Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad ... See more
See more
See less

Vinüülid, tippjazz aastakümnete tagant. Oksjonina.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

M: Vinüülid, tippjazz aastakümnete tagant. Oksjonina.

Alghinnad:1. 100.-, 2. 50.-. 3. 50.- 4. 40.- 5. 40.- 6. 40.- 7. 20.- 8. 30,- . Täpsemat infot saab PS või meil. Plaadid on korralikud, vähe kuulatud ja kontrollkuulatud korraliku riistaga. Vin1..docx .

Paistab, et vana klassikajätsu huvilised puuduvad. Plaatides tuhnides tuleb välja muud ka: näit FIX, Sven Grünberg, Hortus Musikus, Marju Kuut (Aastaajad), Bach-i otreid hulgim, ... Hinda ei julge hirmutamise hirmus küsida. Töpsuastada saab ikka.

Comment

Võibolla docx lihtsalt ei avane, või ainult minul ei avane.

Comment

Krt. Mul on tihti häda nende failidega. Kui ma ise nüüd klõpsan, siis ta laeb alla: Dowloads faili. Kui on huvilisi, saan saata selle nimekirja meilile.

Comment

Mul avaneb küll. Saatsin edasi ka ühele plaadientusiastile.
          Toidan trolle!

Comment

Esmalt postitatud urmas78 poolt Vaata postitust
            Võibolla docx lihtsalt ei avane, või ainult minul ei avane.
            Ehk on Sõna liiga vana -- minu 2003. aasta mudel kah ei ava seda faili.

Comment

Marju Kuut (Aastaajad), mis seisukord ja hind?

Comment

Peaks olema OK. Kuulan homme konttrolliks üle. Hinda pakkuge. Selle failiga on mingi pull. Täitsa korraliku Ubunruga tehtud. Võin üritada meilile saata.

Comment

Salvesta fail kas *.doc või *.txt formaadis ja ei tohiks probleeme olla.
                  Ilmselgelt 20 aastat vana softiga *.docx niisama lihtsalt ei ava.

Comment

Esmalt postitatud trebla poolt Vaata postitust
                    Salvesta fail kas *.doc või *.txt formaadis ja ei tohiks probleeme olla.
                    Ilmselgelt 20 aastat vana softiga *.docx niisama lihtsalt ei ava.
                    (Ohvtopik) Kui pisipehme enda täiendus küljes, siis avab "niisama lihtsalt". See .docx on mul pikkade aastate jooksul esimene, mille peale karjuma hakkab.

Comment

Esmalt postitatud melll poolt Vaata postitust
                      Marju Kuut (Aastaajad), mis seisukord ja hind?
                      Korralik väikesed krõbinad nagu selleaja plaatidel. Riia tehasest ja Läti helimehed. 30. EUR-i

Comment

Marju ja Grünberg läinud.

Comment

Vinüülidega on sihher. On veel pakkuda üks omapärane plaat: Rigonda.How stereo works. Õpetus valjukate asetuse ja faseetimise kohta ja hulk head muusikat. Tundub, et rõhuratult on stereoeffekti suurendatud, Tekst inglise keeles Melodia toode. Aasta jääb saaduseks. 20.- EUR-i

Comment

Working...