Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem muttidega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Probleem muttidega

Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitust
    Nagu mutt välja lendab, nii saadab teise naabri aeda
    Seega siis lendmutid, gaasimootoriga.
    Vedela lämmastikuga nad ei lenda, nad kivinevd jäiseks kujuks.
    Seal isegi transistori elektronid ei liigu. Välja arvatud laviinläbilöögi omad. Need hüppavad. Kontrollitud.

Ma olin 101% kindel, et pärast tinutamise juttu A.R. pakub välja sellise lahenduse
    Ei saa ju Sind alt vedada.

Ma pean varsti tudengitele seda tinutamise-jootmise värki hakkama õpetama ja
    ikka veel ei tea kus koolis see jootmise asi käib. Küll nad välja uurivad.

Igatahes Oomi poe taga ei tinutata. Seda mulle kinnitati kohapeal.
    Aga nad seal ei jooda ka. Pakkusid ainult raud 3 kloriidi.

Tinutamine -> tinaga ühendamine -> Sn:99.3% Cu:0.7%
    Igale oma arusaam.
    viimati muutis kasutaja A.R.; 20 m 2016, 13:59.

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
      Seega siis lendmutid, gaasimootoriga.
      Vedela lämmastikuga nad ei lenda, nad kivinevd jäiseks kujuks.
      Seal isegi transistori elektronid ei liigu. Välja arvatud laviinläbilöögi omad. Need hüppavad. Kontrollitud.

Ei saa ju Sind alt vedada.

Ma pean varsti tudengitele seda tinutamise-jootmise värki hakkama õpetama ja
      ikka veel ei tea kus koolis see jootmise asi käib. Küll nad välja uurivad.

Igatahes Oomi poe taga ei tinutata. Seda mulle kinnitati kohapeal.
      Aga nad seal ei jooda ka. Pakkusid ainult raud 3 kloriidi.

Tinutamine -> tinaga ühendamine -> Sn:99.3% Cu:0.7%
      Igale oma arusaam.
      ; Jootmisega tegelevad ka need, kes loomi talitavad!

Comment

Probleem muttidega

Mutid ikkagi ei maga, on põgenenud paari ööpäevaga 20..30m kaugusele. Seda näitavad kaugemal tekkinud üksikud mullahunnikud – eks pärast rasket kaevuritööd tuleb ka suitsupause pidada:
        Lõpetuseks võib siis öelda, et karbiid toimib. Ohutumas kohas ja ohutuseeskirjade jälgimisel võib ka paugu taha. Propaanist soovitan mitteasjatundjatel eemale hoiduda. Nägin alles SAT, kus Saksamaal oli ühel VW auto gaasipaak 5 aastaga läbi roostetanud ja tankimisel plahvatas.
        Muttide elektrikarjus toimib samuti, kui pinnas on selleks sobiv ja asjale kirjaoskuslikult läheneda.
        Kõige mugavam on muidugi 12V töötavad nn. vibratsioonivaiad. Pistad maasse ja lülitad tööle, ka labidat pole vaja. Ainult akut on vaja vahel laadida. Generaator tuleb teha lühikeste impulssidega ja muutuva sagedusega. Nagu lihakombinaadi linnupeletajad, kus sagedus on ainult palju kõrgem - kümnetes kHz-des.
        Magnetite toorikuteks leidsin paar vana Majak lindimaki elektromagnetit. Ka need tuleb ringi mähkida 12V ja immutada niiskuse vastu.

Eks see lendava muti idee tekkis mehel ilmselt lammas Shauni vaatamisest, päris hea huumor Aga rehvikahur võib isegi toimida.
        Vedelat lämmastikku kuluks liiga palju ja oleks päris kulukas. Kunagi proovisin kastmisvoolikuga täita. A.R. on kasutanud ju vedelat lämmastikku alates transistoride mürade vähendamisest kuni nüüd muttideni, mida ma ka eeldasin. Mul ei ole eesmärgiks küll A.R. solvata, kuid on olemas vanasõna, et vana koer uusi trikke ei õpi.
        Tema kohta see osaliselt ei kehti - vähemalt on tal nüüd lauanurgal jootmiseks kasutada kampolitüki asemel selle piirituselahus.

Jootmist õpetatakse näiteks alustavatele montööridele elektroonikafirmas. Ma õpetasin ka 3 aastat keskkoolis ja suvel olid firmas praktikal. Ise sain erinevaid sellealaseid erikoolitusi ka väljaspool Eestit – näiteks wave soldering, reflow soldering.
        viimati muutis kasutaja Scott; 22 m 2016, 08:19. Põhjus: 2 kokku

Comment

Esmalt postitatud Svago poolt
          Vedelat lämmastikku kuluks liiga palju ja oleks päris kulukas.
          1-2 Dewari anuma täit võiks seal tõsist hirmu tekitada.
          A.R. on kasutanud ju vedelat lämmastikku alates transistoride mürade vähendamisest kuni nüüd muttideni, mida ma ka eeldasin.
          Nüüd läks küll valesti. Vedelas N tavatransistor enam ei võimenda.
          Mõõta oli vaja He 4K juures. Seal oli vaja võimendada. Sai hakkama.

