Teade

Collapse
No announcement yet.

katki on converter - teeb ameerika sys. PAL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    katki on converter - teeb ameerika sys. PAL

    vot ei tea kuidas seda kutsuda aga see on selline videomaki suurune kast mis teeb minu ameerika teleri jaoks signaali mõistetavax (vahel peab veel videomakk ka olema millegipärast)


    otsisin tallinast alandit mis annax mulle 15V (kasti originaal oli kadunud) kui seda mitmest poest ei leidnud (noor tehnik jne)siis proovisin läppari alaldit... mis on aga 19V, tulemusex see et 2 minsa pärast käis prõx ja üx asi läx sees katki... ei oska nimetada mis see täpselt on... kaitse see polnud ja kondekas ka mitte... niipalju ma laxin ainult eletroonikast
    see väike jublakas oli pooleldi plastist(ja küljes oli ka väike radikas- metalli-liist) ja oli otse selle voolusisendi taha ühendatud (kolme klemmiga trykiplaadiküljes.

    onu nimelt kinkis mulle oma vana teleka aga nüüd polegi seda veel tööle saanud

    mai tea kas keegi aru sai sellest... aga küsimus et... kas keegi sellist asja parandab.? ja kus seda mõistliku hinna eest tehaxe

    #2
    Vaata, mis selle jublaka peale on kirjutatud. Kui on mingi number, näit 7812 või muu 78xx/79xx, siis on sul vedanud Eeldusel muidugi, et midagi tagantpoolt ei jõudnud läbi põleda.

    Comment


      #3
      olenevalt toiteploki ehitusest on see kolme jalaga asi kas transistor või siis pingestabilisaator.kui ainult sellega pääsed,siis on sul vedanud

      Comment


        #4
        Kas tõesti siis see riistapuu 12 voldiga ei töödanud? Vaheta suitsu tekitanud komponent välja ja proovi 12 voldiga. Juhul kui tõesti ei tööta 12 voldiga, siis vaata Mergesse sealt saad osta Ranteloni antennivõimendi toiteploki 15V 550mA hinnaks peaks olema ligi paarsada krooni.
        Igal plussil on omad miinused

        Comment


          #5
          ei olnud võimalust 12 voldiga proovida,

          aga kuhu see parandusse viia... sest ise ma ei taha käkerdada

          Comment


            #6
            tänud kõigile vastajatele.....
            tõenäoliselt saan abi http://www.simson.ee/ -st B-)

            väga sõbralik seltskond oli seal.... soovitan

            Comment


              #7
              Vs: katki on converter - teeb ameerika sys. PAL

              sry et vana asja üless kisun aga, :

              Simsoni mehed olid küll meeldivad, ja väitsid et tegid asja korda, võtsid selle eest rahagi, aga konverter siiski ei funkanud- ja tsekki kaotasin ka ära , siis viisin Tartusse AS Arwest-i, nende käes oli see päris pikalt, paaril korral ütlesid et lasevad veel mingil teisel tehnikul uurida, aga lõpux leidsid siiski et seda parandada ple võimalik, meeldiv oli see et nad ei palunud mul tehtud ponnistusi kinni maksta, exootiline karp jäi neile. ning siiani pole ma asendust leidnud - aga telekat ei raatsi ka ära visata, seisab jalus.

              Comment


                #8
                Vs: katki on converter - teeb ameerika sys. PAL

                mine too oma karp ruttu tagasi,ilma selleta võib asi täitsa lootusetuks osutuda

                Comment

                Working...
                X