Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Külaline teiselt planeedilt

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Külaline teiselt planeedilt

    Kodulehele laetud video, 11.6 MB – midagi, mis paneb mõtlema:
    www.oypromental.com/Kylaline_mujalt_planeedilt.wmv


    #2
    Vs: Külaline teiselt planeedilt

    võltsing aka After Effect.

    Comment


      #3
      Vs: Külaline teiselt planeedilt

      Võltsing muidugi.
      Jälgige seda hetke kui see latakas metsa taha kaob, mõne puu ladvad ulatuvad taldrikust kõrgemale, kui see oleks reaalne, peaks see taldrik puu ladva maha niitma, või äki on see materialist läbi tungiv ufolaev ?

      Ufolaeva all on vari aga kui see ufo sinna alla jõuab siis tema peale vari ei lange.
      http://hparchive.com/
      https://worldradiohistory.com/index.htm

      Comment


        #4
        Vs: Külaline teiselt planeedilt

        Ja nn tulnuka liikumise dünaamika ei vasta maastikule ega ka kehaproportsioonidele, sama jõnksuga läheb ka trapist üles. Sellist liikumist saaks äärmisel juhul eksoskeleti kasutamisega seletada (trapil ronimist mitte), kuid see oleks sel juhul ikka primitiivne võrreldes lennuvahendiga.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

        Comment


          #5
          Re: Vs: Külaline teiselt planeedilt

          Eks ta nüüd sai jälle mõne kliki juurde. Aga, nagu ksf! Starfish märkis, niivõrd võinuks ikka vaeva näha, et taldrik üle puulatvade lendama panna.
          Üldiselt rääkides ma olen juba mõnda aega arvamusel, et ei foto, film ega helisalvestis a priori ei ole tänapäeva riistvara ja tarkvara tasemete juures tõendusmaterjal.

          Comment


            #6
            Vs: Re: Vs: Külaline teiselt planeedilt

            Siia ufo teemasse tuli meelde juhus kuskilt lasteaiast, oli laps saanud noomituse, et see olevat ufot valesti joonistanud.
            Kuni keegi ufot näinud pole, kõik variandid sobivad.
            http://hparchive.com/
            https://worldradiohistory.com/index.htm

            Comment


              #7
              Vs: Külaline teiselt planeedilt

              See on tõsi, et tänapäeva digivärk võimaldab igasuguseid trikke. Samas on tänu digitaliseerimisele just palju võltsinguid paljastatud. Ühes meie TV saates oli juttu ajakirjanduse ja meedia tõepärasusest. Kohal olid erinevad väljaandjad ja ka ajakirjanduse nõukogu esindaja.
              Öeldi, et uudise võib avaldada, kui vähemalt 2 inimest on näinud sama asja. (juttu oli just ufodest).

              Mulle meenus ca 1975.a. juhtunu. Sõitsime sõbraga motikatega mööda Peterburi mnt. Tallinnast välja. Tal oli ka kaasreisija ja oli õhtune suhteliselt hämar sügisene aeg. Maardu võmmiputka kohal oli selline ufotaoline moodustis, mis natuke helendas ja näha oli ka heledamad akna kohad. Lisasime kiirust, et ligemale saada. Objekt hakkas seepeale väga kiirelt kaugenema ja lõpuks tegi järsu parempöörde ning kadus. Nägime sama asja kõik kolmekesi, kuid ei oska siiani seletada? Keegi meist polnud ka ufousku.

              Tookord oli ajakirjanduses või TV? juttu, et sama nähti mitmel pool – Harjumaal, Raplamaal ja ka Pärnumaal. Ise kahtlustasime rohkem mingit sõjatehnikat? Imelik oli vaid väga järsk ja kiire parempööre. Kauguse tõttu võis see olla ka silmapete.

              Ülejäänud kordadel on õnnestunud asi ära seletada. Sama mnt. mööda sõites oli vahel põhja pool näha valgel ajal mingi paigal püsiv tundmatu lennuvahend. See osutus suure õhupalli või zeppelini sarnaseks köie või trossi? otsas olevaks ilmselt piirivalve jälgimisseadmeks.
              viimati muutis kasutaja Svago; 08 m 2018, 10:37. Põhjus: lisa

              Comment


                #8
                Vs: Külaline teiselt planeedilt

                Tookord oli väga kahju, et fotoaparaati kaasas polnud. Ega pimedas ilma statiivita head pilti ei teegi. Sõber tegeles tollal ka 8 ja 16 mm filmikaameratega, kuid sama lugu.

