Võib olla see teave kellelgi tulevikus vähendab jalavaeva, kui veel ei tea.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
ELFA pood
Collapse
X
-
Vs: Elfa
Olen elfa püsikunde. Kasutan ka tema vanapoe tühjendusmüüki.
oktoobris kolime koos oma meeskonnaga uuele aadressile Tallinnas, Ülemiste Citys. Meie uus büroo hakkab asuma Valukoja tn. 8, mida kutsutakse Ernst Öpiku Majaks.
• Sellega seoses oleme otsustanud sulgeda oma jaemüügi kaupluseTallinnas, Paldiski mnt. 15. Kauplus suletakse 29. septembril 2017.a.
Mida need muudatused Teile tähendavad:
1. Teil on suurepärane võimalus saada osa Tallinna lao tühjendusmüügist, mis kestab 29. septembrini, mille käigus müüme kogu meie Tallinna laos oleva kauba kuni -50% allahindlusega.Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Comment
-
Esmalt postitatud home poolt Vaata postitustKas sealt tõesti keegi midagi ostab?Erilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Tea kas sapine, ma ka kunagi ostsin neilt üht-teis aga peale seda kui nad Distreleciga kokku läksid on Farnell alati odavam olnud, ka siis kui Elfa poodi ise järgi läheks kaubale, Farnelli kaup tuuakes nagunii 5 euri eest koju ära.
Poe lõpumüüki tasub muidugi külastada, näiteks Visatoni filtri juppe saab reaalselt -70% leti hinnast, hea alustavatel iseehitajatel katsetada.
Comment
-
Suhtlesin Elfa poega, kes nüüd Tallinnas, Ülemiste Citys. Meie uus büroo Valukoja tn. 8, mida kutsutakse Ernst Öpiku Majaks.
Nimelt polnud neil kodukal võimalust/lahtrit kaubale ise järele minna ja kohapeal maksta. Elfa teatas, et kodukal võimalus puudub (tegelevad sellega), kuid telefonitsi ja mailiga saab tellida ise kohaleminekuga st ilma postimaksuta. Kohapeal saab maksta vaid kaardiga. Täna sain SMS kinnituse ja mailile arve(kus transamaksu polnud, nagu soovisin), et kaup kohal ja homme vaatan, kus ja mismoodi nad end uues büroos sisseseadnud on.
Edit: Poes/büroos käidud. Büroo on 13. korrusel. Maja kõrval Lõõtsa ja Valukoja tn nurgal Europark, kus autole 2h tasuta parkimist.viimati muutis kasutaja martk; 12 m 2018, 10:50.Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Comment
-
Vs: ELFA pood
Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitustTeab keegi, mis müügiketi asju Teval edasi müüb?Erilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Vs: ELFA pood
Minu arust on see Elfa pood üks koomiline nähtus.
Lähen poodi, et osta 5 tumblerit. Müüja sobrab ringi ja teatab, et on ainult 2.
Enamikku kaupa kas pole kohapeal või on 1-2 eksemplari.
Ma võin netist ilma selle Elfa-ta ka tellida, saaks sama jupi kordades odavamalt
Niimoodi küll äri tegemine ei käi.Allkiri.
Comment
Comment