Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Päikeseelekter kasvuhoonet monitoorima

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Päikeseelekter kasvuhoonet monitoorima

Esmalt postitatud insippo poolt Vaata postitust
    liiga keeruline
    see on alles jäämäe veepealse osa väike tükike...

palju lihtsam on loobuda

Comment

Mul plaanis oli panna din liistu voolumõõtja, 32€ ja sealt lugeda impulsse

aga sa oma projekti jagada rahvale ei soovi ? Kade?

Comment

Mul plaanis oli panna din liistu voolumõõtja, 32€ ja sealt lugeda impulsse

aga sa oma projekti jagada rahvale ei soovi ? Kade?
        ok mina annan alla...

keegi teine võiks diagnoosi panna

Comment

Millele sa alla annad ja mis diagnoosi ? Ikka ju tehakse oma saavutustest veebileht, googel+i kogukond või mis iganes. Eestlasel on kadedus mis seda teha ei lase ? Minul oleks küll parem tunne kui keegi minu juurutatud asja võtaks kasutusele ja küsiks nõu seda eksploateerides. Täiendan enda kasvuhoone kogukonda aegajalt ja niipalju kui suudan.

Comment

Peale tormi : http://aiamaa.wordpress.com/galerii/torm-29-10-2013/

O
            ngi põhjus ehitada parem.

Comment

Juuresolevalt pildilt jääb mulje, et toru ei ole hea mõte nurkadesse.
              Mina panin puust punni ja liimiga. Võin 4.6m diameetriga muna ühest servast üles tõsta ja ei ole hirmu ka et läbi painduks. Torm kakkus peale pandud koormakatte ribadeks, aga ramil pole häda midagi.

Proovisin ka selle ära, et ronisin muna kõige kõrgema kohapeale ja proovisin seal hüpelda. Ikka oli jäik. Ise kaalun kusagil 100kg.

Ei püüa kedagi solvata vaid pöörata tähelepanu sellele, et raulo ütleb ühes postis lause mis jätab mulje, et ta ei loobu kunagi ja järgmises postis viskab labida pikema jututa nurka?

Comment

Ma teen nüüd ühendused rauast torust ja lattrauast kõrvadega. M8 poldiga kinni otstest. Materjaliks võtan 50x100 või 50x75. Hinna vahe tuleb kuskil 60€.
                Kuidas sinul kasvuhoone on maapeal ? Vundament, postid ?

Comment

Esmalt postitatud ermats poolt Vaata postitust
                  Ei püüa kedagi solvata vaid pöörata tähelepanu sellele, et raulo ütleb ühes postis lause mis jätab mulje, et ta ei loobu kunagi ja järgmises postis viskab labida pikema jututa nurka?
                  sul on absoluutselt õigus.
                  pikem jutt eelnes enne tööriista nurka viskamist.

ma omaarust jagasin oma teadmisi ja kogemusi mille peale tuli vastus, et liiga keeruline... siis aga süüdistus, et miks ma oma projekti ei jaga!?! WTF
                  kes suudab santi sundida kui sant ei taha kõndida... ja mina olen pigem sant kui sandi sundija

aga ei soovi teemat kaapredada nii, et solvake või jätke solvamata mina siin ei jätka

Comment

Ermats : sinu vundamendist mis on kasvuhoonel käib jutt

Comment

To raulo: Selge! Vastus ammendav.

To insippo: Vundamenti kui sellist ei ole spetsjaalselt ehitanud ja paikneb mul ta vana lauda aluseks laotud maakividel. Kinni ta mul seal ei ole. Kasutusel on ta mitte kasvuhoonena, vaid suvise pesuruumina. Kaetud oli koormakattega.

Comment

Mul vundamendiga mure täitsa.25cm mulda ja siis 70 cm umbes turvas.All on liiv. Kuidas oleks ehitada võimalik sinna miskit kasvuhoone alla ?

Comment

Mul vundamendiga mure täitsa.25cm mulda ja siis 70 cm umbes turvas.All on liiv. Kuidas oleks ehitada võimalik sinna miskit kasvuhoone alla ?
                          Miski post-, või nagu viimasel ajal on moes, kruvivundament.
                          Betoonplaat oleks ka variant, aga kasvuhoonele see ei lähe vist mitte.

Comment

Väga hea võimalus on panna betoonist elektripost vundamendiks, mõnedel on isegi armatuur sees. Aga jällegi on see välimuse lugu. Endal on 15x15 (oli vist nii) prussid ja nende all tuhaplokid, määritud vana mootoriõliga, ja juba läheb vist kaheksas aasta ja väsimuse märke pole veel ilmutanud.
                            As men, we know nothing turns a 17 year girl on more than a well-executed handbrake turn. -Clarkson

Comment

Mul on maa jube pehme kevadel.Mõtlesin,et purin augu läbimõõduga 20 cm kuni liivani, päts segu põhja,armatuur püsti ja siis papist turu 10cm seest ja segu täis.Kuna on kuppel kasvuhoone siis pean valama 10 posti maasse.

Comment

Mõni aasta tagasi sai proovitud nii. Puuritud auk(oli vist 12cm diam.) tõrvapapi rusllist jupp toruks keeratud ja see auku torgatud. Tõrvapapist toru sai mingit valupetooni täis valatud ja keermelatid said pandud valamise ajal selleks, et kuur kinnitada nende külge. Siiani on püsinud ja vajumise märke ei ole näidanud.
                                Puriks oli oherdi laadne toode mille oli kolhoosi sepp kunagi teinud. puur ise ei olnudki nagu puur, vaid pigem lihtsalt pooleks lõigatud teras ketas mis oli siis natuke nurgaall kokku keevitatud, et tekiks tera taoline moodustis. Tera taoline moodustis oli 3/4" toru küljes ja puuris küll.

Comment

Working...
                                X