Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Viirused ja UVC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #76
    Vs: Viirused ja UVC

    Kusjuures, pole võimatu, et Hiina müüb maailmale laiali ka juba korra kasutatud maske, mis on deso protsessi läbinud. Keegi pole ju näinud maskide utiliseerimist Hiinas. Lisaks pakuti ühele ärimehele Eestist "single used" maske... "Singel Use" or "single used" - lingvistika. "Ühekordseks kasutuseks" või "ühekordselt kasutatud"...

    Muidugi, ühekordne mask tähistatakse ka märkega "NR" - mis on "not reuse", aga kes seda vaatab.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

    Comment


      #77
      Vs: Viirused ja UVC

      Täna sai siis esimest korda kasutatud poekraami UVC puhastuskappi, milline sai valmistatud rikkis nõudepesumasinast. Kasutamise teeb mugavaks pügatud restiga ratastel liigutatav korv. Üleliigse korjasin ära, et korvi põhi oleks võimalikult sile ja rohkem kraami mahuks sisse.

      Ega sel seadmel midagi keerulist polegi, tuli teha vaid paar uut trükkplaati ja vana krempel välja visata. Ei hakanud originaal esiplaadil radasid läbi lõikama ja ühendusi ringi jootma.

      Seade koosneb esipaneelilt sisselülitatavast üldisest trafoga toiteplokist, 555 vene analoogi baasil aegreleest, millise toiteks on +8V stabikas ja mis on tehtud takisti ja D814A baasil. Juhtplaadile sai joodetud 6+1 LED ja masinast pärit mikrolüliti, millisega lülitan 1min aegrelee sisse. Pikendasin esialgset arvutatud aega 2X.Toiteploki plaadil on lisaks aegreleele kaks darlingtoni KT972A.
      Esimene juhib kontaktorit TKD101D1, millise kontaktid lülitavad 230V elektroonse ballasti sisse ja süütab seejärel UVC lambi. Kontaktori mähis on küll +27V, kuid töötab alates +10V. Üldine toitepinge on +14,5V.

      Ohutuse mõttes kasutan masina ukselülitit – ukse avades katkestab see relee toite ja UVC lamp kustub. Teist darlingtoni kasutan ohutuse mõttes lambi põlemise kontrolliks. Fotoanduriks on FPF-7B fototakisti, milline asub seadme korpuse taha puuritud avas UVC lambi vastas ca 20cm kaugusel. UVC lamp on kapi keskel laes. UVC lambi põledes süttivad 6 esipaneeli LED. Seitsmes LED on seadme sisselülituse indikatsiooniks. Kõik LED on samuti võetud rikkis masinast ja on samades esipaneeli avades.

      Kapp desinfitseerib hästi. Algul oli nõudepesumasina korpuse põhjal roiskvee jäljed, kuna see oli valesti paigaldatud – polnud loodis ja oli taha ning paremale poole kaldu. See saigi rikkimineku põhjuseks, kuna pump ei saanud vett kätte. Lisaks oli palju lahustumata soola. Oli loodud kõik tingimused korrosiooniks ja korpusesse tekkis auk. Masinat sai korduvalt pestud, kuid roiskhais jäi alles. Pärast 1min töötamist kadus see hais täielikult – UVC hävitas silmale nähtamatud roiskbakterid.

      Comment


        #78
        Vs: Viirused ja UVC

        Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitust
        Täna sai siis esimest korda kasutatud poekraami UVC puhastuskappi, milline sai valmistatud rikkis nõudepesumasinast. ... Masinat sai korduvalt pestud, kuid roiskhais jäi alles. Pärast 1min töötamist kadus see hais täielikult – UVC hävitas silmale nähtamatud roiskbakterid.
        Et siis nüüd on vana nõudepesumasin sisemuselt meeldiva lõhnaga Aga kuidas ühekordsete suulappide deso toimib?
        Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

        Comment


          #79
          Vs: Viirused ja UVC

          Loomulikult saab desinfitseerida ka mitmesuguseid kaitsemaske. Ja kasvõi jalanõusid, mida sai õues kasutatud või siis tellitud ajalehti jne. Ma kasutasin 2X - keerates igaks juhuks kaupadele ka teise poole, et päevitaks mõlemalt poolt.

