Teade

Collapse
No announcement yet.

kas ka10" või ka12"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

KA on freeair ???????? esimene kuulmine mul noh muidugi ple enda element ja see seletab ka vict siis seda et poest ei teatud mingeid muid andmeid oelda kui et 10" ja 100w rms (mis muidugi kahtlane sest mu vana s-30 dummib ka vast rohkem)

p.s dixo pakutud 70l kehtib closed voi invented kasti puhul?
    ja eespool pakkus just dixo et kinnine kast teha.

Comment

mina tegin inverterkasti, umbes 35 liitrit ja inverter 10cm läbimõõduga 25cm pikk..
      kingist midagi rohkemat ei ootakski ahjaa.. 10" element
      Esimene vasikas läheb alati aiataha

Comment

Originally posted by pisi_geto@Dec 26 2004, 23:58
        mina tegin inverterkasti, umbes 35 liitrit ja inverter 10cm läbimõõduga 25cm pikk..
        kingist midagi rohkemat ei ootakski ahjaa.. 10" element
        35 liitrit inverterkastis king audio jaox nagu liiga vähe...mingi vähemalt 60 liitrit olex vaja et king audio normaalsel sagedusel bassi mängix....35 liitrises kastis mängib see element sul liiga kõrgel woofri jaox......siis olex teine asi kui kinnine kast olex...

Comment

hehee tegin kasti valmis lõpuks tegin 35 l kinnises kastis ikka ja täitsin paroc kivivillaga et juhul kui lühis või midagi tekib sis ike tulekindel ja puha (tegelikult lihtsalt juhtus kätte parasjagu) ag tulemusega jäin ise rahule kingi kohta väga hea võrreldes ühe inventerkastiga täpset litraasi ei tea aga kehvem ta oli vähemalt minu arust võibolla lihtsalt sellepärast et enda tehtud tundub lihtsalt parem

Comment

Working...
          X