Teade

Collapse
No announcement yet.

Odüssei U 010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Odüssei U 010

Tere, kas keegi teab, kust saada Odüssei u010 skeemi? ega ta pole ju samane odüssei 001-ga, mille skeem leidus küll http://www.cqham.ru/sch2.htm .

Tegelikult vaja paar pisiviga parandada:

1) Helivaljuse nupp nikastab - nupu keskasendis ragiseb palju (keeramisel) ja kohati ei mängi üldse. Algselt arvasin, et vahetaks poteka ära, kuid üllatuseks leidsin, et tegu julma lülitiga, mille igas asendis eraldi takistid (peaks vist näitama pilli taset ). Päris pilbasteks ei tahtnud kohe lammutada (suht ebamugav ka). Mõtlesin, et küsiks targematelt: kas sellist agregaati ka veel müügis? või mis võiks täpsemalt viga olla/kuidas parandada?

2)Ühest kanalist tuleb nõrgem väljundsignaal. Kusjuures rohkem annab tunda minuarust 4Ohmistel S90 kõllidega, kui 8Ohmistel S90-stel. Keegi tark kuskil ütles, et mõni trans võib pekkis olla (ise leidsin seest 6 transi KT819 ja KT818). Siin foorumis lugesin ka, et võivad vanad elektrolüüdid rolli mängida. (Siinkohal, kuidas katkist junni leida, olen suht rookie ja ei oma veel ka super mõõteriistu.)

Tänud kaasamõtlejaile!

Selle võimu remondiga ole ettevaatlik. võid nii pe......sse keerata, et tagasikeeramisega on raskusi, kui üldse võimalik rahakoti pärast. tugevuse potekaga tee nii. libisevatele pindadele lase süstlaga veidi aviobensiini, siis keera mitu korda max- min. ehk teiste sõnadega puhasta libisevad pinnab ära. seejärel kanna süstlaga nendele pindadele õli ja keera uuesti nuppu, nii, et pinnad oleksid õhukese õlipinnaga kaetud. Ettevaatust bensiiniga puhastamisel!!!! võim lülita vooluvõrgust välja. Enne ära tööle lülita, kui oled veendunud et bensiin on aurustunud. kui oled suitsumees ära koniga laua juurde roni.Tuleohutus eelkõige!!Nii tee kõikide potekatega. lõpuks lase õli absuluutselt kõikidele liikuvatele pindadele.Ära õliga uputa ,aitab ühest tilgast võllide vahele ja paar tilka potekate libisevatele pindadele.Tee kindlaks milline kanal nõrgemalt mängib ja otsi väja ülekande lüüt, mis on mahtuvuse kaotanud. Mahtuvused peavad vastama etteantud suurustele, pinge võib olla kõrgem kui gabariidid seda võimaldavad. Kuna on tegemist seal stabiliseeritud toitepingetega mõõda ära kas pinged on normis. Väga paljudel kordadel on probleemid tekkinud toite stabilisaatoritest(genereerimine kõrgel sagedusel) üldiselt võiks äravahetada kõik lüüdid peale suurte, mis asuvad toiteplokis. Kui seal oleks ära mingi transs siis oleks juba ammu ampri lõhn ja vaikus.kõige parem õli sinna on automootori täissünt õli.On ka spets õlid sellse asja jaoks.Kui eneses kindel pole ära hakka torkima, otsi spetsialist.See võim on väga hea võim ja pole mõtet seda ära rikkuda.Sepetsialiste, kes on võimelised seda võimu remontima on vähe. ma mõtlen sellist remonti kui näitajad jäävad valm. tehase normidesse.See on väga hea ja tõsine võimendi ja seda niikaua kui äpud pole kallal käinud. See on tõeline võim vene juppide peal, mitte vene võim

Comment

http://www.ussrhi-fi.ru/files/odys010.djvu

Comment

Tänud.
        Teen õlivärgiga katsed ära ja puhastan nii mis tolmab.

Comment

Ära ülepinguta. need asjad on seal õrnad, ega see pole mingi vana adra remont.

