Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

M: Dynaudio Contour S 3.4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

M: Dynaudio Contour S 3.4

Kuivõrd veidi ootamatult hammustas upgradeitis ja uued kõlarid on (loodetavasti) teel, siis ilmselt nädala või paari jooksul pakuks müügiks oma 2018. Belgiast soetatud Dynaudio Contour S 3.4. kõlarid. Mina olen neid ainult kuulanud ja ise midagi lisanud ega lahti võtnud ei ole aga eelmine omanik tegi neile terve rea uuendusi: pani uue Siltechi sisemise kaabelduse, lisas Furutech binding posts (vt pildil), mingi udupeene Jaapani sisemise isolatsiooni jne (kui ma algupärase kuulutuse siiski üles leian, saan anda ka ammendava/täpsema loetelu, mis need täpsed parendused olid). Minu kõrvale tundub see kõik endiselt väga hea ja eelnevate siin müüdud Dynaudio Audience 72dega võrreldes oli see suur samm edasi.

Kuna paar korda olen leidnud foorumi kaudu uue omaniku, siis esialgu kuhugi mujale pakkuma ei hakka aga kui uued on kohal ja sobivad, siis pakun laiemalt. Seisukorda saate vaadata piltidelt või huvi korral saab ka näha või kuulata Tallinnas. Visuaalselt on kõik kena. Dokumendid on ja originaalkastid on alles, transpordis võib kokku leppida. Arvestades raha väärtuse olulist vahepealset kukkumist, oleks esialgne hinnasoov nagu ka ise sai nende eest makstud 2500.- (pluss transport)

Dynaudio Contour 3.4 tehnilised andmed: Contour S 3.4 | Floorstand | Natural, life-like sound (dynaudio.com)

Mõned fotod ja ka väike telefoniga võetud klipp: https://photos.app.goo.gl/Z17pxzcnFFJoCXCH6

GSM/Signal/WhattsApp/Facetime: 530 62 641
    viimati muutis kasutaja waltwalden; 09 m 2024, 16:14.
Working...
X