Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Eesti muusika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Eesti muusika

Kas keegi teab kust kohast on võimalik leida (vanemat) eesti muusikat (loomulikult legaalselt)?
    Otsing internetis ei andnud mingit tulemust, oli mingi muusika24, mida enam ei ole, seal oli muusika mp3-s
    Kas on kuskilt võimalik saada üksikuid eesti laule vähemalt CD kvaliteediga (16/44,1, flac wav, alac)?
    Vanema eesti muusika all mõtlen ma Okaspendlit, Mahavokki, Jaak Joalat, Fixi (Tsirkus) jne.

Vs: Eesti muusika

Vaikus siin teemas tõestab, et eesti vanemat muusikat/kultuuri kaasaegsel viisil ei ole võimalik hankida ega tarbida... väga piinlik olukord Eestis!
    Tegelikult olen juba aastaid teatud eesti laule omale tahtnud aga nagu selgub, on see ülesanne "mission impossible", kurb...

Comment

Selles suhtes pead ilmselt siunama EAÜ seltskonda, kes on nähtavasti eletroonilisele muusikaärile suht allergilises seisundis. Samal põhjusel pole ka naljalt loota Eesti muusikat HiRes formaatides, sest teatud seltskond julgeb lihtsalt mõnitavalt vastuseks küsida et "kas te kuulete üldse vahet". Et umbes tõestage ja siis räägime edasi, seniks kaapige minema.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Seda võib arvata, et EAÜ on seal taga.
        Palju kirutud Venemaal on vanad filmid restaureeritud ja tasuta vaatamiseks üles pandud, meil ei saa ka raha eest vanemat eesti muusikat, see on piinlikult häbiväärne olukord, võiks isegi öelda kuritegelik olukord inimeste suhtes kes sooviks eesti kultuuri tarbida aga teatud seltskonna pärast ei saa.

Comment

192 € kuutasu litsentsi eest ei ole kuigi väike. hollandis ja usas olid litsentsid tunduvalt odavamad.

proovi sissesaada muusika akadeemiasse. siis saad tasuta ligi tohutule eesti muusika andmebaasile. tudengitel oli lausa kohustuslik seal olevaid lugusid kuulata.

Comment

Huvitav, kas proua Ester ei lase muusikat otsida ja leida?
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

ester leiab küll, kuid need on aint kohal kasutuseks. see tähendab, et antakse kõrvaklapid ja lastakse kuulata.

koopiaid võimaldati aint tudengitele.

Comment

Aga kuidas mainitud muusika loomiseajal muusikat hangiti? Kiri Soovisaatesse ja õigel ajal makk lindistama.

Vahepeal on muidugi palju vanemat kraami LP/MC/CD peal välja antud, alati võib poodides ringi vaadata.

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
                  ester leiab küll, kuid need on aint kohal kasutuseks. see tähendab, et antakse kõrvaklapid ja lastakse kuulata.
                  koopiaid võimaldati aint tudengitele.
                  Kui ikka jutt raamatukogude ESTERist käib, siis selle kaudu leitud CDsid sai küll laenutada, vähemalt vanasti mõnest raamatukogust ikka laenutati.

Comment

Esmalt postitatud EnnS poolt Vaata postitust
                    Aga kuidas mainitud muusika loomiseajal muusikat hangiti? Kiri Soovisaatesse ja õigel ajal makk lindistama.

Vahepeal on muidugi palju vanemat kraami LP/MC/CD peal välja antud, alati võib poodides ringi vaadata.
                    Minu esimeses kommentaaris on ju kirjas, et soovin üksikuid laule ja hea kvaliteediga, kuidas raadiost salvestamine hea kavliteedi alla kvalifitseerub? Nende üksikute laulude pärast kulutada ebamõistlikult aega, et leida need CD-d ja osta plaat... milleks?
                    Kusjuures ma proovisin leida neid CD-d järelturult mida ma tean mille pealt ma midagi soovin saada, seegi otsing ei andnud tulemust, võis ka midagi kahe silma vahele jääda. Se otsimine on juba ebamõistlikuks pikaks muutunud.
                    Seda enam, et minu plaadikogu on ripitud ammu kõvaketastele, CD-de peale väga ruumi ei raiska enam, väga erand korras mõned eriti ihaldusväärsed CD-d olen ostnud, viimased aastad netist hankinud.
                    Kaasajal on normaalne osta internetist muusikat, Hi-Res on mul kõik netist ostetud.
                    Ma eeldasin, et Eestis hinnatakse seda mida on kunagi tehtud ja on võimalik netist kuulata ja osta hea kvaliteediga, nüüdseks on selgunud, et teatud eesti muusikat ei ole võimalik leida ega osta... isegi mitte mp3-s

Esterist laenutamist peab uurima, osa CD-d millelt mõned laulud huvi pakuks ma leidsin.
                    Tänud Waldurile, ise ma Esteri peale ei tulnudki.

Comment

Soulseek aitab.
                      Oma tarbeks tõmbamine ja kasutamine on minu teada legaalne.

Comment

soulseekis pole flac'i ainult standard sätetega mp3 hakkas silma.

saundi poolest kehvem kui raadio.

Comment

On ka flac'e , aga muidugi, kõike ei pruugi leida. Mis sind huvitab täpsemalt, äkki mul on midagi?

Comment

Võtad läpaka kaasa raamatukokku ja tõmbad ümber

Comment

Working...
                            X