Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Taskukalkulaatori modifitseerimine

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Taskukalkulaatori modifitseerimine

Siin on selle photomathi arvutuse näide:

Kas keegi meist suudaks arvutada x väärtuse kui on umbes selline õudne valem;
    2*2*2(3/4+x)+12=0

See on vist midagi siit:
    viimati muutis kasutaja A.R.; 10 m 2017, 15:18. Põhjus: Põhikooli kava lisatud

Comment

Antud hetkel ma siin ikka pigem ostja rollis ju Ma ei ole üritanud kellelegi midagi müüa ja see ei olegi mu kavatsus olnud. Müügiga tegelen ma seal, kus selleks õige koht on. Minu jaoks on suur üllatus see, et ma sellist vastukaja saan. Minu eesmärk oli välja pakkuda idee, mille teostaja ma ehk siit foorumist leian. Millisest usaldusest jutt käib? Lihtne näost näkku tehing- keegi asjalik inimene teeb mulle valmis minu palutud eseme ja mina annan raha vastu, punkt.

Comment

Vs: Re: Vs: Taskukalkulaatori modifitseerimine

Esmalt postitatud OlavK poolt Vaata postitust
        Oh jah. Mina arvasin, et olen tehnikahuviliste foorumisse end registreerinud, aga tundub rohkem Delfi naisteka moodi.
        Ära pane tähele, see siin mõne teema juures päris tavaline asi, et läheb kõvaks andmiseks.

Comment

Su eesmärk on vale.
          Sa tahad palutud esemega süsteemi kottida.
          Maksumaksja raha eest peetud kooli, kui ise oled ärimees ja maksad makse.
          Moditud kalkulaator on valedes kätes üsna loll lahendus.
          Ja kurb pole mitte see, et sa ei oska arvutada, vaid see, et sa ei tahagi osata arvutada.
          Kinni võiks panna. Teema s.t.
          Erilahendused.
          PS või mail.

Comment

Ei nimetaks seda eriliseks andmiseks, vaid lauslolluseks. Nagu algses postituses kirjutasin, olen 10 aastat ettevõtlusega tegelenud ja mitte kordagi ei ole mul võrrandeid vaja läinud. Nüüd pean terve aasta taguma pähe asju, mida ma taas kord mitte kunagi ei kasuta, no milleks küll. Kui on olemas lihtsamaid lahendusi, siis loomulikult kasutan neid, ja kui veel ei ole, siis tekitan need. Just seetõttu ma olengi ettevõtja ja nii sünnib innovatsioon. Ma paksu nahaga ja kannatan kriitika ära, eriti kui näen, kui rumal see on. Las koerad hauguvad, mina lasen oma rada edasi ja peatselt on mul uus kalkulaator näpus- kas siis siinse foorumi abiga või kuidagi muud moodi.

Comment

peatselt on mul uus kalkulaator näpus- kas siis siinse foorumi abiga või kuidagi muud moodi.
              Seda imetegu tahaks küll näha, kuidas nutitelefon taskukalkulaatori korpusesse monteerida, et mõlemad töötaks ja välisel vaatlusel aru ei saaks, et asi õige ei ole.

Comment

Oh jah. Mina arvasin, et olen tehnikahuviliste foorumisse end registreerinud, aga tundub rohkem Delfi naisteka moodi. Minu küsimus on ju väga lihtne- kas siin leidub inimest, kes oskaks taskukalkulaatorile lisada mõned funktsioonid? Kui ei, siis ei ole vaja ju maha mõtet teha.
                Idee on huvitav. Arvan, et see läheb kalliks ja aega võtab ka.
                Taskukalklaatori enda riistavara seda lisamist tõenäoliselt ei võimalda.
                Tuleb otsida mõni vanem mudel kus on korpus suurem ja loodetavasti
                ka tühja ruumi rohkem ning monteerida sisse uus moodsam mikroprotsessor.
                Programmeerida siis vastavalt kliendi täpsematele soovidele.
                Võib ka monteerida võimaluse side pidamiseks kusagil väljas
                oleva suurema arvutiga või etteütlejaga. Telefon kalkulaatori korpusesse!

Comment

On ka selliseid targemaid kalkulaatoreid olemas, uuendatava tarkvaraga ja puha. Aga et mõnel neil Android jookseks ja kaamera lihtsa vaevaga külge saaks, seda ei tahaks hästi uskuda. Kuigi mine sa tea.