                NASA komsoselaev filmib missioonil STS-48 liikuvat kerajat objekti, mis äkitselt teeb 90 kraadise pöörde ja kihutab minema, kui teda

                Comment


                  #9
                  Vs: Külaline teiselt planeedilt

                  UFO- see on imelihtne

                  Üks kommenteerija küsis rumala küsimuse, et kas siis UFO-s WC-d polegi? Muidugi on.
                  Juhtusin just ühel päeval vaatama SAT pealt vastavat harivat saadet. Seal räägiti isegi UFO peldikupoti lahendusest.

                  WC potil on kõige keerulisem probleem prill-laud. See valmistakse erilisest kummisarnasest pehmest materjalist. Kõikide tulnukate tagumikud salvestatakse 3d skänneriga, seejärel valmistatakse universaalne sobiv prill-laud. Ekipaažid komplekteeritaksegi tagumiku sobivuse järgi. Vedela värgi jaoks on eraldi selline kondoomitaoline asjandus. Ebatihedused on mõlemal juhul lubamatud, kuna UFO-s lendav vedel ja paks pole just kõige meeldivam variant. Ülejäänu eest hoolitseb kosmoses olev vaakum.


                  Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
                  viimati muutis kasutaja Svago; 10 m 2018, 15:49. Põhjus: lisa

                  Comment


                    #10
                    Vs: Külaline teiselt planeedilt

                    Ufo lahendus peaks nüüd olema selge. Noortele tekitab küsimusi ilmselt see eespool mainitud võmmiputka. Võmmideks kutsuti tollal miilitsaid. Putkad olid sellised puithooned, mis asusid suuremate maanteede ääres ca 25km tagant. Näiteks Peterburi mnt. olid need Maardus, Kuusalus, Viitnal, Sõmerul jne. kuni Narvani välja. Üks oli ka Tallinnas Tõnismäe Toompeale mineval ristmikul. Kahesuunaline sõit toimus tollal teiselt poolt kirikut. Seal asus Tallinna kõige esimene valgusfoor ja miilits seda juhtiski. Oli ju vaja lasta Toompealt tulevad mustad EST numbritega Volgad peatumata läbi.

                    Putkad olid sellised rohelist värvi väikesed puithooned. Tööruumis oli suur laud ja tool ning väljavaatamiseks suur aken. Lisaks olid ka väiksemad olmeruumid. Katusel oli prožektor ja sideantenn. Mõnes kohas ka väline ilmastikukindel ruuporvaljuhääldi koos mikrofoni ja võimendiga. Algul toodi neid vahetuse ajal kohale, kuid aegade paranedes said nad külgkorviga mootorrattad ja hiljem juba Mossed. Siis said nad ka väljaspool kontrollpunkti tööd teha, näiteks kiirust mõõta. Kiirust mõõdeti selliste laternakujuliste kiirusemõõtjatega, mida kutsuti venekeelse nimetuse järgi faraks. Mul õnnestus neid isegi remontida ja oli olemas ka skeem.

                    Ükskord juhtus selline lugu. Tulime varahommikul ca 3..4 ajal ühelt ürituselt ja mina olin kaineks autojuhiks. Poisid laulsid autos ja olid väga lõbusad. Siis lähenesime Maardu võmmiputkale ja palusin neil natuke vaiksemad olla. Poisid hakkasid seepeale hoopis kõvemini laulma ja tegid isegi autoaknad lahti. Võmm kargas kohe putkast välja ja pidas auto kinni. Keerasin esiakna veidi lahti ja autos olevate lõhnade tõttu kästi mul välja tulla. Puhumise värki ju tollal polnud – kasutati käepärasemaid meetodeid. Pidin käima jalg-jala ette nagu mannekeen teeäärsel valgel joonel, siis tegema kükke ja muid võimlemisharjutusi. Siis kästi panna silmad kinni ja kordamööda mõlema käe nimetissõrmega puudutada ninaotsa. Lõpuks nuusutati ka veel üle. Alles siis sain load tagasi ja hakkasime koos võmmiga auto poole tagasi minema. Midagi oli tal veel plaanis, ilmselt auto tehniline ülevaatus. Poistel oli hakanud igav ja tulid välja värsket õhku hingama. Siis otsustasid põit kergendada ja otse vastu võmmiputka tagaseina. Võmm tahtis seepeale mult uuesti load ära võtta, kuid milles siis mina süüdi olin? Ma pidavat vastutama oma sõitjate eest. Kuid kuidas sa siis seda teed, kui oled ise putkas kontrollis. Nii saimegi puhta nahaga tulema ja ma noomisin poisse sigaduse eest, et nad ei austa nõukogude miilitsat.
                    viimati muutis kasutaja Svago; 11 m 2018, 16:20. Põhjus: täht

                    Comment


                      #11
                      Vs: Külaline teiselt planeedilt

                      Nüüd on võmmiputkad internetti üle kolinud, kaameratega postid ainult teede ääres püsti, ei mina pole kiiruse ületamise eest trahvi saanud ja mis kasu neist postidest küll seal teede ääres on?
                      Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

                      Comment


                        #12
                        Vs: Külaline teiselt planeedilt


                        Real UFO With Aliens Caught On Camera From Saudi Arabia | UFO Or Military Vehicle? Alien SightingsSubscribe US: https://www.youtube.com/channel/UCNuf7nY3r6Lr...

