Kuidas ehitada selline küttematt? Oleks umbes vaja 1m2 suurust.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Küttemati ehitus
Collapse
X
-
Vs: Küttemati ehitus
Teed küttekaablist, hästi lihtne oleks isereguleeruvast, arvutad välja palju ja mis tempi vaja, lõikad õige jupi teed otsad ära. Tavalisega ei saa see põleb maha kui korralikult sooja ära ei anna. Hea oleks mingi alumiinum tahvli külge panna. Tegelikult on Devil sellised puitpõranda alla käivad alumiiniumist lehed kah olemas.
-
Kas selline ei sobi:
"Küttekille tüüp: Süsinikkiust infrapuna küttekileToitepinge: AC 230 V (50 Hz)
Küttekuile paksus: 0,388 mm
Küttekile pikkus: Võimalus lõigata 25cm vahedega, maksimum koormus. ühele lõigule 8 A
Küttekile laius: 50, 80, cm
Võimsus tasemed: 130W - m2
Väline kaitsekiht: kahekihiline PET
Paigaldus: Mõeldud põhi või lisandkütteks, võimalik
paigaldada põranda alla, lakke või seinte taha."Head susserdamist !
Comment
-
urmo : 50 cm lai ja 1,30 pikk maksab palju ? Paneks peno peale ja polükarbonaadist vanni alla kus peal on potid taimedega.Sooja peaks andma ainult 25-30 kraadi. Kas on 80w ka kohal ja see 39€ termostaat või on veel odavamat? Mul on vaja päeval soojemat ja öösel jahedamat ja kogu lugu. Juhul kui kastmisvesi talle midagi ei tee siis paneks kohe pottide alla.viimati muutis kasutaja insippo; 28 m 2014, 17:30.
Comment
-
Ma leidsin jah. Tuleb ikka palju odavam kui osta kuskilt taimepoest.Termostaadina saab kasutada arduinot ja ds18b20 ning 2 eurone relee kah. Arduino ei maksa ebay-s si...gi. Hea oleks see panna siis peno ja alumiinium lehe vahele.Alumiiniumiga on raskem Pärnus. Mul on 3 mm paks aga laineline , s.t. kõver ja mõlkis.viimati muutis kasutaja insippo; 28 m 2014, 20:13.
Comment
Comment