Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sauna juhtmevaba termomeeter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Sauna juhtmevaba termomeeter

Esmalt postitatud vana_kurat poolt Vaata postitust
    Mõtlesin targemate käest uurida kas selline mõte, mis mul tekkis laval olles , on üldse tehtav - on olemas üks auto kelladeplokk ja idee oli äkki kuidagi eesruumi panna ja spido panna näitama temperatuuri laval. ilma juhtmeta peaks see toimuma, lavaruumis sensor ja kellad eesruumis. kuidagi arduinoga või on see juba sünnilt surnud projekt
    Loodan kergemat karistust idee kaaperdamise eest See konkreetne näidik on küll juhtmega anduriga, 433MHz lahendus on maketeerimislaual töös.
    Lisatud failid

Comment

Tegelikult saab sauna leiliruumi temperatuuri lugeda juhtmevabalt ja ilma anduri toiteta.
      Kas näiteks RFID tehnoloogiaga - http://www.phaseivengr.com/wireless-...-rfid-sensors/
      või läbi mingi ava infrapuna termomeetriga - https://www.sparkfun.com/products/9570
      või paigaldades leiliruumi võnkeringi, mille kondensaator on suure mahtuvuse temperatuuriteguriga ning mõõtes mingi vahemaa tagant (väljaspool leiliruumi) võnkeringi resonantssagedust.
      viimati muutis kasutaja klm; 09 m 2016, 21:51.
      MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
      KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Päris ülbe läbisõit on sel saunal.

Comment

Esmalt postitatud dumb_user poolt Vaata postitust
          Päris ülbe läbisõit on sel saunal.
          No jah, aga vesi on täiesti külm alles.

Comment

Sinna peakski veel vee temperatuuri sensori ka panema ja kui on võimalus, siis koguse oma ka. Ja läbisõit suureneb iga minut 1 võrra mil saun käinud.

Comment

Esmalt postitatud klm poolt Vaata postitust
              paigaldades leiliruumi võnkeringi, mille kondensaator on suure mahtuvuse temperatuuriteguriga ning mõõtes mingi vahemaa tagant (väljaspool leiliruumi) võnkeringi resonantssagedust.
              Siin oli teised teemd kus oli juttu telepildist ja raadiomürast.
              Pidi olema hästi lihtne tekitada.
              Kui see võnkumine häälestada nii et toas kaob igasugune sideühendus siis poleg muud vaja.
              Paned sauna käima, lähed netti ja kui net kinni jookseb on saun valmis.

Mina kasutan ka TV-d sauna jaoks.
              Käib mingi saade.
              Reklaam, paned puud põlema, vaatad saadet edasi.
              Tuleb reklaam, lähed lisad natuke, tood viha likku.
              Kolmas reklaam ja saun on valmis.
              Või siis ootad ära neljanda, viienda.
              See on nagu äratuskell.
              Ja kuna ta pidevalt kordub siis tead juba ühe korra järel mida osta ei tohi.
              Väga mõnus.

Comment

1. Saun käib ikka koos õlle ja anekdootidega: Mees ärkab hommikul meeletu pohmelliga üles, vaatab voodi kõrval laual on kaks tabletti aspiriini ja klaas vett. Mõtleb, et kuidas see küll siia sattus, vaatab veel toas ringi ja näeb, et kõik on tipp-topp korras. Tooli peal on ta riided, mis on pestud ja triigitud. Tõuseb püsti ja loeb kummuti pealt kirja: "Kallis, hommikusöök ootab sind köögis ahjus, läksin hommikul vara poodi. Sinu Musi." Vaarub siis kööki, poiss sööb seal parajasti putru, küsib siis poisi käest: "Kuule, mis eile siis õigupoolest juhtus?" "Noh, sa tulid öösel kell 4 saunast koju, täis nagu templielevant, oksendasid esikusse, ajasid lillevaasid ümber, räuskasid ja lõpuks kukkusid kokku ja jäid suure toa ukse ette magama." "Sellest ma saan aru, aga miks siis nüüd kõik nii korras on?" „ Aaa seee või, arvatavasti, sellepärast, et kui ema su lõpuks vannituppa lohistas ja sul pükse jalast ära tirima hakkas, ütlesid sa: Jätke mind rahule neiu, ma olen abielus!" 2. Uuralite kandis läheb üks mees sauna ja näeb äkki kolm aafriklast võtavad riidest lahti ja oh imet ühel mustal veel valge riist ka. Kuna ta passib nii juhmi näoga, saavad mehed pahaseks ja käratavad mehele, et mis too passib neid. Mees vabandab: "Te mehed ärge riielge, ma pole kunagi neegreid nii lähedalt näinud ja üks veel valge riistaga ka." Mehed vastu: "Mis kuradi neegrid. Me oleme kaevurid, aga näe Vasjal käis eile naine külas." 3. Vanamemm istub saunalaval ja vihtleb. Vihtleb jalgevahele ja pobiseb midagi omaette. Üks noor läheb mööda ja kuuleb ukse vahelt: "Kurat noorpõlves vorsti ei tahtnud, säh sulle nüüd salatit!" 4. Kaks aatomit istuvad baaris. Üks ütleb teisele: "Ma arvan, et olen kaotanud elektroni." "Oled sa kindel?" küsib teine. "Täiesti positiivne." 5. saunahoroskoop http://avasta.me/fotod/saunahoroskoo...auna-naudivad/

Comment

Fordi kellad? Umbes samaplaan on mul kah teha

Comment

Esmalt postitatud vana_kurat poolt Vaata postitust
                    Tegu ikka tänapäeva auto kellaga jah , mitte trossiga. Tänan neid kes kaasa mõtlesid mitte ei teinud mah kohe ideed. Ise netist leidsin jah need arsuino saatja/temp sensori sellest kh idee. Toite saaks tekitada saatjale saunalava valgustuse toitest, päris noob kah pole elektrist. Peen lihtsalt kelladesse rohkem süvenema. Juhtmega jaäb ära, valmis sauna juba enam juhtmeid ei vea
                    Kasutasin dešifreerimiseks mulgi ja võru aabitsat, ikkagi jäid mõned sõnad arusaamatuks
                    Üks vähemlevinud tõlkeprogramm pakkus, et vana-kurat on tegelt ülinoor kurat.
                    viimati muutis kasutaja martk; 24 m 2016, 23:32.
                    Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Eksid - viimase postituse kirjutamisel oli mul üsnapalju seda vedelikku sees mida sulle vist poest veel ei müüda

Comment

Working...
                      X