Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Interneti kiirus ja selle vajalikkus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Interneti kiirus ja selle vajalikkus?!

Jah, A.R., lihtsalt hämmastav eks ole. Ja suudavad isegi areneda lisaks, sest nad ei kasuta enam andmemahu kirjeldamise mõõdupuuks ühikut tekstilehekülg. Imeline aeg...

PS: ma kohtasin seda infomahu määratlust vist mingis eelmise sajandi 60'ndate nõukogude spioonijutus.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

Kui tegu video/pilditöötluse või lihtsalt videostriimiga, siis ongi mahud suured.

Endale 20/10 jääb juba alla mugavuspiiri, aga saaks hakkama. Praegune 40/10 tundub allalaadimise poolest piisav, aga upload vahepeal häirib.

Isegi koliks maale, kui seal valguskaabel oleks. Selleta ei hakka ennast piinama(piirama).

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
        JPS: ma kohtasin seda infomahu määratlust vist mingis eelmise sajandi 60'ndate nõukogude spioonijutus.
        Mina kuulsin viimati üleeile, kui oli jutuks magistritöö lubatud pikkus.
        Seal oli (vist) 40 lk ja 10 minutit ettekandeks.

Comment

Kuskil 086 ajal juba oli arvuti kiirus mõttetult kiire, "sest mitte keegi ei jõua nii kiiresti klaviatuuril trükkida".

Ja Bill teab et keegi ei vaja kunagi rohkem kui 680kB mälu.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Lisaks siia veel selle, et see aeg mis kulub sul selle 4K või siis 8GB faili alla sikutamiseks on võrdne su arvesti uugamisega seinal. Mulle meeldib küll kui ma saab 4K video 1h jooksul alla mitte ei ketra arvestit 10h ja siis pole ka kindel, et kohale tuleb. Elektrilevi levitab enda rahanõuet täpselt nii nagu arvesti näitab neile. Seega kui arvuti töötab 1h või 10h on juba vahe eriti kui võtta, et sellest 1x saab 10x või lausa 100x kuus sikutamist.

Comment

Working...
            X