Oleks huvitav teada, mis selle asjanduse sellisele hinnatasemele viis..
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Estonia vinüülimängija
Collapse
X
-
Vs: Estonia vinüülimängija
Ainulaadsed eksemplarid on nad kõik.
Nostalgiahullus on selle haiguse nimi (sain hiljuti teada, küsisin tuttavalt perearstilt).
Keegi saab rikkaks, sai tasuta selle ja mõtles kas viskan prükkarisse selle või panen müüki, ok panen müüki, nüüd saab äki 5000.
Seda inimest, kes selle ära ostab, võiks lausa luubiga uurida.
Comment
-
Riskides sellega, et läheb poomiseks: https://osta-ee.postimees.ee/estonia...ml?_src=search
Comment
-
Tundub, et on jh suht väheliikuv eksemplar, kui nüüd vene saite nati uurida. Väidetavalt päris seeriatootmisse ei jõudnudki, kuna 90% toodetud eksemplaridest olid mingite magnetmootorite veaga, mida ei suudetudki korralikult välja töötada. Mingit lugemist selle kohta siis:
Про советский аппарат опять. Неожиданно возникло продолжение банкета. Первая часть тут . Картинки многие кликабельны. Для затравки немного квадро-устройств. *** Электроника Д1-014-квадро Стоил тогда (1978 год) 614 руб. Весил 20 кг. Что туда можно напихать на 20 кг - ума не приложу. Тираж и нынешняя…
Aga ikkagi selline hind on üllatav.
Comment
-
Teie ikka usute kah kõike, mingi vend tegi rahvale natuke kino, selleks et upitada oma kauba hinda, tavaline osta praktika, inimene on väga nutikas, ja mõtleb pidevalt kuidas kasu lõigata, kahjuks mu peale ta enam eriti ei mõtle.Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.
Comment
-
Esmalt postitatud home poolt Vaata postitustkahjuks mu peale ta enam eriti ei mõtle.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitustOlite siis nagu sõbrad või... ?Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.
Comment
-
Esmalt postitatud home poolt Vaata postitustkahjuks mu peale ta enam eriti ei mõtle.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Paljud ostavad selleks, et korda teha ja eBay-s edasi müüa. Paljudel on ka mujal maailmas tuttavaid ja maksujõulisi kliente. Seal on hoopis teised hinnad.
Vaatasin näiteks huvi pärast, et mis maksab minu 1932.a. originaalkarbis Compur plaatkaamera + originaalkarbis 5 plaati, filter, jne. Meil on müüdud 60Eur ja seal
Comment
Comment