Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

iPad ostsilloskoobiks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

iPad ostsilloskoobiks

Tere

Kasutab keegi iPadi selleks ? Mis adapter tuleks vahele osta ? Ja milline äpp oleks mõistlik ?

Tänan

Sass

Juurde tuleks osta päris, Androidiga seade ja siis veel ühteist.
    MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
    KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

selline asi käib vahele. kirjutavad et seda on võimalik apple maailmas tööle saada. kas iust iOS peals kuid macos peal kindlasti.

iseasi ka seda just kõige paremaks lahenduseks peetakse.

Comment

Pico asjad näivad töötavat küll ainult Inteli rauaga, seega iOS oma ARM'iga jääb esialgu mängust välja. Kui oleks keegi kes pannud tööle BigSur'i või Monterey'ga M1 raual, siis saaks ka iOS'i peal. Kui aga nende foorumit uurida, siis need osalised on nii teadlikud et suudavad juba teha vahet kas on High Sierra või Catalina... mis tähendab et ilmselt lähiajal ei ole karta mingit läbimurret.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

mäkifännid on ise ka sedausku et M1 ei kõlba kuhugi (liiga uus asi). ikka intel'i põhist rauda kasutatakse.

Opensource asju saab suure hädaga M1 ja selle derivaatide peal tööle. Ainult need rakendused jooksevad täielikult probleemitult, mille backend on pilves ja frontend on spetsialiseeritud veebibrauser (kui keegi just ei ütle, siis ei hoomagi, et kasutad spetsialiseeritud veebibrauseril põhinevat rakendust). Ilma apple servusse siselogimata masin eriti ei käi.

makstud trollid kiidavad M1 masinaid.
          viimati muutis kasutaja olavsu1; 05 m 2022, 11:43.

Comment

Ma ei tea, kas pean oma pangaväljavõtte panema, aga makstud mulle pole ning ometi on mul kaks M1 nn "liivakasti" (BS ja Monte Beta), mis jooksevad täielikult netist lahus, mistõttu ei vasta tõele et masin eriti ei käi ilma netti ja serverisse logimata. On olemas inteli emulaatorid, mis võimaldavad jooksutada intelile kirjutatud asju, lihtsalt nende jõudlus pole nii hea kui otse arm'ile kirjutatul. Rosetta2 võiks joosta ka iPadil, kuid vist ei jookse muul kui iPad 4'l. Ma ei saa seda küll kontrollida. Igaljuhul lihtsat lahendust et emuleerida inteli äppi iPadil, ei ole. M1 peal pole see samas mingi probleem.
            Konfutsius

Comment

minu arvamus põhineb applefännide foorumitest nähtul/loetul.

ma korra logisin välja, sain seejärel pea iga liigutuse peale appleid'i sissetoksida. jant lõppes kui uuesti kontrollpaneelilt appleid'ga sisselogida.

hetkel tunnen ennast reklaamiohvrina. on parastatudki: ise olid loll, et M1 masina ostsid, nüüd oota ja looda ehk soft tuleb järgi või osta õige masin.

mul ongi 3 valikut.

A. oodata ja loota ehk soft tuleb järgi. (karta on, et ei tulegi ja intel mac päästab)

B. ehitada windows pc

C. osta roland integra 7
              viimati muutis kasutaja olavsu1; 05 m 2022, 15:14.

Comment

Mingit intelit ei tule. Niipea kui support time kukub, jäävad intelid omapead, see on ammu selge et nad lähevad ainult arm'iga edasi. Parastavad need kes ei oska kasutada, kuna "next next finish" meetod ei toimi. Mul pole muud appleid'ga seotud kui store, mitte mingit porbleemi pole ja poleks ka siis kui isegi storet poleks, lihtsalt soft tuleb mujalt hankida. Ja õige softiversioon muidugi, ega kõik pole veel arm´ile optimeeritud. Minu asjad enamikus on. Ma olen ka pikajalaine kasutaja , alates Panther 10.3 saadik, nii on asi nagu rohkem harjumuspärane ka. Kui ma peaks nüüd hetkel hakkama sisuliselt õppima süsteemi nullist, siis oleksin ilmselt ka n.ö. segaduses.
                Konfutsius

Comment

niipalju kui mina tean siis mac mini hi-end jääb inteli peale. low-end läheb arm peale. pelgalt M1 lõpetakse. tuleb M1X ja vingemad

kui tahad katsetada pane https://coolsoft.altervista.org/en/virtualmidisynth M1 peal tööle. see on vajalik, mäkil pole samaväärset. saad kohe teada milleks intel CPU mac nõutud.

miks M1 masinale installitakse vaikimisi Boot Camp mis nõuab intelit?
                  viimati muutis kasutaja olavsu1; 05 m 2022, 18:17.

Comment

Minu arvamus- tänapäeval digiossid on maru odavaks läinud et kas selline kombineerimine üldse tasub ära.

Comment

Ma ei tea miks BootCamp installitakse, sest see ei tööta armi peal. Et windoosnikut kasutada, on vaja Parallels installida.

Mac Mini ei tea enam Intelist palju, Inteli 3,6GHz i3 Mini tootmine lõpetati eelmisel aastal. i5 ja i7 veel hoitakse tootmises, ainus selge boonus on võimalus mälu suurendada kuni 64GB`ni. Asenduseks on ja tulevad M1, M1x ja M1Max.

Ma ei tegele süntidega, mulle see ei ole vajalik, kuid videotöötluses on DaVinci ja FinalCut'i efektiivsus lihtsalt kaugelt üle Inteli, midagi pole parata. Ja kui võtta võimustarve vs jõudlus, siis on jutt veel eriti lühike. Eelmise aasta iMac'ide liinis pole enam mitte ainumastki Intelit. On täiesti selge et ka tulevane MacPro saab olema arm baasil. Lihtsalt praegu optimeeritakse kõike veel, et kui lõpuks tõelise high-end'iga välja tullakse, on see juba laitmatult toimiv. Et on olemas suur hulk inteli rauda mis ikka kasutuses, siis selle support jätkub kuni loomulik lõpetamine oma töö teeb. Ülemineku aeg on 3-4 aastat.
                      Konfutsius

Comment

video suutlikus pole tähtis, ei töötle videot. mul on ca 100k midi partituure ja see paganama M1 mängib neid valesti.

et saada õiget heli on vaja intelit.

ainus positiivne asi mida leian on see, et helikaartidega ei jamata, nagu seda kõik teised OP-sysid teevad.

Comment

Võibolla jääks nüüd teema juurde...
                          Konfutsius

Comment

Working...
                          X