Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Taskukalkulaatori modifitseerimine

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Taskukalkulaatori modifitseerimine

Asusin ka vanas eas veel koolipinki nühkima ja nüüd matemaatikaga hädas. Nii tekkiski idee, kuidas enda elu lihtsamaks muuta- ühendada kalkulaator Photomathi äpiga. Kes selle äpiga kursis ei ole, siis see võimaldab erinevaid võrrandeid telefoni pildistada ja pakub siis koheselt koos lahendusega vastuse. Niisiis oleks mul vaja ehitada taskukalkulaator, millel on väike puutetundlik ekraan, kaamera ja kuhu saab äppe tõmmata, lisaks siis kõik muud kalkulaatorile kohased funktsioonid. Telefoni kasutada ei saa, see meil koolitunnis keelatud. Seega oleks vaja modifitseerida just kalkulaator, mida saan rahulikult kontrolltöödes kasutada. Endal vajalikud oskused puuduvad, äkki siin on inimene, kes sellise asja suudaks valmis ehitada.
    Andke palun ka tagasisidet, mida ideest arvate, kui teostatav see üldse on. Või on selline masin juba olemas? Mina ei ole siiani suutnud leida.
    PS: Õpin ettevõtust ja olen juba 10 aastat ettevõtja olnud nii et võin kinnitada- võrrandid ja muu taoline ei ole mulle vajalikud ise ära õppimiseks, vajadusel küsin abi selle valdkonna inimestelt

Vs: Taskukalkulaatori modifitseerimine

Kuidagi fake on see teema. Olen ka olnud mahukal ettevõtluskoolitusel (200 tundi), kuid matemaatikat seal küll ei õpetatud.
    Õpetati ettevõtlust, tootearendust, turundust, ettevõtte finantside juhtimist, isiksusejuhtimist ja infotehnoloogiavahendite kasutamist ettevõtluses.
    Kõik käib ikka arvutiga, ka raamatupidamine käib Exceli tabelarvutusega – kanna vaid hinnad ja muud arvud sisse ja ülejäänu teeb arvuti. Iseasi, kui numbreid ei tunne.

Comment

Õpin Pärnu Kolledžis ettevõtlust ja projektijuhtimist, teisel kursusel hetkel. Meil on aine nimega rahandus, kus esimesed pool aastat õpime võrrandeid jne. Minu küsimuse peale, kus me seda praktiliselt kasutada saaksime, oli õppejõu vastus, et ei saagi, kava on selline, tuleb õppida. Just sellise vastuse pärast ei näegi ma mingit põhjust oma pead risustada asjadega, mida mul hiljem kunagi vaja ei lähe ja otsin muid lahendusi. Ei mingit fake teemat, olen sellise mure ees ja kui otseselt minu probleemi lahendada ei oska, siis palun mitte risustada seda postitust oma arvamustega, mis paika ei pea. Juba sel reedel on mul esimene kontrolltöö, kus on telefonide kasutamine keelatud, ainult taskukalkulaatorid lubatud.

Comment

Sellise jutuga jäädki puid alla saama.
        Neli päeva enne kontrolltööd oled valmis investeerima puutetundliku ekraaniga modifitseeritud kalkulaatorisse, aga võrrandite lahendamist vajalikuks ei pea.
        Ja vaata saatuse irooniat:
        need, kes võrrandeid lahendaksid, teeksid valmis ka kalkulaatori... ja ikka nad ei aita. Seakari see insenerikants.
        Põhikoolis oli ka üsna palju mõttetut sodi, mingi mitoos (aedviljale kujuandmisega vist pole seotud?), etruskid, pooldumine, ruutvõrrand, käpajäljed metsas ja lõikelaudade meisterdamine. Kuidas see aeg küll üle elati...
        viimati muutis kasutaja W@ldur; 10 m 2017, 11:57.
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

Ära rohkem õpi, kasu pole sellest küll mitte midagi. Samas võid enda jaoks avastada tahvelarvuti. See kah helistada ei mõista aga arvutab nii, et maa on must, omab ekraani ja "äppe" lao sinna nõrkemiseni. Kui selle vidina ükskord kätte saad siis mõtle natuke uuesti oma algse küsimuse peale " Endal vajalikud oskused puuduvad, äkki siin on inimene, kes sellise asja suudaks valmis ehitada." ja saad ehk aru, et see on kas väga rumala või väga tehnikakauge inimese küsimus.

Comment

Igas,isegi lihtsas nutitelefonis on kalkulaator_ isegi siinused, faktoriaalid , ..... peal. Peaks jätkuma?

Comment

Inimene soovib, et keegi monteeriks nutitelefoni taskukalkulaatori kesta/korpuse sisse, sest muidu ei lubata seda kasutada.

Comment

Huvitav, kas sarnane mõttelaad on "OK" ka äritegevuses?
                Vingerdamine, vangerdamine, sohk ja pettus.
                Erilahendused.
                PS või mail.

Comment

Re: Vs: Taskukalkulaatori modifitseerimine

Kuulge, see on troll.

Comment

Vs: Re: Vs: Taskukalkulaatori modifitseerimine

Esmalt postitatud olevtoom poolt Vaata postitust
                    Kuulge, see on troll.
                    Aga kui pole?
                    Erilahendused.
                    PS või mail.

Comment

Äkki tõesti pole troll ja nüüd meie süül kukub aus ärimees eksamil läbi. Kurb. Väga kurb.

Comment

Mis eelarvest jutt käib?
                        Ja näidet mis on need võrrandid mis seda väärt oleks?
                        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Küllap nad ruutvõrrandi lahendamist õpivad.

Comment

Oh jah. Mina arvasin, et olen tehnikahuviliste foorumisse end registreerinud, aga tundub rohkem Delfi naisteka moodi. Minu küsimus on ju väga lihtne- kas siin leidub inimest, kes oskaks taskukalkulaatorile lisada mõned funktsioonid? Kui ei, siis ei ole vaja ju maha mõtet teha.

Comment

Ettevõtluskursustel räägiti, et ettevõtja müüb lisaks kaubale või teenusele ka usaldust !!!

Selline teema küll usaldust ei tekita. Muidugi võib turumajanduse tingimustes ka lammaste eest haridust tõendava dokumendi osta …

Oli selliseid ka nõukaajal – näiteks tööl käivad ja kaugõppes õppivad, kelle kursusetöid raha eest tegime. Mõne kolhoosiesimehe, kõrge parteitegelase järeltulija, kes lasti lihtsalt niisama läbi. Või jagasin Tartus vabariigi reaalainete olümpiaadil (matemaatika, füüsika, keemia) 1. ja 2. kohta. Kohajagaja oli ühe professori poeg ja talle õigete lahenduste dikteerija oli sama kooli õppejõud, kes pidi korda jälgima. Vähemalt oli seegi hea, et ei pidanud edasi Moskvasse olümpiaadile minema

Comment

Working...
                              X