Teade

Collapse
No announcement yet.

Kaabel CD-mängijast aktiivkõlaritesse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kaabel CD-mängijast aktiivkõlaritesse

Esmalt postitatud Daddario poolt
    Minu kaablid:
    Pistikud - Neutriku budget-seeria NYS373 kullatud, metallist RCA pistikud.
    RS'ist tellides 20.32 tükk.
    Esmalt postitatud mdc_Jaks poolt
    Sealt saab küll pistikuid-pesasid kuid kaablit müüakse 100m kaupa. Kust otsida signaalikaablit? Siiamaani olen läbi ajanud ELFA'st saadava kaabliga kuid see on selline peenike ja nigel.
    Oi kui äge. Elfas samad otsad 2x kallimad. Aga juba tellitud

Ma tellisin 9-kroonise meetrihinnaga Taskeri kaablit Elfast. Peaks suht ok firma nagu olema..
    viimati muutis kasutaja triipriit; 11 March 2009, 23:13.

Comment

Inimesel pole kolbigi, aga ühtäkki on ta proff kes peaks oma kaablid ise tegema ?????

Katus sõidab ?

Comment

Rahu-rahu. On mul kolb olnud ja olen varemgi omale nt. kidrakaabli teinud.
        Ühtäkki profiks ei saa keegi. Nii alustataksegi.

Comment

.. ja kahjuks ka lõpetatakse. Siin foorumis on see häda et igatsorti lolle soovitusi võib anda ja neid usutakse ka.

Comment

Esmalt postitatud Aivar poolt
            Sorry, aga profid teevad kõik oma kaablid ise. Ja minu praktikas pole need sulatatud kaablid küll eriti vastu pidanud
            Kahju veel ainult,et kaablite isetegemine profiks ei tee. Ja vastupidavusega,nagu ennist mainitud,pole veel kordagi probleeme olnud,vb tõesti kui eriti retsida aga sellisele kohtlemisele ei pea vist üksi kaabel vastu,isetehtud või mitte.

Comment

Kui iga nädal üritusi helindamas käia,saavad kaablid ikka kannatada.Laval toimub ju pidevalt mingi liikumine.Ma näiteks kasutan mikrikaabliks seniajani vanu Tesla kaableid kuna nad on uutest vastupidavamad.

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
                .. ja kahjuks ka lõpetatakse. Siin foorumis on see häda et igatsorti lolle soovitusi võib anda ja neid usutakse ka.
                Antakse lolle soovitusi ja antakse ka asjalikke soovitusi.
                Aga suurem probleem on hoopis see, kuidas nende vahel vahet teha...

Teine häda on see, et vahel minnakse tankiga kärbest laskma. Pööratakse mingile detailile proportsionaalselt liiga palju tähelepanu, jättes arvesse võtmata ahela nõrgemad lülid.
                Vahel võin nõuanne ise ka õige ja asjalik olla, aga konkreetses olukorras mittekohane ja siin on sageli viga ka küsijas endas(kes ei suuda oma probleemist objektiivset pilti luua), või siis ka inimlikus teineteisest mööda rääkimises ja heli kirjeldavate omaduste(kvaliteetne heli, hea bass, helipilt, igav sound, jne.) subjektiivselt erinevas tõlgendamises.

Comment

Mina jäin küll nagu nõuannetega rahule ja tarvikud ootavad juba kaupluses.

Pigem on siin teemas probleem põikpäiste põhimõttekindlate inimestega.

Minu 300-kroonise eelarve juures tundub, et saan sama raha eest (jättes välja jootekolvi ja tina hinna) ise tehes tõesti paremad kaablid. Samas, oleks ma rikas, läheks muidugi Standfordi või L & S'i ja ostaks mingid hirmkallid Klotzi/Neutriku valmiskaablid ja oleks ka äraütlemata õnnelik

Comment

Ja noh kui poe kaabel alt veab siis annab alati ise uuesti otsad külge ratsida.

Comment

Sellel ma ei näe enam mõttet. Kui kaabel on juba nii ära väntsutatud, et ta on juba kuskilt katki, siis ei ole mõttet vast hakkata sinna saja krooni eest pistikuid otsa väänama. Väike lisakulutus kaablile ca 20.-/m pole vast palju.
                      Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                      Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Üks huvitav asi mida olen nende kaablite puhul mänganud. Ostad, kasutad natuke aega ja siis enam ei tööta nii nagu peaks(võimalik et ka läbimüügi suurendamise mõttes tehakse selliseid). Lähed jälle poodi ja ostad selle sama jama ja kõik kordub jälle(omast käest teada). Inimene on lihtsalt liiga lasik/kitsi et osta need korralikud jupid(maksab natuke rohkem) ja ise teha.
                        Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Working...