Teade

Collapse
No announcement yet.

viga lõppvõimus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

viga lõppvõimus

võimul on selline viga et heli laseb läbi aga ei võimenda seda. tundub et viga o transistorites aga pole kindel kuna ise ei ole asjatundja. mul on tagavarajuppideks vana y101, aga vajaks täpsemat abi, et mida teha.
    äkki teate palju läheb paranduses lõppvõimu parandamine maksma

mix arvad, et lõpus viga?

äkki pote pees? eelvõim läbi? signa juhe kannis? kõllides jama?
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

ekvalaiser jm töötab nii et algvõim ei saa pees olla seega viga vist lõppvõimus
      mis sa pote all mõtled

Comment

hääle nupp...
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

sidestuskondensaatorite suremise tõttu kaob vahel lõpust võimsus ära(välja tuleb ca sama tugev heli, kui sisse antakse).
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

mul on selline jama ka veel et need indikaatorid põlevad kogu aeg 4 lampide juures ning selle kohta ei oska ma kyll midagi öelda. te kyll ytlesite et viga on potekas aga äkki täpsustate mulle seda??? :blink:
            selgitage ka missugused on sidekondekad :unsure:

Comment

sidestuskondensaatorid on kondekad kus heli läbi läheb(elektrolüüdid). Pane pill käima ja proovi teist lüüti paralleelselt peale panna.Kui heli läheb tugevamaks siis on vigane lüüt käes(tavaliselt on neid mitu).

Comment

see viga on ka veel et kanalid sahisevad kahtlaselt ja nuppe vajutades käivad julmad raksud läbi kõllide

Comment

yo jälle. ega keegi ei oska öelda kus või kes parandab rakvere lähedal radiotehnika võime?????????

Comment

Kui parandusse ei soovi viia,võid proovida 51999310

Comment

keda ma peaks sel nr kysima siis ja kus see inimene täpselt asub?????

Comment

see onju Eimsi number!
                        Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                        Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Muidugi Eimari .Kus tunned?On tegelenud erinevate asjadega ligi 20.a.Leiiad teda HUSGVARNA -st.

Comment

No tere Ilmar! Ei leia Sa mind Husqvarnast,ikka Jonseredi poes olen olnud kõik see aeg.Mul poiss ka siin foorumis toimetamas,sealt see number.

Comment

tre äkki oskad mul selle võimendi korda teha kui asud rakvere kandis --- kui oskad siis kirjuta mulle vastus ning ytle umbkaudne hind mis võib minna pisivea parandamiseks.
                              kas oled selles poes mis asub tallinna tn-l Rakveres, et saaks täpsemalt rääkida.

Comment

Working...