Mul läks kohvimaautomaadis üks vidin katki.Leidsin analoogi electrolux-aeg, jne remondiaugust, aga asi on tellimise peale ja peab ootama 3-4 nädalat.Ja hind oli veits imelik- 27€.Saksamaalt leidsin sama asja 3.40-ga.Asja nimi on surveklapp ja asub ta vahetult pärast kuumutajat .Klapp on ühesuunaline.Klapi sees on plastik-pulga tihendikrae katki läinud ja vesi jookseb läbi.Kui klappi vahel ei ole, siis peale survestamise lõppu lööb kohvise vee üles tagasi, kuna edasi trassis on surve sees.Katsetasin.
Samasugust klappi kasutavad paljud tootjad -Jura, Siemens-Bosch, Nivona , jne.Mu enda masin on Siemens.
Prügimäel on neid kindlasti kümneid.Jäätmejaamas nägin 3 nädalat tagasi üht Nivona masinat elektroonika konteineris.Aga äkki loeb siinset foorumit keegi, kes puutub kokku selleste esemete remondiga vms.Või teab kedagi jne.
Lisan konkreetse klapi müügi lingi, kus on ka mõõdud kirjas.
Ja siin on temast suurem pilt.
Samasugust klappi kasutavad paljud tootjad -Jura, Siemens-Bosch, Nivona , jne.Mu enda masin on Siemens.
Prügimäel on neid kindlasti kümneid.Jäätmejaamas nägin 3 nädalat tagasi üht Nivona masinat elektroonika konteineris.Aga äkki loeb siinset foorumit keegi, kes puutub kokku selleste esemete remondiga vms.Või teab kedagi jne.
Lisan konkreetse klapi müügi lingi, kus on ka mõõdud kirjas.
Ja siin on temast suurem pilt.
Comment