Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Süsteemi jahuti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Süsteemi jahuti

    Laialt tuntud fakt on, et gaasilises keskkonnas habiteeruvate vertikaalse liikumisega humanoidsete struktuuride tõhusama toimimise jaoks on parim, kui süsteemi ülemine osa on jahutatud, alumine osa seevastu soojendatud. Johtuvalt termodünaamika eripäradest ja süsteemile lisaenergiat väljastava allika - lähima stabiilse tähe - energiavoo saabumise suunaspetsiifikast, saab humanoidse struktuuri elulemisnäitajaid tõsta, võimaldades süsteemi ülaosale lisajahutust. Allpool ühe sellise instrumendi kirjeldus, mis võib aidata süsteemil keskkonna ekstreemtemperatuuride olukorras edukamalt toime tulla.
    Baasiks võtame süsteemi ülaosa klassikalise termokaitsevahendi:
    Click image for larger version

Name:	01.jpg
Views:	1
Size:	127,8 KB
ID:	877222

    Seejärel modifitseerime seda, lisades lähimalt stabiilselt tähelt saabuva enerigavoo tabamiseks püüdur-muundurid:
    Click image for larger version

Name:	02.jpg
Views:	1
Size:	192,8 KB
ID:	877223

    Lisame vajalikud lisajahutid, mis saavad energiatoite otse lähimalt stabiilselt tähelt:
    Click image for larger version

Name:	03.jpg
Views:	1
Size:	244,2 KB
ID:	877224

    Testime süsteemi toimivust:
    Click image for larger version

Name:	04.jpg
Views:	1
Size:	216,2 KB
ID:	877225

    Lisame jahutitele kaitsmed, et vältida soovimatute esemete tungimist kaitsevahendi alla ja tagada jahuti optimaalne töö:
    Click image for larger version

Name:	05.jpg
Views:	1
Size:	218,6 KB
ID:	877226

    Tulemuseks humanoidsetel struktuuridel jõudluse tõstjana end edukalt tõestanud lisaseade, mis toimib täisautomaatsel režiimil, vastavalt lähimalt stabiilselt tähelt saabuva eneregiavoo intensiivsusele:
    Click image for larger version

Name:	06.jpg
Views:	1
Size:	226,5 KB
ID:	877227

    "Dr. Livingstone, I presume..?"
    viimati muutis kasutaja GU50; 07 m 2014, 08:41.
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

    #2
    Vs: Süsteemi jahuti

    Väärt projekt ja mul tekkisid mõned küsimused..
    Kas sellel instrumendil on ka tagatud tööpiirkonnas soovimatute suuremate mikro-organismide ja saastunud gaasilises keskonnas hõljuvate erinevate tahkete osakeste kaitse, seda kandva sapiens tüüpi indiviidi kaitseks?
    Kuidas on lahendatud gaasiosakeste kokkusurumisel tekkiva rõhu kompensatsioon ülerõhu vältimiseks?
    Kas selle instrumendi poolt gaaside kokkusurumisest tekkivate lainete piirnorm on sobilik indiviidi kitsa karakteristikuga tajurkeskuse poolt vastuvõetava normväärtusega, mis ei segaks indiviidi, et ohutult keskkonnas orjenteeruda?
    Ümbritsevate gaaside temperatuurid võivad ajati erineda, kuigi lähedal asuvalt tähelt saabuv ja planeedi magnetvälja poolt filtreeritud energia võib olla samane ja ka võib olla vastupidi, siis kas ja kuidas reageerib instrument ümbritsevate gaaside temperatuuridele?
    Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

