Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Olen vene makkidel üldiselt ikka 320nWb/m kasutanud, enamiku lintide MOL on ka küllalt hea, et kõrgemat nivood kasutada.
250nWb/m kasutamine tähendaks, et paljude lintide puhul peaks indikaator kõvasti üle peksma, mis pole Elektronika indikaatori +3dB piirangu jaoks kuigi mugav.
Vene lintidega on viletsam olukord, aga ka neil 320 veel oluliselt moonutusi ei tekita.
Nii et mulle 320nWb/m, selline on mul ka 1kHz testlint - hea, kui on ühesugused, midagi rehkendamata sujub regull kindlamalt.
Tjah, oleks vaja tegelda Technics 1506, Olimp005, Sojuz ja mõnega veel.
1506 on üldse vist 170 nWb/m (ei leia enam arvutist remondijuhendit ja ei viitsi alla kah laadida)
Olimpid, sojuzid on 320 nWb/m ja 50 uS. Sobib 250 nWb /50 uS lint, mida ma ka ise soovin ja nivood kruttida -3 dB juures paika, ehk oletatava väljundpinge jagad 1,41
Akaid on minuteada 50 uS ja 250 nWb/m (otsige üles remondijuhend ja vaadake). Kui kirjas ei ole, siis tuleb taasesitusvõimendi skeemist detailide järgi rehkendada ajakonstant.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment