Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Eesti ja Baltimaade esimene maker faire

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Eesti ja Baltimaade esimene maker faire

Leiab selline tore sündmus aset siis 26.sept Tartus, AHHAA keskuses. http://www.ahhaa.ee/tartu-mini-maker-faire/
    Fixing stuff and building stuff.

Vs: Eesti ja Baltimaade esimine maker faire

Esmalt postitatud makerimages poolt Vaata postitust
    Leiab selline tore sündmus aset siis 26.sept Tartus, AHHAA keskuses. http://www.ahhaa.ee/tartu-mini-maker-faire/
    Tore üritus, leiutiste tutvustamine.

Mina, kui endine Füüsika Instituudi Leiutiste ja Ratsionaliseerimiste komisjoni liige, küsin:
    Kas osalemine sellisel üritusel rikub leiutise autoriõigust ja leiutise hilisema patenteerimise võimalust.
    Soovitav oleks juriidiliselt pädev vastus.

Probleemiga lähemalt tutvumiseks soovitan raamatut
    Leiutajad ja laiutajad,
    kirjastus Koolibri, 2013

Comment

Alguses vaatasin, et Oi väga tore, et maker faire laadne Laat üldse tuleb eesti!

Kuigi üks asi jäi kripeldama ja see on registreerimis tähtaeg, mis on 20 juunil märgitud. Kas natukene liiga vara pole ja mis on selle tähtaja põhjuseks? 3 kuud ette teada on veidi liiga palju või ei?

Endal on võimalik alles septembris teada saada, kas ma üldse olen vaba sellel päeval või mitte. Tahaks jõuda vähemalt 3 huvitavat projekti valmis sügiseks, millest 2 tükki lähevad ka müüki ma loodan.

Tean, et kultuurikatlast keegi vist seda foorumist ka loeb, et loodan et siis nende makerlabi näeb tartus ka! (vb saate näidata huvitavaid projekte mis seal ka tehakse) Üks võiks siis teisega ühendust võtta. Ning lisaks ei tuleks ära unustada tehnopoli, kus on firmasid, mis tegelevad vägagi põnevate asjadega.

Comment

Mul hoopis teine kummaline mõte. Peale A-keskuse külastamist tekkis meeleolu, et tegemist on peamiselt siiski kinnisvaraprojektiga, sest teadust ja ahhaad jäi mõnevõrra väheseks. Seetõttu tekkinud sisetunne veidi häirib nende mistahes ettevõtmisi täie tõsidusega võtmast (kui tegemist pole just kinnisvara temaatikaga).
        Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Osalesime ka meie, lahe üritus.
          Kas kusagil on ka pilte seal nähtud "Raalikesekese" kohta?
          Allkiri.

Comment

Working...
          X