Seekord siis mul pisikest mootorit vaja, originaalis siis asub mootor cd-mängija mehaanikas ja tema ülesandeks on avada-sulgeda ja tõmmata mehanism tööasendisse, originaalmootor on sinna pilukate poolt pandud 5 voldine ja mehaanika liigutamine käib rihmülekandega...niisiis originaal rihm siis on mingiaeg purunenud ja nüüd siis otsides sinna uut rihma olen probleemi ees..on olemas küllaltki suur ports rihmasid ja seal siis leidsin 2 varianti...üks on välimuselt justkui igati sobiv..aga siiski õige-õige pisult liiga pingul ja seega jääb tänu sellele mootoril jaksu napilt puudu et oma ülesanne lõpuni viia ..teine rihm mille leidsin on aga liiga peenike ja kipub libisema..teeb oma töö ära küll aga kardan et tänu libisemisele-hõõrdumisele see seal kaua ei teeni...ja kusagilt kohalikest poodidest seda õiget leida suht võimatu...seega tuli mõte et mis saaks kui sinna susata olemasoleva mootori asemele näiteks 3v tööpingega isend..arvan et peaks kärama küll ja siis saab seda esimest rihma kasutada..seega ehk on kellelgi kuskil sahtlinurgas vedelemas kasutu cd-pleier vm säärane asi kust saaks sellise mootori eemaldada...limpsi-õlleraha ikka vast leiab..post ka minu kulul...lisan ka paar fotot..
Teade
Collapse
Ärifoorumite reeglid.
Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.
Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less
3 V mootori
Collapse
X
-
mul vedeleb mingi PHILIPS´i jupp . . . aga ma ei tea mis tööpingete vahemikule ... sama nagu vasakpoolne →→ https://www.okidoki.ee/item/dvd-moot...23-p/10739666/ või https://www.ebay.com/itm/174488677487
Comment