Teade

Collapse
No announcement yet.

Xoro Hsd 401 Plus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Xoro Hsd 401 Plus

    Tere!
    Mul on mängija XORO HSD 401 PLUS, mure on selline, et see ei lüli sisse. Ei võta nagu üldse voolu sisse, omanik ütles et ta sellega umbes 10 korda vaadanud, kuid pikem aeg lihtsalt seisnud. Lõpu poole oli siis töödanud kui oli voolu juhet liigutanud. Oli kuidagi väga erilise nurga all olnud kuid minuarust asi küll juhtmes ei ole, vool liigub täitsa seal sees.
    Kusjuures alguses kui minu kätte toodi oli nii et plaat oli sees, kui lülisin mängija sisse ja vajutasin OPEN/CLOSE nuppu vms hakkas plaat ringi käima, panin kohe juhtme taha ja telekat vaatama, ees oli lilla, halli, musta ja muude värvide kombinatsioon mis oli siis kui teleka kanal oma päeva programmi lõpetab. Nüüd pole isegi seda mitte. Siis seal toiteplokis kusagil midagi õrnalt sirises, kui näpuga plaati ringi ajasin jäi sirin järgi, lõpetasin protseduuri siis hakkas uuesti tinisema. Otsisin masinas midagi mis oleks läbi põlenud vms, leidsin sellise kivi, mis oli pealt mingit valget kuivanud puru (tihe) täis nagu oleks midagi välja ajanud. Ma ei tea mis otstarbega see kivi seal on, kuid kas see võib olla läbi?

    Illustreeriv pilt ka, kraapisin nüüd veidi puhtaks (et vaadata mis kivi on)


    Kui see kivi on läbi, kas siis on võimalik et sama kivi võin saada nt mängija KISS DP-1000 pealt? Selline seisab mul. Kontrollimisel tundus nagu oleks toiteplokk korras, kuid vb on siiski pinged liiga madalad vms. Ehk oskad ütelda kust mõõta vms. Edasi juhtida vms?

    Ühtegi tuld ei põle, kirju pole ja sahtel lahti ei tule.
    Vaesel ajal on kärbes ka liha.

    #2
    Vs: Xoro Hsd 401 Plus

    selles kivis vaevalt et probleem...tavaliselt kipuvad sellistes odava otsa pillides cd drive mootorid üles ütlema ja toiteplokkides lüüdid kuivama, seega vaata kriitilise pilguga üle toitelüüdid toitekas väljundastmes.....ja veel üsna tihti näpivad inimesed puldil nuppe mis viivad video väljundi teisele reziimile mida tava tv ei toeta...

    Comment


      #3
      Vs: Xoro Hsd 401 Plus

      LEIDSIN TOITEPLOKIST KAKS NATUKENE PUNNIS KONDEKAT (470uF/10V), VAHETASIN ÄRA.

      TEEMA AMMENDATUD!
      viimati muutis kasutaja andreas123; 19 m 2007, 19:13.
      Vaesel ajal on kärbes ka liha.

      Comment

      Working...
      X