Ei ole mina aru saanud kuidas seda progeda. On kellegil kogemust ?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Wifi Esp8266 nodemcu
Collapse
X
-
Vs: Wifi Esp8266 nodemcu
Kogemust ei ole, aga mingil hetkel uurisin ja olen 2 bookmarki endale jätnud. Ehk aitavad sind edasi.
Üldine info, c-s progemine: http://hackaday.com/2015/03/18/how-t...6-wifi-module/
LUA skriptiga lihtne rakendus https://www.hackster.io/noelportugal...-button-e11841Toidan trolle!
-
Ma sain hakkama firmware vahetusega ja suutsin panna vilkuma led-i. Arduino IDE-ga on lihtne progeda. Mul on 3 moodulit Nodemcu v0.9 ja 1 on esp-12f development board ka nodemcu. Sellel on rgb led ja fototakisti. Hetkel on huvi jälle kasvuhoone automaatika ja Easyiot. Ettekasvatus on kõigepealt. Paneks Vaarika ka pilti tegema. Timelapse filmi kuidas taimed kasvavad. Esp8266+arduino+am2301 ja easyiot server. Nodemcu moodulid peaks saama hakkama ilma arduinota. Seal on minuarust mitu faili mis tuleb ülesse laadida. Pole veel saanud mahti katsetada. Mõtlesin, et keegi on neid näppinud ja asjaga kursis. Vbl kellegil ka mingi huvitav projekt.
Comment
-
Kõige lihtsam oleks arendust teha Arduino IDE enda keskkonnas, ESP8266 on juba mõnda aega sellejaoks tugi olemas.
Tihtilugu jääb vajadus lisaprotsessori järgi ära ja ESP suudab kogu ülesande ise ära täita.
Aga kui NodeMCU juurde jääd, siis tähtis on init.lua faili kasutamine, mis on justkui "startup" list mis lua koodi käima jooksutab. Selle faili sisse läheb siis
kõik mis ESP esmasel käivitusel tegema peab ja millist faili jägmisena käivitama. Ülejäänud .lua failid on siis põhiprogramm ja lisaprogrammid. Olen ise mõndaaega kasutanud LuaLoaderit kogu NodeMCU teema aretamiseks.
Comment
-
Mul on esp-01, 05, 12E, 12F Nodemcu v0.9 mõni.Kasutan Arduino ide-t. Vaarikas jookseb >EasyIoT server. Üritan sinna pookida igast asju külge ja lõpuks teha ikka kasvuhoonet täis elektrooniliseks. 2 aastat avas arduino luuke ja kuna mul seal elektrit polnud siis oli 80w päikesepaneel. Nüüd kus on kasvuhoone mujal ja kõik parem tahaks teha rohkemat midagi. Automaatne kastmine, niiskusemõõtmine, avanevad luugid. Rohkem vist ei olegi midagi. Temperatuur kah, et jookseks vaarikasse. 1 Esp ja mitu ds18b20. Selleni ei ole veel jõudnud. Katsetasin niiskust aga see töötab tagurpidi hetkel. Moment on katsetuses bmp180. Või mis iganes ta on. Mõõdab tempi ja õhurõhku. Proovin selle ka saada EasyIoT serverisse. Varsti tuleb hakata taimi ette kasvatama ja seal oleks vaja teha automaatne kastmine sest see ruum on mul tehtud garaazi kus ei ole eriti soe ja ei tahaks ust avada seal kus taimed kasvavad. Tegemist on siis ainult enda tarbeks kasvatamisega.
Comment
-
1 asi veel mis tekitab frustratsiooni. No midagi taolist. Ma ei olegi leidnud lahendust. In file included from easyiot_bmp180.ino:11:0:/home/insippo/sketchbook/libraries/Esp8266EasyIoT/Esp8266EasyIoT.h:25:20: fatal error: EEPROM.h: No such file or directory
#include <EEPROM.h>
^
compilation terminated.
Erinevates olukordades ütleb seda. Esp-01, Arduino pro mini 3,3v ja bmp180. Tegemist sellega
Samas sketch eeprom read töötab.
Comment
Comment