    Comment


      #3
      Vs: Süsteemi jahuti

      Tööpiirkonnas on seadme välimise kattekupli ja mõjutatava objekti vahel tagatud individuaalselt reguleeritav ja seega alati piisav distants, kasutusel on spetsiaalne vahevöö. Eksokupli all tekib sellistel tingimustel ülerõhk, mis paiskeemaldab soovimatud mikroorganismid seadme mõjupiirkonnast. Loomulikult on soovitav rakendada lisa abinõusid maksimaalse steriilsuse saavutamiseks, näiteks eemaldada jahutatavalt objektilt elulemisprotsessi lõpetanud kiudjad keratiinirakud, vabanenud pind soovitavalt kõrgläigestada, et tagada protsessi käigus genereeritava õhuvoolu poolt maksimaalne ebasoovitavate mikrofauna/-floora esindajate pindmine mittenakkumine ja paiskeemaldumine. Samuti viia läbi objekti regulaarset desinfitseerimist kemikaaliga RS või import analoogidega. Mikrofauna tõrjumiseks on sobivust sajandite jooksul tõestanud ka naftapetroolikeemia tooted.
      Seade on ette nähtud töötama peamiselt 76% / 21% nitrogeen/oksügeen atmosfääris (väheste manustega), kuid võib edukalt töötada ka sellest erinevas gaasilises keskkonnas, kui gaasid ei ole liiga agressiivsed. Sel juhul võib agressiivsus üle kanduda töö all olevale humanoidsele struktuurile, mis võib väljenduda ülajäsemete kratsivates liigutustes.
      Seade ei ole ette nähtud planeedi magnetvälja mõjude neutraliseerimiseks, sest eeldatavasti vajavad humanoidsed struktuurid (nii -sapiens kui -asapiens mutatsioonid) edukaks eksisteerimiseks süsteemi tsentraalkompuutri alfa-elektromagnetlainete sünkroniseerimist Schumanni resonantsiga (teadupoolest 7,8Hz). Sel viisil Schumanni resonantsid eskaleerivad positiivselt humanoidse struktuuri toimivustõhtu koostöös kirjeldatud jahutussüsteemiga.
      Seade ei muuda humanoidset struktuuri ümbritsevat gaasilist keskkonda füüsikalis-keemiliselt, töötab klassikalisel aurustamismeetodil. Aurustamise tõhustamiseks ei ole soovitatav, et jahutatav objekt oleks termiliselt isoleeritud. Normaalsete töötingimuste juures võib gaasilise keskkonna temperatuurivahemik olla üsna lai, lubatud on nö. parasvöötme tsoon (-35C....+35C). Viidatud temperatuurivahemiku kõrgemate näitude juures kasutamisel võib jahutusprotsessi tõhustamiseks paigaldada jahutusseadme alla, objektiga vahetusse kontakti õhemast naturaalsest kangast detaili (saadaval eraldi lisana), mis eelnevalt küllastatud divesinikoksiidiga. Seadme enda tõht oleneb puhtalt lähimalt stabiilselt tähelt saabuva elektromagnetilise kiirgusenergia kogusest, mis eksperimentaalselt saavutatud andmete kohaselt korrelleerub võrdeliselt ja ideaalilähedaselt humanoidsete struktuuride jahutusvajadusega.

      "Seltsimehed! Igatahes!"
      viimati muutis kasutaja GU50; 08 m 2014, 13:13.
      Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

      Comment


        #4
        Vs: Süsteemi jahuti

        Igatahes on tegemist väärt freecooleri(loe: vabajahuti) projektiga!Päikeseenergia ülejäägi võib suunata nt. Peltieri elementidesse mis asuvad alakeha piirkonnas ja seeläbi hoitakse korras jätkusuutlikuse instrumentaarium.

        PS.Lisaenergiaallikad võib paigutada ka õlakutena.... :-D
        Kõik meeldiv tuleb lambist...

        Comment


          #5
          Vs: Süsteemi jahuti

          Esmalt postitatud maaalune poolt Vaata postitust
          PS.Lisaenergiaallikad võib paigutada ka õlakutena.... :-D
          Kusjuures siin on süsteemide olemuses mõningane võrreldav ebakoht. Teadupoolest jagunevad humanoidsed struktuurid nn. isasteks ja nn. emasteks. Tuleb tähele panna, et vaadeldaval planeedil habiteeruvate humanoidsete struktuuride nn. emaste isendite lähima stabiilse tähe suunas eksponeeritud pindala on enamasti suurem kui nn. isaste humanoidsete struktuuride oma, kiirguskaitsekatetest vabastatud pindalad on oluliselt suuremad. Seega peaks nn. emased isendid omastama tunduvalt suurema koguse elektromagnetilise kiirgusena levivat energiat. Eksperimentaalselt on kindlaks tehtud, et lisajahutust vajavad siiski enamasti nn. isaste humanoidsete struktuuride tsentraalkompuutrid. Viimastel esineb süsteemirikkeid töötemperatuuri ülemistel piiraladel märksa sagedamini ja vajadus lisa jahutussüsteemi järele on ilmselgelt tunduvalt suurem. Eksperimendid jätkuvad.
          viimati muutis kasutaja GU50; 08 m 2014, 13:28.
          Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

          Comment


            #6
            Vs: Süsteemi jahuti

            Äsja tuli idee proovida fooljumnokamütsi, see kiirgab kõik energia tagasi ja vajaduse korral tõmmata selga ka keevitajaülikond :P
            Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

            Comment

            Working...
            X