Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vana Navigoni GPSi Eesti kaart

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vana Navigoni GPSi Eesti kaart

Vedeleb selline asjandus nagu navigon primo 1410. Asi on aastast 2009 ja peal suurem osa euroopat, aga puudub eesti.
    Ühendasin arvutiga ja leidsin ka kaartide kausta, tõstsin sinna sisse Estonia.map , aga tulemus sama mis ennem . Ilmselt on vaja veel mingid failid juurde tõsta ja ilmselt mingit konfiguratsioonifaili muuta?

Keegi äkki on tegelenud?

Muidu yt on õpetus kuidas päris uusi kaarte lisada, aga minuomal puudub originaalis juba Eesti ja ka update programmiga pakkub isegi Lätit ja Leedut, kuid mitte Eestit.

Vs: Vana navigoni gpsi Eesti kaart

Kas saaksid sellest failisüsteemi kaustadest mingi tõmmise siia panna.
    Ma olen küll põhiliselt tegelenud IGO Primoga nutitelefonis aga ehk leiab mingeid sarnasusi.

Comment

iGO Primoga seoses abistavaid sarnasusi ei ole, mõned aastada tagasi sai küllalkti põhjalikult erinevaid navisofte katsetatud Win CE põhistel seadmetel sh ka iGO 8, -Amigo ja -Primo, kui sain nutiseadme, siis katsetasin Androidi peal.
      Probleem on ilmselt litsensis, mul on kaks Navigoni veel alles, mõlemal on Eesti kaart peal.

Comment

Steel , äkki saa saad teha estonia.map ja samas kaustas .nfs failidest koopiad ja kuhugi üles laadida?

Comment

Working...
        X