Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem muttidega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Probleem muttidega

Esmalt postitatud murphy poolt Vaata postitust
    Schott see info on kõik avalik kes wikipediat suvatseb lugeda. Ei midagi kriminaalset. Tegemine on muidugi eraldi teema :P, onud võivad juttu ajama tulla
    onude huvi tekib kui ainete koguseid saab mõõta tonniga...

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
      onude huvi tekib kui ainete koguseid saab mõõta tonniga...
      Meil on 2014.a. keelatud isegi normaliseeritud lämmastikhape, millega saab näiteks trükkplaate söövitada:

https://www.mkm.ee/et/uudised/homsest-osa-kemikaalide-muuk-uksikisikutele-keelatud

Soome foorumis soovitatakse küll igasuguseid meetodeid – vaata näiteks viimane kommentaar ja ka teisi:

MuroBBS on lopettanut toimintansa torstaina 14.4.2022, palveltuaan suomalaisia netin käyttäjiä yli 20 vuotta. Syy lopetuspäätökseen oli keskusteluiden hiljentyminen viime vuosien aikana. Moni vanha MuroBBS:n käyttäjä on ilmaissut huolensa sii…

Comment

ma olen seda meelt, et igat eurolollust ei pea järgima. eraisik ei tohi kahte vasktoru vasega ühendada. nõmedus!

noh kui need asjad on keelatud siis võtame vanade jahimeeste värgid. lepapuu süsi ja tuhksuhkur

Comment

Regulaarne niitmine mootormuruniidukitega on siiani minu muruväljade puhul parimat effekti andnud.Kord olen katsetanud ka karbiidipõhise mutigaasi graanulitega mille tagajärjel minu aiast siirdusid mutid naabri mullaala kultiveerima.Minul probleemid lõppesid - temal algasid...
          Kuna minu elamise eelmine omanik ei olnud väga usin rohtaia pidaja siis harva niitmise üks tagajärgedest olid mõningate mutionude spontaanne mullapidu.Nüüd kui on aastaid juba niidetud regulaarselt, pole ka täheldanud "maaaluste" aktiivsust nimetet kohas(ka naabril mitte).Selline siis oleks minu kogemus antud, palju kõnepinda omanud keskustelus. I.M.H.O.
          Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Minu mutid küll ei karda muruniidukit ega murutraktorit ja püünistest, mis enne püüdsid väga hästi, hiilivad ka mööda. Suvel sai niidetud iga 10 päeva tagant.
            Eks mutirohkusele ole andnud oma panuse EL rahadega ehitatud erinevat tüüpi trassid ja kõnniteed. Mullatöödega kaasneb päris kõva müra, eriti kui paekiht on lähedal.
            Naabritel on praegu vähem mutte - naabripoiss tõrjub neid tümpsumasinaga. Oma 0,5km kauguselt on tümps õues kuulda, 50m ma ei räägigi. Mis teha, tal on selline muusikamaitse, mis ei ühti ka muttide omadega. Muttidele sobib ilmselt bemmimeestest tunduvalt erinev loudness.
            viimati muutis kasutaja Scott; 28 m 2016, 01:54. Põhjus: ei pea kõike täielikult tsiteerima

Comment

Working...
            X