          Ukse avades on kerge osoonilõhn - see aitab päris hästi nohu vastu. Algul tahtsin sisse panna ka ventika, kuid korvi all on liiga vähe ruumi.
          Aga polegi vaja, kuna sisemus on peegli sarnane. Vaatasin lambi tööd isetumeneva keevitusmaskiga - peegeldas igale poole. Korra vaatasin ka palja silmaga - kohe oli tunda pimestav mõju. Nii et ei soovita

          Tellitud ventikad sain ka lõpuks kätte. Tundub, et teod toovad kohale. Nüüd saan ka toruga variandi valmis teha. Hiljem panen roostevaba torusse ja teen puidust neljakandilise ümbrise, et oleks seinal ilusam.
          viimati muutis kasutaja Svago; 09 m 2020, 11:59.

          Comment


            #80
            Vs: Viirused ja UVC

            Paneks äkki kaks lampi, üks alla, teine üles ja asjad võrgule, paistab mõlemale poole korraga.
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

            Comment


              #81
              Vs: Viirused ja UVC

              Siis peaks eraldi kapi ehitama - korvist põhjani on 35mm. Toiteploki vent oli 25mm ja ei sobinud seetõttu. Samas tööstuslikes desokappides ongi vaid ühel poolel ja vente pole üldse. Lamp tekitab ka ise soojenedes õhuvoolu.
              Pole ju raske ka kraami ringi pöörata, kui üldse vajadus on. Seinad peegeldavad ka päris hästi, nagu ma eespool juba kirjutasin ja osoon aitab lisaks.

              viimati muutis kasutaja Svago; 09 m 2020, 14:13.

              Comment


                #82
                Vs: Viirused ja UVC

                Praeguste lampidega ei jätku osooni teab mis kauaks vist. Kui ma oma katsetuse pealt hingan, siis on hakanud küll vähenema osoonilõhn. Kahe lambi kasuks räägib ajakulu, võimsusekulu jääb sama kui pead tegema kahe poole jaoks kaks tsükklit.
                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                Konfutsius

                Comment


                  #83
                  Vs: Viirused ja UVC

                  Praegune lahendus oli mugav seetõttu, et korv sõitis ratastega ukse peale. Kui oleks pannud keskele, siis oleks tulnud leida teine lahendus ja kõrgemad asjad oleks läinud vastu lampi. Roiskbakterist sain lahti juba esimesel katsetamisel Siis oli aeg 30sec, kuid suurendasin 2X e. 1 min-ni. Ega see aeg piiratud ole, saan veelgi RC pikendada. Arvutatud vajalik aeg oli palju lühem.

                  Comment


                    #84
                    Vs: Viirused ja UVC

                    Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitust
                    Teist darlingtoni kasutan ohutuse mõttes lambi põlemise kontrolliks. Fotoanduriks on FPF-7B fototakisti, milline asub seadme korpuse taha puuritud avas UVC lambi vastas ca 20cm kaugusel.
                    Antud juhul pidasin ma silmas seda, et kontrollida UVC lambi tööd. Kui see ei põle, siis jääb ju kraam desinfitseerimata. Lihtsama lahendusena oleks kõlvanud ka tavalise klaasiga vaateaken. Aga nii on mugavam.

                    Skeem sai välja arvutatud ja jupid üle mõõdetud. Fototakisti puhul tekkis küll küsimus, et kas lambi spekter sobib ja milline on takistus valgustatud olekus. See jäi algselt katsetamata. Aeg klappis, trükkplaadi ja montaaživigu polnud ning kõik toimib nagu vaja.

                    Comment


                      #85
                      Vs: Viirused ja UVC

                      Tegin ka toruga õhupuhasti variandi valmis. Alumisest otsast alates on kõigepealt õhufiltriga täiendatud rest, siis ventilaator, kronsteiniga UVC lamp ja kõige lõpus on reguleeritav ventilatsioonikate. Viimasega saan reguleerida läbivat õhukogust ja kontaktiaega. Elektriühendused ja ballast on väljaspool toru. Toru tegin häälestatava – 100mm ventilatsioonitou mahtus täpselt kanalisatsioonitoru sisse. Nüüd saan toru pikkusega häälestada meeldivama ja vaiksema ventilaatori ja õhuvoolu heli

                      Esialgu eraldub päris palu osooni, kuna kasutasin erinevates ruumides 1...2 tundi. Pärast kasutamist tuulutasin ühe ruumi akende vastastikuse lühiajalise avamisega. Samas on osoon ebastabiilne ja laguneb ka ise: 2O3 = 3O2.

