment

Working...
        X