...ja peatselt on mul uus kalkulaator näpus- kas siis siinse foorumi abiga või kuidagi muud moodi.
                  Väga tore sellisel juhul. Iseasi, kas see seda vaeva väärt on.

Nüüd pean terve aasta taguma pähe asju, mida ma taas kord mitte kunagi ei kasuta, no milleks küll.
                  Võid seda ajutreeninguks kutsuda.

Comment

Tõesti huvitav.
                    Ärimees pole kunagi lahendanud sellist probleemi et tal on 10€ ja vaja on maksta 30€
                    Kui palju tuleb raha juurde saada?
                    Selleks tuleks ju lahendada võrrand 10+X=30
                    Pole kunagi vaja olnud?

Ohh jah, me siin tõesti lollikari.
                    Ei oska selleks korralikku kalkulaatoritki tahta.
                    Võrrandsüsteemi võiks ka ära lahendada.
                    Aitaks lihtsalt leida "voolu pinge takistuse".

Comment

Kas HP50g ja muud sarnased graafilised kalkulaatorid ei aita ?
                      Selliseid kasutatakse keerukatel skeemianalüüsidel tundmatute leidmiseks.
                      http://hparchive.com/
                      https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Neile kõigile tuleb vist käsitsi valemid sisse toksida (kaamerat ja tekstituvastust ju pole) ja seda ei pruugi inimene paari päevaga selgeks saadagi, reedeks on aga juba vaja. Ja lahenduskäiku ei pruugi säherdused samuti välja tuua, saab vaid lõppvastuse, ainult sellega õpetaja vaevalt rahule jääb.

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
                          Neile kõigile tuleb vist käsitsi valemid sisse toksida (kaamerat ja tekstituvastust ju pole) ja seda ei pruugi inimene paari päevaga selgeks saadagi, reedeks on aga juba vaja. Ja lahenduskäiku ei pruugi säherdused samuti välja tuua, saab vaid lõppvastuse, ainult sellega õpetaja vaevalt rahule jääb.
                          Tegelikult ei ole reedeks vaja, nii kiiresti ei jõua midagi. Seda mainisin vaid selleks, et üks kodanik ei arvaks, et kui ta 200h ettevõtlust on õppinud, siis see ongi süvaõpe ja rohkem sel alal miskit ei õpetata. Reaalsus on see, et mul läheks seda kalkulaatorit ka edaspidi vaja ja seega tuleb üks prototüüp valmis ehitada. Täna kasutasin õppimiseks nii telefoni kui ka kalkulaatorit, edaspidi tahaks teha masina, mis need kaks ühendaks. Vajalik oleks lisaks tavakalkulaatori funktsioonidele vaid Phtotomathi kasutamise võimalust- see aga nõuabki kaamerat ja puutetundlikku ekraani. Photomath on juba päris olulise osa erinevatest võrranditest tekstituvastuseks foto teel ära teinud, see tundus kõige lihtsam viis soovitu saavutamiseks. Aga kõik ideed teretulnud.

Comment

Kas on siis raske oma lemmik hiina nänni poe aknasse kirjutada "calculator phone cace" ?

Kui reedeks vaja, äkki mõnedes nurgatagustes mobiilipoodides on kohapeal olemas?

AGA SOOVITAKSIN MATEMAATIKA SELGEKS TEHA - ILMA SELLETA EI SAA, HILJEM TULEVAD AINED MIDA ILMA MATITA EI MÕISTA.
                            MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
                            KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Kus tuleb ettevõtjal mõtte, minna majandust õppima??? Kas siis tõesti midagi muud õppida pole? Kas siis pole mingid sõpra, kes natuke selgitaks asja tehnilist poolt. Mina küll ei usu et keegi selle absurdiga tegelema hakkab.
                              Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Enam-vähem kõik tänapäeva telefonid on sisuliselt arvutid.
                                Seega tuleks telefon panna lennureziimi, kui sellest ei piisa, siis tappa maha helistamise äpp, kui ikka on defineeritav telefonina, valada kuulari ja mikri auk epot täis. Vajadusel viilida maha $am$*** kiri või disainida autorieksemplaaris uus korpus.

Comment

Working...
                                X