                      Tundub küll, et puhastatud õhk mõjub hingamisteedele hästi - kurk on palju parem ja köhatamist on vähem. Tundub ka, et dušširuumi plaaditud seinte allosas olev kerge hallitus kardab UVC kiirgust. Seda proovisin otsese kiirgusega. Mõne teise spektriga lambiga võib tekkida vastupidine olukord – nagu kasvuhoonete puhul.

                      Comment


                        #86
                        Vs: Viirused ja UVC

                        Mitu päeva möödunud aga ei ole tekkinud veel uut teemat edumeelsemate poolt kus jutuks vandenõulased kurjamid, kes hiinaviiruseusku ei taha omaks võtta

                        Kuipalju ma ka ei otsinud, internetist live infot ei ole kuigi on leheküljed kus isegi ärasuitsetatud sigaretid kokku loetakse reaalajas, tarbitud ja tarbimata kütusebarrelitest rääkimata.
                        Koroonast pole miskit, ainult vastakat infot jagavad allikad.
                        Üks räägib suuremast nakatunutearvust aga vähemast kinnitatud surmade arvust, teine väiksemast nakatunute arvust kuid suuremast kinnitatud surmade arvust jne, kõik need allikad pm ühesarnased.


                        Näib, et inimesed kipuvad lihtsurelikku mittepuudutavaid õppusi väga tõsiselt võtma, külmetushaigused on kapisolevaks kolliks muudetud, kes kapist välja murda tahab

                        The Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation hosted Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019, in New York, NY.

                        The Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation hosted Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019, in New York, NY.
                        Lisatud failid
                        -superradical-

                        Comment


                          #87
                          Vs: Viirused ja UVC

                          Eesti kohta detailvaates kaart - https://ag.maps.arcgis.com/apps/opsd...60320a43c290a6

                          Live tabel maailma kohta - https://www.youtube.com/watch?v=SLV1B5Lzy48

                          Ja espetsiaale sulle Geitsionu juttu tänasest päevast (loe komme ka ) - https://www.youtube.com/watch?v=ie6lRKAdvuY
                          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                          Konfutsius

                          Comment


                            #88
                            Vs: Viirused ja UVC

                            Ja vot ikka ei usu, aina enam ei usu.

                            Mis puudutab juutuubi videosid siis mul on niisugune:

                            https://www.youtube.com/watch?v=0-FQbhkWYuY (ka selle kommidelugemisel ei ole mõtet tagasi hoida)


                            Ja see link: https://www.youtube.com/watch?v=AoLw-Q8X174 sellel tasub eriti pöörata tähelepanu mis hetkel on video üles pandud, lisaks eelmisel lingil viidatakse ka, et umbes nädala eest võeti teise lingi video kommimine maha ja eks siis keegi panigi sinna kirja mis on selle jama point.
                            Inimesed imestavad, et kui see on näitemäng siis eitea miksküll on see info netis olemas - aga ikka seepärast, et see on näitemängu üks osa. Teiseks miks ei või olla osa näitemängu stsenaariumist avalikult üleval kusagil, sellest saab samuti statistika - kui palju on lehtedel vaatamisi ja kuimitu korda seda ostimootoritest otsitakse jne.
                            On saanud siin foorumis mainitud seda Discovery peal nähtud saadet ämericä sõjardite stsenaariumist "õhu kaudu leviva marutõve" kohta, kuidas mõne kuuga pidi olema haigestunud miljardid inimesed ja sajad miljonid surnud ja lõpuks oli surnute arv suur. Ilmselt ämericäänid juba laborites valmis teinud.

                            Endiselt ei tea mitte kedagi, kes tunneb kedagi, kes teaks kedagi kes tunneb kedagi kel see "hiinaviirus" oleks + sugulane meditsiinialal, ütles, et pole neil ka ühtegi haiget lõuna eestis
                            -superradical-

                            Comment


                              #89
                              Vs: Viirused ja UVC

                              Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                              Endiselt ei tea mitte kedagi, kes tunneb kedagi, kes teaks kedagi kes tunneb kedagi kel see "hiinaviirus" oleks + sugulane meditsiinialal, ütles, et pole neil ka ühtegi haiget lõuna eestis
                              See päev, mil see teadmine saabub, läheneb vääramatult.

