Asusin ka vanas eas veel koolipinki nühkima ja nüüd matemaatikaga hädas. Nii tekkiski idee, kuidas enda elu lihtsamaks muuta- ühendada kalkulaator Photomathi äpiga. Kes selle äpiga kursis ei ole, siis see võimaldab erinevaid võrrandeid telefoni pildistada ja pakub siis koheselt koos lahendusega vastuse. Niisiis oleks mul vaja ehitada taskukalkulaator, millel on väike puutetundlik ekraan, kaamera ja kuhu saab äppe tõmmata, lisaks siis kõik muud kalkulaatorile kohased funktsioonid. Telefoni kasutada ei saa, see meil koolitunnis keelatud. Seega oleks vaja modifitseerida just kalkulaator, mida saan rahulikult kontrolltöödes kasutada. Endal vajalikud oskused puuduvad, äkki siin on inimene, kes sellise asja suudaks valmis ehitada.
Andke palun ka tagasisidet, mida ideest arvate, kui teostatav see üldse on. Või on selline masin juba olemas? Mina ei ole siiani suutnud leida.
PS: Õpin ettevõtust ja olen juba 10 aastat ettevõtja olnud nii et võin kinnitada- võrrandid ja muu taoline ei ole mulle vajalikud ise ära õppimiseks, vajadusel küsin abi selle valdkonna inimestelt
Andke palun ka tagasisidet, mida ideest arvate, kui teostatav see üldse on. Või on selline masin juba olemas? Mina ei ole siiani suutnud leida.
PS: Õpin ettevõtust ja olen juba 10 aastat ettevõtja olnud nii et võin kinnitada- võrrandid ja muu taoline ei ole mulle vajalikud ise ära õppimiseks, vajadusel küsin abi selle valdkonna inimestelt
Comment