Teade

Collapse
No announcement yet.

DVD ressiiver Nad l53

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    DVD ressiiver Nad l53

    Selline DVD ressiiver siis jukerdab.

    Probleemiks paistab olevat CD/DVD drive, mis muusikaplaatide mängimisel "kokku jookseb". Laserit ma ei kahtlusta, kuna selle sümptomid on teised (ei loe plaate, viskab, skipib). Ka ei ole vahet, kas tegemist originaali või isetehtud plaadiga (loeb edukalt muideks ka väga kehvasid toorikuid, mida mõni teine CD-mängija üldse lugeda ei suuda).
    Teinekord võib mängida ilusti nädalaid, vahest aga ei saa ühte lugugi mitmel katsel läbi lastud. Jääb lihtsalt mingil hetkel hoiatamata (ei viska, ei skipi) vait ja kogu lugu.
    Stop, next track ja eject ei tööta. Aitab ainult sisendi vahetamine - see nagu resetiks drive'i ära ja saab plaadi/loo algusest uuesti mängima hakata või sahtli lahti teha. Kokku jooksmine on nii kapitaalne, et see "lukustab" ära ka DAC'i - ka S/PDIF sisend ei tööta siis. Aitab plaadi välja võtmine.
    Viimasel ajal on viga veelgi süvenenud - drive vahest harva jookseb nii kokku, et ei tule Ejectiga lahti ka pärast sisendi vahetust või voolu välja võtmist. Ei tööta ka digisisend - vaid analoogsisendeid või raadiot saab kuulata.
    Esimesel korral aitas see, et võtsin korpuse lahti ja ühendasin korraks lahti drive'i toite emaplaadilt, teisel juhtumil seisis paar tundi vooluvõrgust väljas. See aitas. Toimus mingi reset ja olukord oli mõneks ajaks OK. Niikui sahtel hakkab käima, vabaneb ka DAC ja kõik töötab.
    Nüüd pangestus kolmandat korda. Rohkem Bill Gates'i ja BMW stiilis "teeme uksed lahti, tuleme ilusti autost välja ja istume siis sisse tagasi" parandada ei viitsi. Tahaks püsivamat fix'i.

    Oskab keegi aidata ?
Working...
X