Teade

Collapse
No announcement yet.

Kaablid ja audiofiilsus (eraldatud müügiteemast)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kaablid ja audiofiilsus (eraldatud müügiteemast)

Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitust
    Sorri, CS8421, mitte 12
    Sellel polegi niipalju jalgu. Aga bypassi jaoks on täitsa oma jalg olemas, vaja lihtsalt toitesse tõsta.
    Tegelikult pidasin silmas dac kivi wm8741, sellel on ikka natuke jalgu ka . Saatsin selle kohta ka PSi.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

Tõestama peab ikka see, kes väidab, et mingi fenomen eksisteerib - sina ütled, et kuuled kaablitel vahet - lase käia. Mina ei saa seda kuidagi tõestada, et vahet pole - mul pole sinu kõrvu. Küll aga saad sina tõestada, et on - kui tõesti on. Kuigi ma pean juba tunnistama, et arvestades siinset suhtlemismaneeri (eriti halenaljakas on see, kuidas mulle heidetakse ette teistele näkku karjumist jne...), oleks teie testimise tulemusi juba suhteliselt raske usaldada. Kogu selle vaidluse ja lingikogu positiivne tulemus on pigem see, et need, kes huvi tunnevad, et mis toimub, saavad tasakaalustatud infot. Inimesi netis ümber veenda on nagunii ilmselt võimatu. Parimal juhul on vastuseks "mina enam sinuga ei mängi", nagu OSX seal teises teemas.

Comment

OSX on juba nii vana küll et mängimine on kauge minevik. OSX on valmis tunnistama kui ta eksib, on seda ka teinud, OSX on ka valmis minema uuega kaasa, kui ta tunnetab et see on hea. OSX on lihtsalt aru saanud et varsaga võidu joosta võib ju olla sportlik, kuid pikemas perspektiivis tulutu tegevus. Kas aga varss ka millestki aru saab, on paraku sattunud korduvalt kahtluse alla ning isegi lootes kõige paremat - läheb asi ikka nii nagu alati. Härrased, selles pole mitte midagi uut nagu ka selles et mõni jääb varsaks alatiseks.

Et see post poleks teema suhtes mõtetu, lisan siia viite alumiiniumist HiEnd juhtmetele - http://www.jpslabs.com/aluminata.shtml
        viimati muutis kasutaja OSX; 13 m 2012, 22:37.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
          Tegelikult pidasin silmas dac kivi wm8741, sellel on ikka natuke jalgu ka . Saatsin selle kohta ka PSi.
          Minu tähelepanematus. Need jalad on koos ja maas.
          Toidan trolle!

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
            Kas aga varss ka millestki aru saab, on paraku sattunud korduvalt kahtluse alla ning isegi lootes kõige paremat - läheb asi ikka nii nagu alati. Härrased, selles pole mitte midagi uut nagu ka selles et mõni jääb varsaks alatiseks.
            Juhul kui "mittevarsaks" olemine tähendab ebateaduslikku, ülikalliste ja põhjendamatute omadustega iluvidinatega audiomaailma, kus ratsionaalsus ja usaldusväärselt testitult kuuldavad erinevused ei tähenda mitte midagi, siis tänan komplimendi eest.

Comment

Kunagi ma juba rääkisin sellest, et anonüümsus on tore asi saad rääkida mida tahad. Kas oled valmis ka oma nime all seda tegema kodanik IHVIKE? Minigt ümmargust vabandusejuttu pole mõtet kirjutada. küsimus on lihtne ja sellel saab olla ainult ühene vastus.

Comment

Hurrraa!!! Particle Aluminum Shield TM (PAS)! . Nendele, kes ei taha rikkuda oma kuulamiselamust kosmsosest kiiritatud pahade neutriinode tõttu, toimib paremini 2km sügavuses maa all kaevandussahtis, kus kosmosekiirguse mõju kõige väiksem. Alternatiiviks on katta kaabel meetripaksuse tina kihiga ja orienteerida maa magnetvälja sihiliselt.
                Olen seda toodet terve elu ootanud, ja ka raha kogunud. Nüüd ainult 4000 USD meeter.
                Kaemi perrä!

Comment

Ihvike kohe oskab kõigiga tüli norida, valimatult. Nii nagu minagi on OSX rohkem skeptik kui ussiõliga sina peal olev audiofiil, nagu poleks põhjust tülitseda.

Comment

Mina ei ole siin teema - audiofiilsed uskumused on teema. Seega üritage ikka nendele asjadele keskenduda, vastasel juhul olete omadega täiesti purkis, kuna argumentum ad hominem on vääramatu viide sellele, et midagi tarka öelda pole - hakkame sõnumitoojat tampima. Sellest nähakse lihtsalt läbi tänapäeval. moi, OSX - selle asemel, et minu kallal pahandada - näidake välja, et te olete skeptikud. Ei ole mõtet seletada demagoogiast, kui oma postituses ei ole ühte bitti ka kasulikku infot. Ja 16 ja 24 biti vahel vahe kuulmine ei ole skeptikule kohane.