                        Venemaal filmiti maandunud lendavat taldrikut ja sellest väljunud tulnukaid, kes tegid esimest või mitmendat korda tutvust meie emakese Maaga. Lennumasin ning hallikasvalged tantslevad tulnukad tunduvad täitsa päris. Kõhe.

                        See he video on läind

                        Comment


                          #13
                          Vs: Külaline teiselt planeedilt

                          1. Siin räägitakse neist asjust lähemalt, varuge aega, tehke koopia tagavaraks enne kui info kaob:
                          Einar Laigna "Olematuse Olemine ja Olemasolemine" – 1:33:48

                          2. Mart Vihmand "Salajased kosmoseprogrammid ja koostöö külalistsivilisatsioonidega" – 1:12:16

                          3. Kui keegi veel näinud ei ole, siis SSP ehk salajaste kosmoseprogrammide kohta dok.film:
                          Eliidist Ülem - Salajane Kosmoseprogramm – 2:13:35 (film)

                          Comment


                            #14
                            Vs: Külaline teiselt planeedilt

                            On mingi võimalus et ""60Mya"" arenesid* sisalikud tsivilisatsiooniks tech'isid endale 5D capable genoomi kolisid üle kõrgema energia olekusse ja koristasid selle "jama" jäljed maa pealt ära

                            60Ma (megayears ago) on topelt jutumärkides sest ajaga on võimalik jantida e. (spekulatsioon) kui see areng* toimus nii 3- kui 4-/5D-s siis oli ka võimalus routida(/"tõmmata") selle (arengu* tranition faas) hiljemasse 5D-sse ja lasta alam ajal (meie "ajalool") kulgeda edasi arengu eel punktist

                            ↑kui seda jama uskuda↑ -- siis saab sellest järeldada , et "UFO-d" on kõrgemas(/defineerivas) ajas ≡ 4/5((/6))D-s --e.-- ← ← et dimensioone limiteerivad kapslid (UFO-d) sulpsavad siia kõrgemast ajast/dimensioonist . . . p.m. võib ufo nägemine toimuda 4/5D-s e. "segases aja definitsioonis" -- seda näiteks nii -- et kõige tundlikum isik seltskonnast "häälestub" oslaiselt kõrgemasse aega (aktiveerides seeläbi lokaalse "segase aja") ja toimib nii öelda "shared channel'-ina" -- siin tuleb silmas pidada et sellises olekus võib ("segase aja" tõttu) "näha" meie tavapärasest lineaarajast välja --seevastu-- kaamerad "näevad" lineaarajas ja ei jäädvusta UFO-sid küll aga võivad jäädvustada mingit sädelust või EMI kammi

                            ___________


                            kuidas käib pöördkoonuse kujulise UFO valmistamine :: selleks peab olema 100% puhas Fe+ (et selle omaaeg oleks homogeenne) , selle valmistaja isoleerib ennest ??? aja mulli ??? ja "tahte jõuga" formeerib selle kapsli (ja edaspidi ka kontrollib/ja_navigeerib seda (nagu oma osa)) (põhimõtteliselt nagu oli see programmeeritav materjal Tranformers'-ite movie'-s) . . . et kui on vaja ust ja/või rampi kust meeskond sisse pääseb siis see lihtsalt "sulandub"/liigub üldmassist välja etc.

                            seega mingid muinasjutud et venelased neile Pu+ müüvad ei tundu eriti pädevad ega kompetentsed . . .

                            __


                            aa , mul tuli veel teine ufo tüüp meelde -- valge ja pöördovaali kujuline . . . selle välismõõtmed on väiksemad kui sise ruumala sisse saab uksest kust sisse ei mahu . . . selleks tuli 4/5D-s minna pöörisesse ja voolata pöörisena läbi ava (inimesed selliste trikkidega ei tegele -- küll võibolla aga nende hinged 3/4D-st väljas)
                            viimati muutis kasutaja ci139; 24 m 2019, 01:19.

                            Comment


                              #15
                              Vs: Külaline teiselt planeedilt



                              Esmalt postitatud ci139 poolt Vaata postitust
                              selleks peab olema 100% puhas Fe+
                              https://www.kuusakoski.com/et/estonia/ettevote/ettevote/uudised/2015/hinnakirjad/


                              viimati muutis kasutaja Starfish; 24 m 2019, 07:01.
                              http://hparchive.com/
                              https://worldradiohistory.com/index.htm

                              Comment

                              Working...
                              X