Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ka tänapäevased telekad võivad põhjustada tulekahju...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ka tänapäevased telekad võivad põhjustada tulekahju...

Ehtne näide kuidas Samsungi LED teleri taustavalgustuse diood oma kehva joote või ülekuumenemise tõttu on põlema läinud...

Click image for larger version

Name:	IMG_3741.jpg
Views:	1
Size:	470,4 KB
ID:	881737
    viimati muutis kasutaja Scott; 28 m 2017, 07:30. Põhjus: pildi asukoht tekstis

Vs: Ka tänapäevased telekad võivad põhjustada tulekahju...

Võin kinnitada, et ka LG teleril olen kohanud LED-i mahapõlemist, nii et trükplaadi riba on söestunud.
    Sellises ulatuses selle valge reflektorkile sulamist pole näinud.

Comment

Esmalt postitatud andruslill poolt Vaata postitust
      Võin kinnitada, et ka LG teleril olen kohanud LED-i mahapõlemist, nii et trükplaadi riba on söestunud.
      Sellises ulatuses selle valge reflektorkile sulamist pole näinud.
      ; Nüüd viime seadusse, et igas telku kestas peab olema automaatkustuti, mis reageerib: tossule, süsinikoksiidile, temperatuurile jne.! Seaduse täitmata jätmine toob kaasa omanikule sundkohustused järelvalve organitelt! Võivad lõppeda ka kinnimajaga! Idee palun edastada Ossile!!

Comment

Korealased kasutavad odavat Cu joodist 99,3% Sn + 0,7% Cu. Selle joodise sulamispunkt on: +227°C. Protsessiaken on seetõttu kitsas. Lisaks kasutasid nad getinaks trükkplaate, polnud aastakümneid neid tootmises näinud

Nad käskisid mul joota väga madalatel temperatuuridel, arvestamata protsessiparameetrite muutumist ajas, sõltuvust erinevatest tingimustest, mõõtemääramatust, jne. Oli teisigi väga imelikke nõudmisi ja soovitusi.

Nad kasutavad madalaid temperatuure, sest kardavad mõningate detailide ülekuumutamise pärast, ka LED kuuluvad sinna hulka. Lainejootmisel oli seetõttu kapillaarsus kehv – näiteks pistikute läbiviigud joodeti seetõttu väga kehvalt ja joodis ei tulnud plaadi metalliseeritud avadest läbi.
        Algul olid ka nende pistikute läbiviikudele ettenähtud trükkplaadi avad liiga väikese läbimõõduga võrreldes jalgade läbimõõduga, ka see takistas joodise tõusu plaadi pinnale. Kvaliteedistandardid on neil täiesti erinevad- võrreldes Euroopaga nagu puder ja kapsad.

Ma valisin protsessiparameetrid nagu ise vajalikuks pidasin ja kvaliteet oli väga hea. Ei juhtunud ka kõrgematel temperatuuridel (kuni +260°C) detailidega midagi hullu, kõik erinevad plaadid läbisid testid nii siin kui tellija juures
        viimati muutis kasutaja Svago; 28 m 2017, 20:58. Põhjus: arv

Comment

Working...
        X