probleem:emaplaadil agp-pesa pole,videokaart integreeritud,tahan pilti telkusse saata(filmide vaatamisex,mitte mängimisex)1.variant olex panna mingi vana tv-outiga videokaart.2.variant-emaplaadi vahetus.AGA:kas mingi skeemiga saab teha vga-signaali(monitoripistikust)teleka videosisendile arusaadavax???
Teade
Collapse
No announcement yet.
arvutile tv-out
Collapse
X
-
otsi netist Tomi Engdahli skeeme, üks on tal lihtne ja odav (vga2tv converter), selle tegin valmis, aga driverid vaja kirjutada, teine skeem on tal miskse 500eeguse kiviga, seda pole viitsind valmis teha, oli teine vist natsa keerulisem ka, täpselt ei mäleta ja ega ma ei tea, kas ta tööle hakkab. AGA kui sa ilusat pilti tahad, siis on ikkagi ostetud kaart peajagu üle...Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)
-
hakkasin siin mõtlema, et mõni aeg tagasi olid ju populaarsed asjad telekamängud. teab keegi, mis sorti signaal seal liigub? uurisn ühte seestpoolt, seal on nii, et on 3 skeemi: esimese peal on toide ja väljundid, teise peal "arvuti" ja kolmanda peal pultide pesad+poweri nupp. toite ja arvuti vahel on 5 karva. et äkki annab sealset arvuti->tv muundurit ära kasutada?Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)
Comment
-
Selle Tomi skeemi aadress on http://www.hut.fi/Misc/Electronics/circuit...s/vga2rgbs.html ning seal on muidu palju asjakohast juttu ka. Nagu mainitud, on selle skeemi käimasaamine draiveri mõttes peavalu kuid pead valutavad meil selletagi.
Comment
-
Chronos Video Shuttle II.Mina olen esialgu sellega rahul.Pildi kvaliteediga,ma mõtlen.Ainult soft,mis kaasa anti,on jama,peab midagi normaalsemat hankima.Kõik kanalid,mis antennis on,leiab igatahes kenasti üles,ja pildi kvaliteet,nagu juba öeldud,täica OK.Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
Comment