                              Comment


                                #90
                                Vs: Viirused ja UVC


                                Kanalil byoblu24 Itaalia professor Stefano Montanari, 40 a staaži, andis
                                suure intervjuu ajakirjanikele. Ta lükkas ümber rida müüte viiruse kohta.
                                Oma šokeerivas intervjuus ta ütles, et tegelikult suri Itaalias koroonaviirusse

                                vaid 3 inimest.

                                Ta räägib:
                                Kui ma oleksin öelnud 50 aastat tagasi oma teaduslikule juhendajale,

                                et koronaviiruse vastu tuleb vaktsineerida, oleks ta mu ukse taha lennutanud.

                                Vaktsiinid on geniaalne idee ja suur farmaatsiatööstuse vale. Olen kindel, et

                                meil kästakse kõikidel teha vaktsineerimine ja selle pealt teenitakse miljardeid.

                                Juhtkonna kompetents on äärmiselt madal. Meditsiini juhivad ...

                                Milleks need maskid? Kindad? Meil on väga tark nahk, kindad vaid on kahjulikud.

                                Maskid on üldse naljakas asi. Terve inimese jaoks on see nagu panna sääskede

                                kaitseks aed. Meie ümber on miljardeid-miljardeid viirusi. Kui aga teie lähedal on

                                koroonaviirus, siis mask üldse ei kaitse, haigel oleks vaja maski vahetada iga

                                kahe minuti järel.

                                Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.


                                Midagi lugemist ka eesti keeles (üks autoritest):

                                Sada aastat pärast Louis Pasteuri on vaktsineerimine sattunud oma ajaloo suurima küsimärgi alla. Kas vaktsiinid on usaldusväärsed? Kas vaktsiinid võivad olla autismi, hulgiskleroosi, allergiate, Alzheimeri ja Parkinsoni tõve ning teiste plahvatuslikult levima hakanud haiguste põhjuseks? Kas vaktsiinide tõhusus näiteks emakakaelavähi või gripi puhul on garanteeritud? Kas gripp põhjustas tõesti Prantsusmaal 2014/2015. aasta talvel 18 000 inimese surma?Raamatu «Vaktsineerida või mitte» autorid kirjeldavad oma nanodiagnostika laboris teostatud uuringute tulemusi ja nende ümber käimasolevaid arutelusid. Tänu spetsiifilisele elektronmikroskoobi tehnikale tõestasid nad metallide nanoosakeste olemasolu vaktsiinides. Millega seda õigustada? Milliseid tagajärgi võib kaasa tuua nende osakeste sattumine inimorganismi?Järjestikkuste kohtuasjade ning üldsuse ühe suurenevate kahtluste tõmbetuules püüavad poliitikud ja tervishoiuinstantsid elanikkonna usaldust taastada. Ainult et kodanike hulgas läbiviidud paroodiasarnasele küsitlusele ei järgne mitte sisuline arutelu, vaid otsus muuta kohustuslikuks alla aastaste laste vaktsineerimine veel kaheksa vaktsiiniga.Distantseerudes emotsionaalsetest vaidlustest vaktsineerimise pooldajate ja vastaste vahel, sarnaneb see päevakajaline teos juurdlusmaterjaliga, mis analüüsib põhjalikult tekkinud olukorda, farmaatsiatööstuse meetodeid ja kontrollorganite tööd. See raamat annab meile pidepunktid, et võtta vastu antud teemat puudutavaid olulisi otsuseid, sest mängus pole midagi vähemat kui meie endi ja meie laste tervis.Stefano Montanari ja Antonietta Gatti on rahvusvaheliselt tuntud Itaalia teadlased, kes panid aluse uuele teadusharule meditsiiniuuringute vallas: nanopatoloogiale ehk distsipliinile, mis käsitleb toksiliste ja anorgaaniliste tahkete nano- ja mikroosakeste poolt põhjustatud haigusi. Tegeledes tuhandete selle ala patoloogiliste juhtumitega, analüüsisid nad mitmekümne vaktsiini sisaldist. Antud teoses annavad nad sellest ainulaadse ülevaate.Serge Rader on diplomeeritud farmatseut, kes on kuulunud üle 20 aasta proviisorite kutseühendusse. Ta on Île de France'i Farmatseutide Ühingu asutaja ja endine president ning vilepuhuja farmaatsiatööstuse kõrvalekallete osas.

                                viimati muutis kasutaja fre; 12 m 2020, 22:56.
                                Elektroonika töötab suitsu baasil.
                                Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                                Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

                                Comment

                                Working...
                                X