Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kuidas seda seletada? (akustiline relv)
Collapse
X
-
Vs: Kuidas seda seletada?
Venelastel oli selline tehnika juba väga ammu. Mulle meenub nagu läbi udu, et viimati kasutati seda meie idapiiril, kui üks K tähega algav meie ohvitser kinni võeti.
See on küll tõeline pähkel, et kes oli selle ürituse taga ja soovib riikidevahelisi suhteid rikkuda
Mul töötab maja lähedal pinnasetihendajaga teerull. Töötab madala sagedusega ja suure amplituudiga - täitsa sama asi.Toas töötaks nagu supakas, põrand väriseb ja hambaplommid tahavad välja kukkuda
Comment
-
Naljaga pooleks meenus see lugu: http://menu.err.ee/271707/britney-sp...aalias-piraate
Lõpus kirjutatud, et plaanivad proovida ka Bieberi hitte, aga kardan, et see pole enam humaanne.
Comment
-
See on reaalne ja täiesti võimalik ka 20Hz..20kHz diapasoonis. Kõik sõltub, kuulajast hääletekitajast, selle toonist, intervallidest ja kestusest. 10.aastat olen ma pidanud kassi näugumist kuulama, söögi alla ja söögi peale, kella aega ei küsita ja tehakse näu-näu just keskendumist nõudvates kohtades, nt telekavaatamises, skeemi uurimises, numbrite liitmises, tähtsa jutu peale ja mõtetu jutu alla. No ei ole ju hea! Hakkab vaikselt hulluks ajama ja kaaluma igasuguseid võtteid mis hoiaks mind sellest näurelvast eemale. Lisaks veel sõbranna ininaad enda töö valikutest ja raha kulutamisest, mida osta ja mida mitte. See kõik tekitab stressi, mis võib viia derpessioonini ja isegi surmani!Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
-
Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitustSee on reaalne ja täiesti võimalik ka 20Hz..20kHz diapasoonis. Kõik sõltub, kuulajast hääletekitajast, selle toonist, intervallidest ja kestusest. 10.aastat olen ma pidanud kassi näugumist kuulama, söögi alla ja söögi peale, kella aega ei küsita ja tehakse näu-näu just keskendumist nõudvates kohtades, nt telekavaatamises, skeemi uurimises, numbrite liitmises, tähtsa jutu peale ja mõtetu jutu alla. No ei ole ju hea! Hakkab vaikselt hulluks ajama ja kaaluma igasuguseid võtteid mis hoiaks mind sellest näurelvast eemale. Lisaks veel sõbranna ininaad enda töö valikutest ja raha kulutamisest, mida osta ja mida mitte. See kõik tekitab stressi, mis võib viia derpessioonini ja isegi surmani!
Hr.Raunok, näugujate suhtes soovitan säilitada rahu, ainult rahu! Iga pisiasja peale pole mõtet aega kulutada. Kui aga naistest rääkida, siis Jumalalt küsiti:"Mida naised tahavad?" ... Jumal hakkas sellepeale ... nutma! Järeldused tee ise! Edu!
Comment
-
Esmalt postitatud rainadov poolt Vaata postitust; Akustiline relv töötab infrahelil ja see mõjub psüühikale."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.
Comment
-
Need viimased on siiski hoiatussüsteemid, mitte (ründe)relvad. Võimaldavad edastada häälteateid ja hoiatustoone kuni 162dB tugevusega mis siis peaks olma selgelt kuuldav vähemalt 5500 meetri peale (LRAD-2000X). Vägagi kuuldavas sagedusribas töötavad asjad seejuures. https://www.lradx.com/lrad_products/lrad-2000x/
Aga nende üldine põhimõte on selline - https://en.wikipedia.org/wiki/Acoustic_hailing_device
Võimalik relv aga töötab kuidagi teisiti kui home viidetes.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Piltide joonistamisega saab kõike kujutada! Kas ka joonistaja mõtteid lahti seletada, see on iseküsimus? Resonantsil, aurul, hullul ja elektril pidi hirmus jõud olema! Alpides on neid pasunaid puhutud sajandeid ja pole nagu selle rahvapilli kasutamisel hukkunutest kuulda olnud! Aga jah, eks sealt lähedalt on ka hulle tulnud ja kas me kõgest kuulemegi ning kas me kõike kuulemegi, mis meid ümbritseb?
Comment
Comment