Teade

Collapse
No announcement yet.

kodukinol kell seisab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kodukinol kell seisab

kodukinol kell seisab LG LH-CX245

--------------------------------------------------------------------------------

ntx panen kellaaja 15:00 siis seda ta mulle näitama jääbki
    samuti ei kao VCR reziimis ekraanigraafika ehk siis kui vahetan jaama ta peax nagu näitama ntx programminime mingi teatud aja, aga ta jääbki seda näitama kuni ma siis puldilt "displey" nupuga ise ekraani puhtax ei tee

täitsa huvitav viga.kvartsi võiks kontrollida.seal on kaks kvartsi,üks juhtprotsessori jaoks.teine kella ja küllap veel millegi jaoks.

Comment

vbl ütled kuidas kvartsi kontrollida? tester ei näita kvartsi puhul ju halligi. pealiskaudsel vaatlusel ma ei leidnudki kvartsi. võimalik et kivis sees. aga ega ma teda nii palju ka ei lammutanud. ilmselt ta asub videomaki mehaanika all või siis aparaadi esipaneelis. lisasin kodukinole com kaaabli ja siis ma nagu ei suutnud leida seda. kreeklane kus asud muidu? vbl vaatad üle ?

edit: juba leidsin kiviõli

Comment

kvarts asub tavaliselt esipaneelis,pisike kui tikuots.mõõta on teda keerukas,lihtsam on vahetada.

Comment

vaatan vblonlihtsalt tehaseshalb joode jäänd :unsure:

Comment

nu nii. viga leitud. kvartsi üx jalg murdunud.
            kvarts ise tavaline toru nagu kelladel.
            32.768khz

tekib küsimus kas seadmed mis tehasest välja tulevad visatakse tehasest kauplusesse või transporditakse.

osad kruvid ei old ka korralikult lõpuni kinni keeratud või on nad siis lahti põrunud.

nu ex hakkan siis peenjootetööd tegema kuna jalg on päris kvartsi serva tasapinnalt murdunud.

Comment

pane uus kvarts,muidu võib juhtuda et mitu korda tuleb joota, ja rikud lõpuks plaadi ära.

Comment

juba otsisingi kapi nurgast vana vene elektronika kella ja võtan sealt kvartsi.

Comment

niih. kvarts paigaldatud,kell käib.

tnx kreeklane.

teema lukku

Comment

nujah uue kvartsi peab ikkagi vaatama. selle vene kvartsiga jääb kell maha minutis 16 sekundit

Comment

äärmisel juhul võib trimmerkondensaatori lisada.aga parem on muidugi täpne kvarts leida.

Comment

Working...
                      X