Edu Sulle!

On selline ütlemine, et anna hullule raudkang kätte ja lõhub selle ka ära.

Comment

mul ka sama kala odissei-010 -ga. Pole nagu enne tähele pand , sest lasen signaali tavaliselt lõppvõimu ja mõlemad kanalid töötavad norm.
            Aga jah võimu kaane lahti ja kinni panemisega remont minul piirdus.. lihtsalt nägin, kui raske on seda potekat sealt kätte saada.

Comment

Aga jah võimu kaane lahti ja kinni panemisega remont minul piirdus.. lihtsalt nägin, kui raske on seda potekat sealt kätte saada.
              Kätte võtmise asi ja pisut kannatust.

Comment

Originally posted by suRENDER@Dec 13 2004, 15:25
                Täitsa teostatav. Paar aastat tagasi sai kahe tuttavaga kõik poted korda tehtud. Mälu järgi olid poted üsna avatud(lahtised) niiet puhastamisel ligi pääseda üsna lihtne.
                TFK Audio
                #tfkaudio
                http://www.facebook.com/tfkaudio/
                http://tfkaudio.blogspot.com/
                - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Ära ülepinguta. need asjad on seal õrnad, ega see pole mingi vana adra remont.

Edu Sulle!

On selline ütlemine, et anna hullule raudkang kätte ja lõhub selle ka ära.
                  päris maalt ja hobusega pole. no offence! On ikka mitmeid skeeme kokku pandud.

Comment

kysimus siis sama v6imu kohta et kas sellel toitelyydid on vasakul 22res selle trafo metallist karbi k6rval?mis numbritega need v6iks olla t2histatud?c5,c6?

samuti leidsin et kui p6riseb siis v6ivad olla l6ppv6imu konded c7-c10?
                    kus need v6iksid umbkaudu asuda kui v6im nuppudega enda poole?

olen loll

Comment

:P
                      hale kyll aga kuna ma venekeelt yldse eie oska siis ma ei saa skeemist aru...ehk keegi ytleb v2hemalt kus skeemi peal on l6ppv6imendi...siis oskaks otsida kondesid v2hemalt

Comment

EDIT: C7,C8 ja C10 on 200uF
                        vaata l6ppv6im on skeemil allpool keskel, näed ploki nimetuse juures kirja "A5"
                        suurem skeem allpool. kyll leiad

Comment

Mis see vene keel siia puutub ega siis venekelne skeem ei erine eesti keelsest skeemist See et sa asja ei jaga see on iseasi ja kui skeemist aru ei saa siis pole midagi parata ja kui sa juba nii küsid siis loe hoolega minu postitus selle remondi kohta läbi. Seal on C5 JA C6 kondekaid mitmes kohas, Kui need on stabika plokis siis on nad 15.000Mkf ja on vahetult peale dioodsilda VD 3 ja enne stabikat, silumis kondekad ja suure gabariidiga. Esialgu jäta võimsusvõim rahule.Ma kirjutasin sõnaselgelt selle tüki remondi kohta. isegi tehase rem. tehnoloogija oli niivõrd keeruline, et ega iga aju seda mõistagi. ja ole hoolikas, et stabikaid õhtule ei lase. neid sina enam käima ei lase Ja kui see sul lõhki läheb ja kui on normaalne välimus saada priva peale teade. ja pinge all ära midagi tee peale pinge mõõtmiste

Comment

hale kyll aga kuna ma venekeelt yldse eie oska siis ma ei saa skeemist aru...ehk keegi ytleb v2hemalt kus skeemi peal on l6ppv6imendi...siis oskaks otsida kondesid v2hemalt

Kas venekeelsed elemendid on teistmoodi tähistusega :lol:
                            Minu soovitus sulle arvestades sinu taset, ära ise parem torgi!
                            Mulle sattus üks brig001 mis oli kellegi "spetsi" poolt parandatud ja sellest saaks terve raamatu kirjutada pealkirjaga "kuidas teha ei tohi".

Comment

ait2hh

Comment

Working...
                              X