Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Ka tänapäevased telekad võivad põhjustada tulekahju...
Collapse
X
-
Vs: Ka tänapäevased telekad võivad põhjustada tulekahju...
Esmalt postitatud andruslill poolt Vaata postitustVõin kinnitada, et ka LG teleril olen kohanud LED-i mahapõlemist, nii et trükplaadi riba on söestunud.
Sellises ulatuses selle valge reflektorkile sulamist pole näinud.
Comment
-
Vs: Ka tänapäevased telekad võivad põhjustada tulekahju...
Korealased kasutavad odavat Cu joodist 99,3% Sn + 0,7% Cu. Selle joodise sulamispunkt on: +227°C. Protsessiaken on seetõttu kitsas. Lisaks kasutasid nad getinaks trükkplaate, polnud aastakümneid neid tootmises näinud
Nad käskisid mul joota väga madalatel temperatuuridel, arvestamata protsessiparameetrite muutumist ajas, sõltuvust erinevatest tingimustest, mõõtemääramatust, jne. Oli teisigi väga imelikke nõudmisi ja soovitusi.
Nad kasutavad madalaid temperatuure, sest kardavad mõningate detailide ülekuumutamise pärast, ka LED kuuluvad sinna hulka. Lainejootmisel oli seetõttu kapillaarsus kehv – näiteks pistikute läbiviigud joodeti seetõttu väga kehvalt ja joodis ei tulnud plaadi metalliseeritud avadest läbi.
Algul olid ka nende pistikute läbiviikudele ettenähtud trükkplaadi avad liiga väikese läbimõõduga võrreldes jalgade läbimõõduga, ka see takistas joodise tõusu plaadi pinnale. Kvaliteedistandardid on neil täiesti erinevad- võrreldes Euroopaga nagu puder ja kapsad.
Ma valisin protsessiparameetrid nagu ise vajalikuks pidasin ja kvaliteet oli väga hea. Ei juhtunud ka kõrgematel temperatuuridel (kuni +260°C) detailidega midagi hullu, kõik erinevad plaadid läbisid testid nii siin kui tellija juures
Comment
Comment