Teade

Collapse
No announcement yet.

Võim JVC A-X40 ei anna elumärke

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võim JVC A-X40 ei anna elumärke

Et sis oli pidu, võim sai ikka tundide kaupa täiskoormusel tööd, lõpuks jäi lihtsalt vait, käis veel jutt et suitsugi viskas üles a seda ei saa 100% uskuda...Nüüd siis on nii et ei ole mingisugust elumärki, ei ühtki tulukest ega krõpsugi kõlaris , ainuke kaitse mille leidsin oli kah terve. Vajaks veidi nõu et mis võib katki olla , ja kust otsast üldse uurimist alustada.
    -=Saga=-

Originally posted by Varbahaldjas@Oct 18 2004, 09:34
    Et sis oli pidu, võim sai ikka tundide kaupa täiskoormusel tööd, lõpuks jäi lihtsalt vait, käis veel jutt et suitsugi viskas üles a seda ei saa 100% uskuda...Nüüd siis on nii et ei ole mingisugust elumärki, ei ühtki tulukest ega krõpsugi kõlaris , ainuke kaitse mille leidsin oli kah terve. Vajaks veidi nõu et mis võib katki olla , ja kust otsast üldse uurimist alustada.
    mina alustaks toitest ja siis sealt liiguks vaikselt edasi
    Andke andeks mulle minu lollid küsimused
    nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

Kõigepealt tasuks kontrollida, et ega lõppaste lühises ei ole - niimoodi väldime toite parandamisel selle uuesti maha põletamist. Kui otseseid lühiseid ei ole, siis tuleks kõigepealt taastada toide ja siis hakata muid asju taastama.

Comment

Vabandan, et vana teema ülesse võtsin... leiab sellisele masinale ka el. skeeme veel?
        99.9% jalgpallidest tuleb Pakistanist.

Comment

Working...
        X