Vanatühi testib foorumi õuguseid.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
testimise teema
Collapse
X
-
Vs: testimise teema
Kas adminni/keelemoderaatori tegemistest peaks siis ka jälg maha jääma? Oled endale ilmselt liiga palju õigusi andnud.
Proovin kirjutada võõrasse postitusseviimati muutis kasutaja martinj-test; 22 m 2014, 10:06.
-
Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitustKas adminni/keelemoderaatori tegemistest peaks siis ka jälg maha jääma? Oled endale ilmselt liiga palju õigusi andnud.
Vastasel korral on võimalus teiste kasutajanimede all oma jama postitada.
-
Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitustOn näha, ülevalt teises postituses, ilma muutmise põhjust mainimata.
lisaElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Ma olen täheldanud et see muutmise tekst tuleb siis kui post ei ole enam viimane või kui ise põhjuse juurde kirjutad.
Edit: muudan.
Edit2: muudan ja kirjutan põhjuse.
Edit3: muudan ja ei kirjuta põhjust.
Edit4: muudan ja kirjutan uue põhjuse.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
-
Ja võikski teha jagatud kasutajakonto nimega "keelepolitsei" ja seda siis saavad kõik moded kasutada.
Edit: üle 5 minuti muutus ilma politsei sekkumise ja muutmise põhjuseta.viimati muutis kasutaja elukaz; 22 m 2014, 15:43.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
Comment