Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Mobiilistiil ja selle muutmine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mobiilistiil ja selle muutmine

Funktsionaalsusega mul probleeme pole siiani olnud, ma muidugi viimasel ajal suht vähe foorumit kasutanud.&lt;br /&gt;<br />
    Loetavus on KOHUTAV. Lehekülje lugemine kukutab silmad peast. Siin võrdluseks toodud TqHq leht on oluliselt lihtsamini loetav. Värvilahendus on vilets. Ma ei oska konkreetselt välja tuua, mis sellega valesti on, aga võrreldes vana foorumiga on see uus kuidagi laialivalguv.&lt;br /&gt;<br />
    Linke on raskem tabada&lt;br /&gt;<br />
    Kiirvastuse jaoks võiks olla juba avatud kast ja seal all, siis &amp;quot;lisa kiirvastus&amp;quot; vms, aga &amp;quot;vasta teemale&amp;quot; võik avada koheselt normaalse vastamisakna.&lt;br /&gt;<br />
    Mina ei armasta selliste keskondade uuendusi, aga enamasti olen nendega harjunud. Praegune foorumi keskkond on küll talutav, aga ühegi teise foorumi uuendusega pole ma nii pikalt pidanud harjuma. Siiani igatsen vana kujundust.<br />
    Edit: katsetasin erinevaid kujundusi ja nüüd olen kinni selles mobiilikujunduses. Vb olen mina loll, aga ei suuda leida kohta, kust saaks mingi muu kujunduse tagasi panna.
    edit2: Kas keegi tõesti ei tea, kuidas asi uuesti korda saada? Tundub, et see uus soft on ikka megavigane
    viimati muutis kasutaja reuter; 29 m 2010, 01:06.
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Vs: Foorumi uus kujundus

Logid välja, kustutad küpsised. Ise kah sellega hädas olnud.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kasu mitte halligi.

Comment

Kas jama on mis brauseriga? Teistega proovind?

Olen tähendanud ema läpparis sellist asja, et sisse logides näitab ikka, et ma pole sisse logitud, aga kuskile edasi vajutades näitab, et kõik OK. Windows ja FF peaks meil sama olema.
        Enda arvutis on mul kõik OK...

Comment

Proovitud oma arvutis FF ja IE, sama tulemus. Nüüd tööl on IE ja ikka sama mobiiliseade. Ma ikkagi kipun arvama, et see on foorumi softis kinni, kuna mina ju selle katsetamiseks selliseks muutsin. Kui nüüd sisse login, siis ta selline ongi. Mingit kohta, kus neid seadeid muuta saaks, aga ei ole.

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt Vaata postitust
            Proovitud oma arvutis FF ja IE, sama tulemus. Nüüd tööl on IE ja ikka sama mobiiliseade. Ma ikkagi kipun arvama, et see on foorumi softis kinni, kuna mina ju selle katsetamiseks selliseks muutsin. Kui nüüd sisse login, siis ta selline ongi. Mingit kohta, kus neid seadeid muuta saaks, aga ei ole.
            Tegin testi: 13:00 1.04.2010
            1. Buutisin ühe arvuti üles Puppy Linux LiveCD pealt.
            2. Tegin foorumis uue kasutaja " -stiilid- "
            3. Logisin sisse, lülitusin stiilile "Mobiiliversioon"
            4. Panin arvuti seisma.
            5. Buutisin üles XPhome + IE6.0
            6. Logisin sisse uue kasutaja "-stiilid- " kontole.
            7. Tulemus: Avaleht on "Default style".
            Seega: Server ei mäletanud kasutaja "-stiilid- " tehtud valikust midagi.
            Minu masin ja IP olid katse ajal samad.
            Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Mobiilistiili jaluses on nüüdsest link 'PC režiim', mis peaks foorumi viima tagasi Default stiilile

Comment

Working...
              X