Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Selga RRR
Collapse
X
-
Vs: Selga rrr
Esmalt postitatud Elektrik poolt Vaata postitustOstasse oksjonile.
Alghind mingi 30-40 ntx esialguVana helitehnika remont Pärnus
Comment
-
Esmalt postitatud swl poolt Vaata postitustKoroona külge ja kui natuke häält teeb, siis lainealasid kammima. Tugevamad jaamad peaksid praegu pimedas kostma.Ei pea kuhugi viima, piisavalt väike asi.
Tegin seest ka pildi, aga keegi kõlari välja võtnud.
Comment
-
Jätkates ajaloo teemal, siis mu vanaisal oli säärane.
Isegi ehtsast nahast ümbris ka.
Võttis igale poole kaasa seda.
Aga enamus ajast oli voodi kõrval.
Taha oli aretatud 2 patareid 4.5V.
Kuna kroonat polnud kuskilt võtta väga.
Polnudki see nii ammu. Aeg lihtsalt lendab kiiresti.
Isegi kuulsin Isegi seda Moskva täistunnil piiksumist ja seda "tuntud" meloodiat enne igat uudistesaadet.
Majak?
Kuulad ja mälupildid tulevad ette igasugu.
Olin veel väike poiss.
Siis veel kuulis nende raadiotega.
Aastat ei hakka ütlema, 93 Ja edasi.
Kui mälu ei peta
Selgasse saab FMi ka aretada, teha uus skaala, originaaliga sarnaselt, tänapäeval kõik võimalused
Ja kasutada originaalkestas.
Comment
-
viimati muutis kasutaja freeze; 01 m 2020, 11:30."Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)
Comment
-
Vs: Selga RRR
Valjuhääldi on seal 8 oomine (8 Ohmi) ja 0,5 W. Originaali vaevalt leiab aga saab ju sinna sobitada mingi uuema aegse - ruumi on.
Need lapikud andsid jah mitmekordse hinnavõidu. Lisaks sai neid nii papp kui plastkestas lapikpatareisid veel laiali lammutada - maha istus (piltlikult) ju alguses 1-2 elementi, seega paarist nagu tühjenenud eksemplarist kompunnis veel mingi pooltühja kokku.
Comment
-
Vs: Selga RRR
Kui keegi ei taha, anna mulle.
Ma tegin AM modulaatori, et sellised tööle panna.
Võibolla on hea mõte väikseid raadioid lisaks makkidele koguma hakata.
Saad lisaks transpordikulule ka õlleraha.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !
Comment
-
"Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)
Comment
Comment