Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Lihtsat autoCAD asendajat?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Lihtsat autoCAD asendajat?

    Oli olemas autocad, kus kõige rohkem sai enamasti lampidel tunnusjoontel õiget kohta otsitud. Oli hea, koormussirget liigutada paralleelselt ja nt x kohal paigal hoides ja y suhtes oli hea liigutada, ka olid erinevad tasandid, sai palju erinevaid viise läbi proovitud jne. Ehk ühesõnaga hea eelis paberi ja joonlaua ees, jäi ära palju sodimist ja ebatäpsust, seal said ka voldid suhteliselt täpselt millimeetriteks teha ja tagasi, ehk sai väga täpselt jooni õigesse kohtadesse tõmmata ja ka selle abil ebalineaarsusest moonutusi arvutada. Praeguseks teda mul enam ei ole seoses sellega et kõvaketas jooksis peppu kõige muuga, praegu aga tahaks midagi teha, autocadi ei ole, teeks paberil aga just siis kui on tahtmine mingit ringi või joont kuhu teha pole vastavat paberit sest pole printimise võimalust, seega tuleb jälle vaadata programmi poole mida mul pole ja mille olemasolust ma pole teadlik. Oli ka võimalus saada uuesti see cad aga paraku ka uuem kuna on ressursinõudlikum, tervelt 70kilo mälu jääb puudu, nüüd aga tuleb mõne suure linna poe ette ennast teleporteerida ja lunida südaööl poeees et nad mulle ukse selle 70kilo llisamälu müüksid, päris ulmelised soovid mul mis? Aga nagu Võru KHK ühe tuntud õpetaja poolt mainitud said, on sellised sõnad nagu roppused, mida vahetevahel ikka tema õpilased kogematta välja ütlevad, kui midagi on tegamatta või valesti nagu: "mai tea" "ma ei saanud" "ei olnud" jms sõnad, põhimõtteliselt nagu kõik kus on selline sõna sees nagu "ei". Nagu järeldada võiks, ajab praegune olukord ja kõige ebasootsate asjade kokku langevus mind ropendama ja vanduma ja see olukord mulle sugugi ei meeldi. Seega kas on siis liikvel mõnda vabalt saadaval programmi, mis oleks lihtne ja ei nõuaks nii palju ressursse? Paber on üks alternatiiv aga..
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

    #2
    Vs: Lihtsat autoCAD asendajat?

    Selline soft kui DraftSight oli vähemalt versioonis 10.2.xx täitsa ametlikult tasuta, töötas küll, keerulisuse ja resursi nõudlikuse kohta ei oska sõna võtta, minul probleeme ei olnud.

    Comment


      #3
      Vs: Lihtsat autoCAD asendajat?

      venelaste http://nanocad.com/ mõne aasta eest oli vaja üht-teist joonistada, toimis päris hästi.
      UI oli päris sarnane AutoCad-ile.

      Comment


        #4
        Vs: Lihtsat autoCAD asendajat?

        Nanocadis kaob hiir ära joonestuslauale liikudes, aga tööriistade peal ringi liikudes tuleb tagasi, ka on detailide mõõtude panemisel olemas aga muidu joonestamiseks ringi liikumisel meenutab paranormaalset nähtust. Korraks vilksatab ainult, nii palju siis tasuta präänikust, kuigi näeb üsna kobe välja.
        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

        Comment


          #5
          Vs: Lihtsat autoCAD asendajat?

          Nu netis ikka "kohitsetud" erinevate aastate Autocade leidub
          viimati muutis kasutaja sill; 24 m 2015, 19:17. Põhjus: tõpsustus

          Comment


            #6
            Lihtsat autoCAD asendajat?

            ju siis kohitseti ära hiir kuna eeldati, et suurem osa venelastest on selgeltnägijad!

            Mul on selline tunne nagu poisipõnnina, oli pedaalidega kart aga rool oli ära võetud, mis tõttu jooksid esirattad lahku, ka oli kolmerattaline ratas, millel üks vänt puudu... Sama tunne tekib ka riide poes ringi konnates, kõik head on lühikesed vastasel juhul on hinna numbrid kosmilised.
            viimati muutis kasutaja Scott; 25 m 2015, 04:13. Põhjus: järjestikpostitused kokku
            Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

            Comment


              #7
              Vs: Lihtsat autoCAD asendajat?

              Kunagi jäi ette - http://librecad.org/cms/home.html

              Comment

              Working...
              X