Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Eelmise aasta reversi-jamale lisandus uus: mu kallis Vilma 104 ei vaheta kassetti. Olen proovinud nii hea kui kurjaga, aga ei miskit.
Ei tea, kas peaks maha müüma?
Eelmise aasta reversi-jamale lisandus uus: mu kallis Vilma 104 ei vaheta kassetti. Olen proovinud nii hea kui kurjaga, aga ei miskit.
Ei tea, kas peaks maha müüma?
Eriti 1 aprillil. Vahetuse värk on ikka kurjast küll, sellist sigadust nii healt aparaadilt poleks oodanud.
vaata.kui elektroonika jukerdab siis tehakse talle hoiatus.kui see ei aita,siis range hoiatus.
ja kui seegi ei aita,siis kättpidi kallale.
(NB!tänapäeva pedagoogika seda küll ei propageeri aga pikk parandajakogemus ütleb et see on kõige tõhusam)
ah jaa.ärge oma jõudu üle hinnake-elektroonika hakab vastu ja võib kallale tulla
Äkki proovid Vilma asemel Vilmarit ja luba talle üks Walter kasseti eest
To: alfons. Said oma AZ6-l reversi korda ?
Teadsin kunagi ka üht elusat Vilmat. See tossas samamoodi kui 104-l oleks võrgupingelüliti asendis 127V. Ja äkki oleks ta pudeli eest kassetti vahetanud kah
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Läksid liiga spetsiifilise teemaga rahvast torkima.
Kunagi. ehk otsinguga isegi leiab, tegin 1.aprillil teema, kus otsisin 10le King Audio bassikõlarile lampvõimu skeemi. Isegi lambid olid olemas- MH-6,3 ja 13,5 . Tahtsin saada võimsust ca 2kW ja toiteks kasutada seinakuubikut.
Ja võeti ikka korralikult vedu, enne kui aru saadi...
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment