Teade

Collapse
No announcement yet.

Pilt kaamerast 3 tv'sse ja projektorisse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pilt kaamerast 3 tv'sse ja projektorisse

Oleks vaja tarkade nõu...
    Vaja saada live video videokaamerast televiisoritesse mis asuvad all korrusel. Niipalju olen uurinud, et olen leidnud seadmeid millega saab kaamera signaali saata saatjaga vastuvõtjasse(juhtmeta) ning see muudab signaal uhf'iks. Sealt edasi läheks see kolme televiisorisse. Lisaks läheb sama signaal ka projektorini uhf signaaliga kuid nüüd olekski vaja seadet vahele mis muudaks selle signaali porjektorile arusaadavaks. uhf to vga oleks vaja. Otsisin google'st aga ei leia praktiliselt mitte midagi. Ehk oleks teil mingi muu soovitus või midagi tarka öelda ?

Vs: Pilt kaamerast 3 tv'sse ja projektorisse

Ei soovita sul UHF-i kasutada. Vii lihtsalt koksiaalkaabliga composite signaal telekatesse ja projektorisse. Kasuta F-pistikuid ja üleminekuid.
    Asi sellest, et UHF kogub kergemini häireid ja pildi kvaliteet alati langeb, sest pead kokuvõttes signaali mitu korda konverteerima.
    Teine variant on s-video üle kanda, aga siis vajad 2 koksiaalkaabli paari iga liini jaoks. Saad küll natuke parema pildi, aga kaablit läheb rohkem ja risk, et kusagil kaablis (ühenduses) tekib katkestus on 2x suurem.

Sarnase asjaga olen juba aastaid tegelenud (live video telekatesse ja projarisse), aja jooksul kõik variandid ära proovitud

Comment

Working...
    X