Anonüümsus on mu vaba valik, seda kaitsma ma ei pea ja see ei ole üldse oluline, kui juttu on faktidest, mitte arvamustest. Mõni hull kaablikaupmees tuleks mu peret ähvardama ilmselt ka, parem ei riski.

Comment

Esmalt postitatud spl poolt Vaata postitust
                      Kunagi ma juba rääkisin sellest, et anonüümsus on tore asi saad rääkida mida tahad. Kas oled valmis ka oma nime all seda tegema kodanik IHVIKE? Minigt ümmargust vabandusejuttu pole mõtet kirjutada. küsimus on lihtne ja sellel saab olla ainult ühene vastus.
                      IHVIKE sa oled suur sõnameister nagu Savisaar. Ainult, et tema julgeb seda teha oma nime all. See, et keegi tuleks su peret ähvardama on ju lauslollus, aga noh eks millegi taha peab ju pugema. Demagoogitse siin rahulikult edasi ja pillu linke palju jaksad. Mina küll ei karda, et keegi foorumi jutu põhjal minu ja lähedaste kallale kipuks ammugi SINA. See, et sa ei julge oma nime avaldada näitabki kõik ära.Mina olen harjunud väitlema INIMESTEGA. Tegelikult kumab juba ammu SINU tekstidest välja piiratus ja väikese inimese viha ja trots.Jõudu sulle sinu tegemistes ja eks iga inimene kujundab oma maailma ise.
                      MIngit isiklikku viha ja solvanguid palun sellest postitusest mitte välja lugeda.

Comment

spl, ära ole selles nii kindel midagi, et ei tulda ähvardama, siin on puhas raha mängus. Mis puutub anonüümsusesse, siis mina ei tea, kes sina oled ja ei ole mulle seda infot vaja ka, kuna sellel ei ole tähtsust. Kui Savisaar ütleb, et 2+2=4, ei tee seda kuidagi tugevamaks või autoriteetsemaks infoks kui minu algkooli matemaatikaõpetaja poolt öelduna. Ega ma siin suurt midagi ise välja ei mõtle, tsiteerin täiesti mitteanonüümseid autoriteete. Seega keskenduks õige nendele argumentidele. Minu isik ei oma selles kontekstis tõesti mitte mingisugust tähendust ja pidev viitamine sellele on väga nõrk argumenteerimisvorm.

Comment

Aina paremaks läheb
                          Härrased, ärge toitke trolli!

Comment

Toidan trolle!

Comment

Esmalt postitatud ihvike poolt Vaata postitust
                              spl, ära ole selles nii kindel midagi, et ei tulda ähvardama, siin on puhas raha mängus. Mis puutub anonüümsusesse, siis mina ei tea, kes sina oled ja ei ole mulle seda infot vaja ka, kuna sellel ei ole tähtsust. Kui Savisaar ütleb, et 2+2=4, ei tee seda kuidagi tugevamaks või autoriteetsemaks infoks kui minu algkooli matemaatikaõpetaja poolt öelduna. Ega ma siin suurt midagi ise välja ei mõtle, tsiteerin täiesti mitteanonüümseid autoriteete. Seega keskenduks õige nendele argumentidele. Minu isik ei oma selles kontekstis tõesti mitte mingisugust tähendust ja pidev viitamine sellele on väga nõrk argumenteerimisvorm.
                              Minu nimi on kasutajaprofiilis ilusti olemas. Argumenteerin nõrgalt edasi. Sinu enda teksti põhjal. IHVIKESEL pole mingit tähtsust ta on lihtsalt erinevate internetilinkide filter mida suudaks teha ka korralik programm. Asi selge ja mina loll vaidlen programmiga. MA arvasin, et sinul on OMA arvamus ka.

.
                              viimati muutis kasutaja spl; 14 m 2012, 10:18.

Comment

Esmalt postitatud spl poolt Vaata postitust
                                Minu nimi on kasutajaprofiilis ilusti olemas. Argumenteerin nõrgalt edasi. IHVIKESEl pole mingit tähtsust ta on lihtsalt erinevate internetilinkide filter mida suudaks teha ka korralik programm. Asi selge ja mina loll vaidlen programmiga. MA arvasin, et sinul on OMA arvamus ka.

.
                                See et sinu pärisnimi on profiilis avalik on sinu valik, ehitada argumenti et kuna osad kasutajad ei soovi oma pärisnime netifoorumis kasutada tundub veider. Pärisnimi või mitte, mis vahet sel on 'kaabliheli' teemal vaidlemisel

Comment

Working...
                                X