Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kondensaatori ots annab läbi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kondeka ots annab läbi?

Esmalt postitatud whiteshark poolt Vaata postitust
    See midagi -100 on tegelikult siis etteantud -vy -200V ja vsc peaks olema siis 120V.

Mõõtsin mõõtepunkti ja korpuse vahelt, gnd vahelt ,Lähedal olevate suurte takistite pealt ja vahelt. Midagi -200V sarnast näitu pole ma kuskilt veel saanud.
    ; Oh! Ei viitsi enam sorida "pudru ja kapsaste" hulgas! See jant pole isegi naljakas vaid kurb! Kus ja mida üldse mõõdetakse ja ... milleks? Näitusid saad suvalisi igalt poolt, selleks pole tihti vaja mingit seadetki, kuhu mõõtevahend ühendada! Mis elukas on kondeka ots?
    viimati muutis kasutaja rainadov; 22 m 2015, 05:50. Põhjus: täht

Comment

Kui paha tuju on siis ei pea siin käima seda välja valamas.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ainus asi mis ma tean, et mingi komponent seal on rikkis, milline see on seda ei tea. Minu puhul siis katse-eksitus meetodil juurin seda asja. Juhend annab väärtused ette ja mõõtepunktid. Proovisin nii vahelduvat kui max asendis.
        Kondensaatori otsana pidasin silmas seda alumiiniumist kohta kondensaatori otsas kus kilet peal pole. Ma ei oska öelda mis selle koha päris nimi on. No vot ja need kondensaatori otsad annavadki samasugust imeliku näitu , nagu need mõõtepunktid. Vb peab seda tõesti ossiga mõõtma, ma ei tea.

Kui kellegil peaks huvi vaba aega sisustada tekkima, siis laadisin selle juhendi üles.

Comment

Ma ütlen siis veel, kui tahad konkreetset kondekat mõõta siis mõõda otse tema enda jalgade pealt. Juhendit ei viitsi lugeda, aga võiks oletada et üks otstest võiks maha joosta. Võta see tund ja haruta plaat välja ja aja jälge kas maa peaks sinna kondesse jooksma ja kas see jooks ka terve on. Kui tester hüppab siis hetkel ilmselt maaühendust pole.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
          X