Mul ei ole eesmärgiks küll A.R. solvata, kuid on olemas vanasõna, et vana koer uusi trikke ei õpi.
          Tema kohta see osaliselt ei kehti - vähemalt on tal nüüd lauanurgal jootmiseks kasutada kampolitüki asemel selle piirituselahus.
          Kui ma keskkooli ajal olin haiglas elektrik sai ikka riistu parandatud kampoli ja piirituse lahuse abil.
          Piiritus oli vabalt käes, kampolit sai muusikapoest.

See oli ammu.

Aga äitähh nõustamast. Ma siis räägin et mõned joodavad ja mõned joovad.
          Ja mõned ühendavad tinaga.

Comment

Eks see lendava muti idee tekkis mehel ilmselt lammas Shauni vaatamisest, päris hea huumor Aga rehvikahur võib isegi toimida.

youtubes oli video kus mutt lehepuhuriga lenda ma pandi.

Comment

Esmalt postitatud W@ldur poolt Vaata postitust
              Kas te ei arva, et äkki ka mutid loevad seda foorumit?
              Järjest kavalamaks näivad minevat...
              Mine tea, äkki mutid ongi siin kasutajad. Leiavad passiivsele LC ahelale neutraliseerija
              Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Kui külma südant on siis vastava toruga auto heitgaasid maa aluseidkanaleid täis....

Comment

Meil jookseb aias ringi taksikoer ja muute pole. Kevaditi mõned isendid tekivad, aga varsti on plats puhas.

Comment

Probleem muttidega

Nüüd läks küll valesti. Vedelas N tavatransistor enam ei võimenda. .
                    Meenutuseks:
                    Kunagi sai katsetatud väljatransistoreid vedeles lämmastikus ja ka vedelas heeliumis.
                    Seal oli küll mürad väiksemad.
                    ...

Aga äitähh nõustamast. Ma siis räägin et mõned joodavad ja mõned joovad.
                    Ja mõned ühendavad tinaga.
                    Kasuta oma õppekavas näiteks materjale: http://opiobjektid.tptlive.ee/Jootmine/index.html

Ei ole kerge see töö:

Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
                    viimati muutis kasutaja Scott; 25 m 2016, 01:57. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

; Kummalt poolt, maapinna peal või maapinna all? All on lisaks ka pimedavõitu! Svago-le aplaus!
                      viimati muutis kasutaja rainadov; 24 m 2016, 14:36. Põhjus: täht

Comment

Esmalt postitatud rainadov poolt Vaata postitust
                        ; Kummalt poolt, maapinna peal või maapinna all? All on lisaks ka pimedavõitu! Svago-le aplaus!
                        Seal on tegelikult kaks ühes – ideed muttide püüdmiseks ja natuke ka elektroonika vallast, e. kuidas lihtsalt raadiot remontida. Tegemist on Ikkagi elektroonikafoorumiga.

Comment

ostad koti kaalikaid. kanistri vett. Segumasinaga kokku, puurid mõned augud(enne arvutad vastavalt pinnasele diameetri ja paigutuse). Siis sibulast ja küüslaugust saad materjali et see segu tööle läheks. tegu siis sama seguga mida pinnase kaevandamises kassutatakse. ANFO ja TATP siis tuntud nimed neil. Pole vaja mulla kobestamisega ka tegeleda. Põhjaranniku tegelased ei pea selle paekivi pärast edaspidi muretsema. Eeldus on muidugi et tead mida teed.
                          viimati muutis kasutaja Scott; 25 m 2016, 02:05. Põhjus: nii on parem
                          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Nii, nii! Mina seal lähedal küll olla ei tahaks!

Comment

Bauhofis oli õige mitmeid raudu.
                              Muttidele, mügridele ja rottidele.
                              Vaatasin netist et on olemas veel ka vesimutt,
                              tema jaoks ei pakutud.

Meil siin on maja ümber üsna suur krunt, koeri pole ja mutte ka ei ole.
                              Miks?
                              Kas neile ei meeldi linnaelu?

Rotid kunagi olid, sai neile pakutud õlut ja mingeid siniseid viljateri vet poest.
                              See pidi tekitama reisiisu.
                              Kästi aknad uksed lahti hoida järgmisel ööl.
                              Nüüd enam rotte pole

Comment

Schott see info on kõik avalik kes wikipediat suvatseb lugeda. Ei midagi kriminaalset. Tegemine on muidugi eraldi teema :P, onud võivad juttu ajama tulla
                                Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                                1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                                2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
                                X