Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Hügromeetri tööpõhimõte

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Hügromeetri tööpõhimõte

Olen vaadanud poes müüdavaid ja tekkis mõte, et äkki saaks ise teha midagi täpsemat ja mitme ruumi niiskuse ja temperatuuri mõõtmise võimalusega?
    Eriti hea oleks kui neid andmeid saaks ka kohale minemata vaadata.
    See viimane asi on juba natuke keerulisem aga arutada ju võib sel teemal.

Vs: Hügromeetri ehituse mõte.

Ambient Weather is the market leader in Personal Weather Stations and environmental monitoring instruments that can Live Stream your weather data.

Hey everyone, I'm new to arduino although I have pretty substantial programming experience. What I would like to create is an arduino device which can gather the temperature and humidity and connect to a network with via wireless N. The shield I found for gathering the temperature and humidity: or http://shop.moderndevice.com/products/humidity-and-temperature-sensor The shield I found for connecting to the wireless N network: Is there any particular board required to use 2 shields at onc...
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Vs: Hügromeetri tööpõhimõte

"Humidity sensor" kas Ebay või Google otsingusse ja variante tuleb.

Comment

Esmalt postitatud abp poolt Vaata postitust
        "Humidity sensor" kas Ebay või Google otsingusse ja variante tuleb.
        Või võtad juuksekarva ja mõõdad selle pikkust.
        Nii need osutriistad kunagi käisid.

Comment

Ma olen juba jupp aega mõistatanud, et kui on olemas veebikaamerad, siis miks ei ole olemas veebi termomeetreid, mis oma olemuselt peaks ju olema oluliselt lihtsam jubin, kui kaamera.
          Jah ma tean, et Linksysi ruuterist või miniarvutist saab teha, aga LANi otsa käivat valmis tükki mõistliku hinna eest pole leidnud.

Comment

Dht22+esp8266

Comment

Working...
            X